http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 06, 2008

James Bondeissa suoria viittauksia illuminatiin
Olettekos huomanneet että kaikissa James Bond elokuvissa niiden pahikset ovat jotain yhtä ja suurta rikollista tahoa mutta jokaisessa käsikirjoituksessa naamioituvat vain jonkun monikansallisen yhtiön alle. Tämän eliitin kutsumanimeä ei koskaan kerrota. Uusimmassakin Bondissa monta kertaa Bond ja hänen sihteerinsä sanovat että "mikä ihmeen järjestö tämä tällainen oikein on joista kukaan ei tiedä mitään" ja elokuvan pahikset vain nauravat ja sanovat että "ette voi tehdä meille yhtään mitään koska meitä on kaikkialla".Jo moonrakerin juoni oli jo niin tyypillinen illuminati eliitin juoni. Eli tappaa suunnilleen koko maapallon väestö ja paeta raketilla kuuhun.

James Bondin takana olevan kirjailija Ian Flemingin ei ole ollut vaikea aikanaan löytää käsikirjoituksiensa aiheita koska hän oli ennen Englannin salaisen tiedustelupalvelu Mi5:n leivissä ja siellä tiedetään tasan tarkkaan mitä USA:sta käsin toimiva eliitti tekee milloin missäkin.
Lisäksi uusimmassa Bondissa on viittauksia John Perkinsin "Confessions of an Economic Hit Man" paljastuskirjan juttuihin. Eli elokuvassa toimitaan aivan kuten Perkins itse paljasti toimineensa Economic Hitmanin roolissa yrittäessään lahjoa Etelä-Amerikan maiden silloisia johtajia salaisilla sopimuksilla ja jos nämä johtajat eivät suostuneet sopimukseen monikansallisten öljy-yhtiöiden astumisesta maahan niin CIA:n shakaalit lähetettiin asialle salamurhaamaan sopimuksesta kieltäytyneet johtajat. Usein salamurhakeino oli lavastettu lento-onnettomuus.