http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 10, 2010

British Petroleumin kriitikko Matt Simmons hukkui eilisiltanaBritish Petroleumin kriitikko Matt Simmons, joka ensimmaisten joukossa paljasti että oljyvuoto oli melkein kaksikymmenkertainen BP:n virallisiin arvioihin verrattuna, hukkui vahingossa omaan uima-altaaseensa eilisiltana ja viralliseksi kuolinsyyksi todettiin sydänkohtaus.

Jos vähänkään pystyy käyttämään järkeään, niin näkee että tämä ei kyllä ollut mitään sattumaa, että Obaman hallintoakin uhannut Simmons saatiin pois elävien kirjoista ja enää ei mies pääse horjuttamaan USA:n hallintoa ja suuria öljy-yhtiöitä suurien televisiokanavien kuten CNBC jne. kautta.


CIA:lta löytyy vaikka minkälaista teknologiaa ja mm. tällainen ase jolla saadaan aiheutettua sydänkohtaus. Seuraavalla videolla eräs naishenkilö kertoo tästä aseesta enemmän.Yllättäen tämän teknologian johdosta maailmalla onkin monet avaintodistajat ja muut maailmaneliitille epämieluisat henkilöt kuolleet sydänkohtaukseen.Eräs toinenkin näistä "sydänkohtaukseen" kuolleista avaintodistajista oli 9/11 terrori-iskuista selvinnyt Barry Jennings, joka oli kuollessaan vain 53-vuotias.


Barry Jennings