http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 25, 2008

Ylösnoussut mestari St. Germain ja tulevaisuuden talousjärjestelmäYlösnoussut mestari St. Germain on seitsemännen tason hengellinen mestari joka eli vielä 1500-luvulla Ranskassa alkemistina. Viimeiset sata vuotta hänen maanpäällinen tehtävänänsä on ollut valmistella tulevaisuuden taloudellista vauraudenjako systeemiä joka tulisi voimaan vasta sitten kun nykyiset konnat on syrjäytetty vallasta.

Hän on puolittain ei fyysinen joten kun hän on useasti ilmaantunut maailman päättäjien esim. juuri G8 kokoukseen niin hän säikäytti siellä useat päättäjät kävelemällä suoraan seinän läpi ja paikalla olleet pankkiirit ja huippupoliitikot säikähtivät pahemman kerran koska osa heistä tajusi kuka tämä kyseinen henkilö oikeasti on.

G.E.S.A.R.A.

Tämä tulevaisuuden vauraudenjako-ohjelma tunnettiin ennen nimellä
N.E.S.A.R.A. (National Economic Security And Reformation Act) ja nyt se tunnetaan nimellä G.E.S.A.R.A. (General Economic Security And Reformation Action).Kyseistä aiempaa nesara lakiuudistusta yritettiin jo vuonna 2002 keväällä jolloin 9 kongressin tuomaria oli siitä äänestämässä Haagissa ja Bushin hallinto joutui lainaamaan yli 1,3 miljardia USA:n valtionvarainpankilta jolla tämä tuomariporukka lahjottiin äänestämään tuota aloitetta vastaan koska kyseinen laki romuttaisi täysin nykyisen yksityisen maailman pankin ja sitä vauraat ja ahneet pankkiirit eivät missään nimessä halua tapahtuvan vaan pitävät vallastaan kiinni hampat irvessä.

Myös Syyskuun 11. päivä vuonna 2001 oli tarkoitus lyödä kyisenen laki päälle ja sen julkistaminen olisi toteutunut n. klo 10.00 Washingtonissa mutta Neokonservatiivien suunnittelema 9/11 terrori-iskut ottivat sijan juuri tuona päivänä ja he suunnitelivat tarkasti että Penatgonissa piti räjäyttää juuri Amerikan keskuspankin keskustietojärjestelmä jossa oli N.E.S.A.R.A. lakia koskevat uudistukset jo valmiina ja juuri se kohta rakennusta johon kauko-ohjattiin global hawk sotilastiedustelukone räjäytettiin sisältä juuri samaan aikaan.GESARA (ent. NESARA) talousuudistusta ollaan pidetty monien piirien mielestä klassisena rahaan liittyvänä verkostohuijauksena.

Ylösnoussut mestari St. Germain on silti monille täysin satuolento ja varsinkin debunkkaajat eivät edes tajua mistä tässä talousuudistuksessa on kyse.

Koska ensinäkin tämä GESARA talousuudistus ei voisi edes toimia nykyisessä kapitalistisessa rahan ahneuden jylläävässä maailmassa St. Germainin mukaan ja hän on sanonutkin että jos se otettaisiin nyt voimaan. Eli verotus lakkautetaan kokonaan ja kaikki velat annetaan anteeksi, sekä ihmisille annettaisiin suunnattomat määrät arvometalleihin perustuvaa valuttaa käyttöönsä. Niin siinä kävisi niin että jokainen tuijottaisi edelleen vain omaa napaansa eikä kykenisi yhteistyöhön muiden kanssa ja elämään harmoniassa. Vaan edelleen vanhat tuhoavat elämän mallit jylläisivät maailmassa ja monikansalliset luciferiset yhtiöt olisivat vallassa.

Siksi kyisenen talousuudistus voi toimia vasta sitten kun maailma on muuttunut globaalisti ja konnat (USA:n laiton hallitus) pitää ensin syrjäyttää vallasta ja tarkoitan USA:n hallitusta sen takia koska illuminatin luciferinen agenda, eli uusi maailmanjärjestys (new world order/NWO) tapahtuu koko ajan USA:sta käsin.
Luciferinen agenda on myös koko Juutalaisuuden ja Siionismin takana. Kun katsoo kyseistä logoa niin ei jää epäselväksi mitä se esittää.

En silti tarkoita että kaikki Juutalaiset ihmiset edes tästä tietäisivät mitään. Tarkoitan ainoastaan näitä Juutalaisia jotka ovat oikeasti entisten lisko-olentojen (reptilian) verisukua sillä vielä Egyptin aikaan lisko-olennot olivat täällä julkisina hallitsijoina.
Atlantiksen tuho ja Ihmisen ja alien DNA:n muokkaaminen

Kun Atlantiksen imperium tuhoutui täältä pallolta kuoli lähes kaikki ihmiset ja meillä lähes kaikilla on DNA solumuistissa tästä joukkotraumoja. Vielä suurempi joukkotrauma syntyi siitä kun Atlantiksen tuhon jälkeen liskojen rotu tuli tänne Orionista (Zeta Reticuli I & II) ja risteyttivät meidän ja heidän DNA:sta ihmisen ja alienin risteytyksen eli homo sapiensin ja tästä alettiin rakentaa uutta imperiumia Egyptiin. Eli meillä on näistäkin ajoista solumuistissa paljon kokemuksia kun olimme näille lisko-olennoille orjia ja kaivoimme luolissa heille kultaa ja elimme täydessä alistuksessa.
Reptiliaani rotu

Reptiliaani rodusta on myös hyvin monella muullakin planeetalla monilla muilla roduilla kokemuksia. Draconialaiset ovat hyökänneet Lyyran galaktiseen yhdyskuntaan ja sieltä heidät ajettiin pois ja sen jälkeen he hyökkäsivät Zeta Reticuli I ja II:n josta tämän reptiliaanirodun invaasio jatkui Orioniin jonne perustettiin Orionin konfederaatio (Zeta Reticuli I & II, Draco, Vega) joka palvelee täysin Luciferista agendaa ja sieltä Orionista tämä rotu tuli tellukselle hallitsijoiksi.

Syy miksi tämän rodun verisuku hallitsee tellus planeetallamme eli maapallolla johtuu siitä että Lucifer ei suostu luopumaan pimeyden voimien vallastaan vaan edelleen pitää valtaansa maan päällä ja sitoo planeettamme tähän nykyiseen karanteeniin missä se on ollut viimeiset 13.000 vuotta.

Planeettamme tietoisuus kuitenkin nousee pikku hiljaa mutta sitä ei voida täysin korottaa sille tasolle että se murtaisi tämän kosmisen karanteenin koska se edellyttäisi yli 90 % maailman väestön ihmisten tietoisuuden tason nousua joka ei nykymenon mukaan ole mitenkään mahdollista. Vain tämänkaltainen muutos voisi estää tulevan maapallon magneettisten napojen massiivisen ja tuhoisan napasiirtymän ennen vuotta 2012.
2012 jälkeinen aika


Massiivisen napasiirtymän jälkeen planeetta X:n porukka eli Nibirun Zeta humanoidirotu muuttaa tänne planeetalle asumaan meidän kanssamme.

He ovat paljon meidän kehitystämme edellä ja tulevat auttamaan tämän planeetan jälleenrakennuksessa.

Mutta 2012 jälkeisen ajan maailmaan ei enää tellukselle päästetä inkarnoitumaan vähemmän kehiittyneitä sieluja, eli heitä jotka tuijottavat vain omaa napaansa ja haluavat hallita kaikkia.

Kuitenkin kristillisen ja raamatullisen ideologian mukaan tässä ei tule tapahtumaan mitään taivaaseen astumista tai erottelua jyvistä ja akanoista. Sen sijaan maailma tulee kyllä yhdentymään enemmän kuin koskaan jo seuraavan neljän vuoden aikana mutta tämä napasiirtymä tulee olemaan erittäin tuhoisaa kaikille manneralueille. Sillä tulvat ja veden aiheuttamat tuhot tulevat olemaan sitä luokkaa että 2004 vuoden tsunami on pikkujuttu verrattuna siihen ja noina aikoina aletaan väkisinkin elämään enemmän kommuuneissa.
Napariitymän tuhot

Tuleva napasiirtymä tulee olemaan tuhoisin mm. Filippiineillä joka tulee uppoamaan kokonaan meren alle. Samoin koko Kalifornia tulee menemään mannerlaattojen upotessa täysin meren alle.

Eurooppakaan ei tule säästymään tuon tuhoilta ja nämä vesimassat ovat niin voimakkaita että ne tulevat tuhoamaan useita rannikkokaupunkeja pitkin maailmaa.

Yllä oleva kuva on erään tutkimusryhmän tekemä kartta johon on otettu huomioon maan magneettisen kohdat ja niissä olevat mannerlaatat.