http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2012

Jasser Arafat saatettin myrkyttää radioaktiivisella poloniumillaPalestiinalaishallinnon ja PLO:n edesmennyt johtaja Jasser Arafat saatettiin myrkyttää radioaktiivisella poloniumilla. Asiasta kertoo televisiokanava al-Jazeera sveitsiläisen laboratorion analyysituloksiin perustuen.

Arafat sairastui lokakuussa 2004 ja kuoli pariisilaisessa sotilassairaalassa 11. marraskuuta 2004. Hän oli ollut tuota ennen hyvässä kunnossa. Hänet oli lennätetty Pariisiin Israelin miehittämältä Länsirannalta.

Testien mukaan Arafatin viimeisistä henkilökohtaisista tavaroista, kuten vaatteista ja hammasharjasta löytyi laboratoriotesteissä epätavallisen suuria määriä poloniumia. Lausannelaisessa laboratoriossa tehdyt kokeet viittasivat siihen, että Arafatin kehossa oli suuria määriä myrkyllistä poloniumia.

Arafatin leski Suha Arafat on pyytänyt palestiinalaishallintoa kaivamaan Ramallahissa Arafatin ruumiin esiin jatkotutkimuksia varten. Jos Arafatin luista löytyisi aineen jäämiä, osoittaisi se lääkärien mukaan sen, että hänet myrkytettiin.

Ranskalaisfyysikko Marie Curie löysi poloniumin vuonna 1898. Aineen tunnetuin uhri on vuonna 2006 myrkytykseen kuollut Kreml-kriitikko Aleksander Litvinenko.
On varsin yllättävää, että vasta tässä vaiheessa tämä päästettiin julkisuuteen kun jo Israelin pääministeri Ariel Sharon aikoinaan vihjasi useita kertoja mahdollisuudesta murhata Arafat ja näin ilmeisesti sitten tehtiinkin lopulta. Jos tekijöitä veikataan niin tiedustelupalvelu Mossad taitaa liipata lähimmäksi.


Lähde: HS