http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 14, 2012

Syyriassa tapahtui kapinallisten tekemä verilöyly josta USA:n hallinto syyttää Syyrian hallintoaSyyriassa tapahtui äskettäin raju kapinallisten tekemä verilöyly, jossa teurastettiin lähes 200 ihmistä, joista suurin osa oli siviilejä. Verilöyly oltiin tilattu etukäteen, jotta siitä voitaisiin syyttää Syyrian hallintoa ja näin tehtiinkin.

YK:n Syyriassa työskentelevät tarkkailijat kertoivat emävaleen ja vahvistivat, että Syyrian hallinto oli verilöylyn takana.

Syyrian televisio kertoo joukkomurhan olleen "terroristien" tekemä ja hallituksen joukot olivat edenneet kylään vasta kun asukkaat olivat kutsuneet heitä auttamaan. Syyrian kapinallishallinto SNC on vaatinut YK:n turvallisuusneuvostoa kokoontumaan verilöylyn johdosta ja se kehoittaa YK:n tarkkailijoita menemään paikalle dokumentoimaan tapahtumia.Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton sanoi, että hallinto on tarkoituksellisesti murhannut viattomia siviilejä. Clinton vaati Haman alueelle välitöntä tulitaukoa ja YK:n tarkkailijoille pääsyä al-Tremsen kaupunkiin.

"Näihin tekoihin syylliset löydetään ja pannaan vastuuseen", Clinton sanoi.

Kyllä todellakin pannaan vastuuseen kun kapinallisten sijaan syytetään Syyrian hallintoa, jotta saataisiin lisää oikeutusta tulevalle Syyrian NATO-invaasiolle.


Lähde: HS

Verkkomedia