http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 31, 2010

Kemikaalisuihkutukset (Chemtrails)Tiesitkö että Suomenkin kansainvälisessä lentoliikenteessä ollaan käytetty 19.09.2009 lähtien ns. kemikaalisuihkutuksia (chemtrails). Yleisesti luullaan, että suihkukoneista jää tämänkaltaiset vanat taivaalle mutta tämä on täysi harhaluulo.

Kemikaalisuihkutukset (chemtrail) aloitettiin jo monia kymmeniä vuosia sitten Yhdysvalloissa ja operaatio tunnettiin salaisella koodinimellä "Operation Cloverleaf" ja sen tarkoituksena oli saada hyödynnettyä kemikaalisuihkutuksia biologiseen sodankäyntiin.


Kuvassa näkyy kemikaalivanoja satelliitikuvassa Yhdysvaltojen yllä.

Chemtrailit sisältävät erittäin myrkyllisiä aineita kuten TRIMETYLALUMINUM Oxide 1000 GRIT, lyijyä, BARIUM Cloride HG/T 1617- 2008, seleeniä, arsenikkia,

Yhdysvalloissa eräs yksityishenkilö oli löytänyt maahasta chemtrailjätettä ja vei ne laboratoriotesteihin ja niistä selvisi, että ne sisälsivät hyvin myrkyllisiä aineita.

Yhdysvaltojen kongressissa lakipykälässä Text of Bill 2001) mainitaan kemikaalisuihkutukset (chemtrails), jotka kuuluivat The Space preservation Act nimisen hankkeen alle, mutta Yhdysvaltojen armeija kiistää edelleen kyseisen hankkeen olemassaolon.Kemikaalivanat Helsingin yllä.