http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 13, 2010

Totuus UFF:stä = Kyseinen järjestö on korruptoitunut paskaValitettavasti totta se on, että Tanskalainen maailmanlaajuinen vaatekeräysjärjestö UFF on todellisuudessa korruptoitunut paska, jonka maailmanlaajuisten vaatekeräysten tuotot menevät Tanskalaisen ns. opettajaryhmän ökysikailuun.

Jo pelkästään Suomen ulkoministeriö rahoittaa UFF:n kehitysyhteistyöprojekteja yli 2,5 miljoonalla eurolla vuodessa.

Tämä Tanskalainen ns. opettajaryhmä on ollut jo monta vuotta maan alla ja ollut jo vuodesta 2006 interpolin etsintälistalla. Ryhmä on rakentanut UFF:n vaatelahjoituksista saamillaan tuotoilla järjettömiä ökylinnoja pitkin maailmaa ja sijoittanut rahoja mm. veroparatiiseihin.YLE TV1:ltä tuli aiheesta kattava dokumentti "Ryysyllä Rikkauksiin", joka löytyy YLE Areenasta.
Korruptoituneita järjestöjä ovat mm. Punainen Risti (Red Cross), joka kerää joka vuosi useiden miljardien eurojen tuotot ja kaikki rahat sullotaan mm. veroparatiiseihin ja suurien korporaatioiden osakkeisiin.

Suomalaiset ovat tässä suhteessa hyvin helppo nakki koska sinisilmäistä kansaa on helppo pissiä silmään ja näin lukuisat hyväntekeväisyysjärjestöt harjoittavat härkisti korruptiota ja avustus ja keräysrahat kulkeutuvat näille rikollisille.