http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 24, 2010

Wikileaksin perustaja Julian Assange syöstiin seksisyytös ansaanRuotsissa äskettäin seksisyytöksen kohteeksi joutunut Julian Assange on yhä rikoksesta epäilty. Häntä kuitenkin varoitettiin etukäteen mahdollisesta seksiansasta (raiskaussyyte jne.) jota valmisteltiin jo Pentagonista.

Koko hommahan haisee alusta lähtien, koska kysehän ei ole mistään muusta kuin Yhdysvaltojen hallituksen taholta tulevasta kostosta kun Wikileaks sivusto julkaisi äskettäin yli 91 000 salaista dokumenttia mm. Afghanistanin sodasta.

Assangelle tullut pidätysmääräys perustui kahden 20-30-vuotiaan naisen kertomuksiin Assangesta.

Toinen naisista kertoi Aftonbladet-lehden haastattelussa molempien naisten suostuneen aluksi seksiin Assangen kanssa, mutta myöhemmin tilanne oli kehittynyt hyökkääväksi. Toinen naisista halusi tehdä ilmoituksen raiskauksesta, toinen tulkitsi tapahtuneen seksuaaliseksi ahdisteluksi.

Netissä alkoi saman tien pyöriä salaliittoteorioita Yhdysvaltain tiedustelupalveluiden roolista asiassa. Assangen Wikileaks on julkaissut kiusallista tietoa Yhdysvaltain armeijaan liittyen.

- En tiedä, mitä tämän takana on. Minua on varoitettu siitä, että Pentagon saattaa tehdä temppuja meitä häiritäksemme.

- Minua on varoitettu lisäksi viritetyistä seksiansoista.

Assange ei halunnut kommentoida seksirikosväitteitä, koska hän ei tiedä riittävästi siitä, mistä häntä syytetään.Uutiskanava Al-Jazeera English tavoitti puhelimitse asian syyttäjäviranomaisen Ruotsista ja koko puhelinhaastattelu osoittaa, että koko tapaus on haisee alusta lähtien.