http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 31, 2010

Assangen mustamaalauskampanja jatkui mediassaWikileaksin perustaja Julian Assangen mustamaalauskampanja jatkui valtamediassa kun uutistoimisto Daily Mail väittää mm. Assangen halveksuvan naisia. Lisäksi Wikileaksin tiimin kerrotaan miettivän keinoja päästä eroon johtajastaan.

Nämä ovat selkeää propagandaa jolla halutaan julkisesti asettaa Assange entistäkin huonompaan valoon.

Toinen täysin perätön juttu mikä on selkeätä propagandaa on tämä seuraava median väite:

Newsweekin nimettömän lähteen mukaan Assangen leiri on erityisen ärtynyt siitä, kuinka pomo skandaaliin suhtautui: tämä väitti sitkeästi kaiken olevan Yhdysvaltain tiedustelupalvelun juonta. WikiLeaksin tiimin mukaan Assange ei kuitenkaan suostunut perustelemaan tai todistamaan väitteitään lainkaan, vaan jatkoi huhujen levittämistä ja näin ollen söi koko sivuston uskottavuutta.

Mitä raiskausskandaalissa todella tapahtui

Daily Mail on saanut käsiinsä naisten poliisille antamat lausunnot, jotka ovat vapaasti lehdistön ulottuvissa.

1. Ruotsalainen Anna Ardin kutsui Assangen seminaariin ja he sopivat viettävänsä yön ennen seminaaria samassa asunnossa. Sitten he menivät yhdessä illalliselle.

2. Illallisen jälkeen he harrastivat seksiä. Kondomi oli kuitenkin luiskahtanut. Ardin näytti ajattelevan, että Assange teki sen tahallaan, mutta Assangen mukaan kyseessä oli vahinko.

3. Tapahtuipa edellisenä iltana mitä tahansa, Ardin näytti olevan rentoutunut ja vailla ongelmia seminaarissa seuraavana päivänä.

4. Neiti B oli mukana seminaarissa seuraavana päivänä. Poliisiraportissa Neiti B kertoi olleensa hullaantunut Assangeen jo aikaisemmin hänen Afganistan vuotojensa ja julkisuuteensa takia - lähes pakkomielteisesti. Neiti B:n mukaan Assange oli rohkea, kiinnostava ja ihailtava. Neiti B lukikin kaiken Assangesta.

5. Kun Neiti B kuuli seminaarista Ruotsissa, hän tarjoutui vapaaehtoiseksi auttamaan. Hän pukeutui shokeeraavaan pinkkiin jumpperiin saadakseen Assangen huomion. Hän meni eturiviin ja häntä pyydettiin ostamaan tietokonekaapeli Assangelle.

6. Neiti B:n ja Assangen tapaamista voidaan kuvata rokkarin ja bändärin tapaamiseksi He menivät lounaalle kolmannen henkilön kanssa. Eräs miehistä kuvasi Neiti B:tä erikoiseksi ja hermostuneeksi persoonaksi, joka ei ”kuulunut joukkoon”. Hän oli todella kiinnostunut Assangen huomiosta. Nainen myönti yrittäneensä saada Assangea keskusteluun kanssaan.

7. Neiti B osti Assangelle metrolipun ja he menivät museoon. Siellä Assange postaili nettiin koko ajan, mistä Neiti B ei pitänyt. Kello 6 he menivät elokuviin, jossa he etenivät paljon pussailua pidemmälle elokuvan takarivissä. Elokuvan jälkeen Assange sanoi Neiti B:lle, että olet hyvin viehättävä. Assange lupasi, että he tapaavat uudelleen. Assange ei kuitenkaan kertonut, että hän oli menossa bileisiin, jossa hän tapaisi naisen, jonka kanssa hän harrasti seksiä 2 yötä aikaisemmin.

8. Myöhemmin Neiti B ja Assange tapasivat ja päättivät mennä Neiti B:n asunnolle, vaikka Neiti B olisi halunnut mieluummin mennä hotelliin. Neiti B osti Assangelle taas metrolipun ja Assange käytti matkan keston 45 minuuttia netissä, mistä Neiti B ei pitänyt. Kun he saapuivat asunnolle, intohimo näytti kuolleen.

9. Tutkimusta lähellä oleva taho sanoi, että Neiti B vaati Assangea käyttämään kondomia, mutta aamulla he harrastivat seksiä ilman sitä. Teko oli alkuperäisen raiskausväitteen takana. Aamuisen seksin jälkeen nainen meni kuitenkin ostamaan heille aamiaista. Naista näytti huolettivan ainoastaan Assangen jättäminen yksin asuntoon. He söivät aamiaista kireässä tunnelmassa, mutta Neiti B vitsaili raskaaksi tulemisen mahdollisuudella.

10. Pari erosi ystävällisissä merkeissä ja Assange lupasi soittaa. Assange ei kuitenkaan soittanut tai vastannut Neiti B soittoihin.

11. Draama sai erikoisen ja sensaationaalisen käänteen, kun Neiti B päätti soittaa Ardinille, seminaarin järjestäjälle. Naiset juttelivat ja huomasivat kauhukseen, että molemmat olivat harjoittaneet seksiä Assangen kanssa. Suojaamaton seksi aiheutti pelkoa ja he vaativat, että Assange menisi sukupuolitautitestiin.

12. Tässä herkässä vaiheessa molemmat naiset astelivat poliisiasemalle tekemään raporttia.

13. Ardin sanoi myöhemmin, että hän ei halunnut nostaa syytettä, vaan oli mennyt tukemaan nuorempaa naista ja halunnut poliisilta ohjeita, kuinka Assange saadaan sukupuolitestiin.

14. Poliisit arvelivat, että tapauksessa oli riittävästi aineksia syyttäjään yhteyden ottamiseksi ja tapaus vuoti lehdille.

15. Naisten asianajaja on tyytymätön tapaan, jolla asiaa hoideltiin, sillä se antaa naisille vihjeen, että tällaisia väärinkäytöksiä ei kannata nostaa esille. Vanhemman syyttäjän lausunto oli asianajajan mukaan tyrmistyttävä, koska syyttäjä sanoi, että hän ”ei epäile naisten lausuntojen todenmukaisuutta, mutta on kyseenalaista, onko tapahtunut mitään rikosta”.

Lähteet:

Henry Laasasen blogi (Uusi Suomi)
Daily Mail
Ilta-Sanomat