http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 26, 2010

Israelin presidentti Simon Perez tapasi IAEA:n pääjohtaja Yukiya Amanon ja varoitti Iranin ydinohjelmasta.Israelin presidentti Simon Perez tapasi keskiviikkona IAEA:n pääjohtaja Yukiya Amanon ja varoitti samalla Iranin ydinohjelmasta ja samalla väitti, että se on Israelin valtiolle vaaraksi.
Perez kertoi, että Iran voisi kehitellä salaa ydinaseita.


Mediassa ollaakin nyt maalattu uhkakuvia, että Iranilla on uraania kahteen ydinpommiin ja tämä on taktista propagandaa, jolla aiotaan saada kansojen hyväksyntä USA:n ja Israelin Iraniin hyökkäykselle.

Nyt maailmalla neokonservatiivitahot ovat yrittäneet saada Iraniin hyökkäystä eteenpäin ja ajoitus ollaan ajoitettu tod. Elokuulle jos on uskominen entiseen CIA:n turvallisyyspäälikkö Ray McGovernin ennusteisiin. Neokonservatiivit haluaisivat, että Israel pommittaisi Iranin ydinvoimaloita sen jälkeen kun Venäjän äskettäin vastikään toimittama uraani on voimaloissa, joten tuhosta tulisi näin paljon tuhollisempaa.

Harvardin yliopisto on viime-aikoina myynyt suunnattomia määriä Israelilaisten yhtiön osakkeita.Iranin ylin johtaja Ayatollah Ali Khamenei kertoi medialle jo tällä viikolla tiistaina, että Yhdysvaltojen ja Israelin isku on odotettavissa pian.Yhdysvaltojen nykyinen amiraali ja Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston nykyinen puheenjohtaja Mike Mullen sanoi jo aiemmin Elokuussa, että Yhdysvallat on suunnitellut hyökkäävänsä Iraniin ja toteuttavansa iskun jos se on tarpeellista.