http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 27, 2008

Hurjat väitteet vuodesta 2012

5. Tammikuuta vuonna 2008 Australialainen Project Camelot tointaryhmä sai nimettömän kirjeen eräältä Norjalaiselta poliitikolta. Hän puhuu siinä vuodesta 2012 ja erityisesti Norjassa tapahtuvista asioista ja hän kertoo että nämä asiat muuttavat myös koko maailman samalla.
Tässä on tuo kirje nyt Suomennettuna:

"Tervehdys olen Norjalainen poliitikko. Haluaisin sanoa että 2008-2012 vuosien välisenä aikana tulee tapahtumaan jotain hyvin vaikeita asioita vuoteen 2012 mennessä.

Norjan hallitus rakentaa entistäkkin enemmän maanalaisia bunkkereita ja heiltä kysyttäessä miksi he niin tekevät he sanovat että näillä on tarkoitus suojata Norjan kansalaisia. Kun kysyin että milloinka nämä maanalaiset tukikohdat ovat valmiita niin vastaukseksi sanottiin 2011 vuoteen mennessä.

Planeetta X (Nibiru) on lähestymässä maata ja Norja on jo varautunut tähän varastoimalla suunnattomia määriä elintarvikkeita ja viljavarastoja maan alaisiin tukikohtiin ja ne on tarkoitettu vain eliittiin kuuluville poliitikoille, tiedemiehille, tohtoreille ja muille jotka ovat vallassa.

Minä tiedän jo nyt että olen vuonna 2012 siirtymässä Mosjøen maanalaiseen sotilastukikohtaan jonka leirikeskukset ollaan jo rakennettu valmiiksi.

Ne loput ihmiset jotka jätetään veden pinnan päälle tuhojen jälkeen eivät tule saamaan hallitukselta mitään apua. Norjan hallitus on päättänyt evakuoida maan alle vain 2 miljoonaa ihmistä ja loput 2,6 miljoonaa Norjalaista jätetään maan päälle kuolemaan ja he tulevat hukkumaan kun suunnaton vesimäärä täyttää koko maan planeetan napasiirtymän tuhojen johdosta.

Olen erittäin surullinen näiden muiden ihmisten puolesta ja usein itken heidän takiaan koska tiedän jo nyt että liian monet heistä tietävät vasta näistä kun on jo liian myöhäistä. Norjan hallitus on valehdellut heille aina vuodesta 1983 tähän päivään asti. Kuitenkin maamme poliitikot tietävät tämän ja heillä ei ole lupaa kertoa sitä kansalle ja jos joku heistä sen kertoisi niin olisi kuollut aika nopeasti mutta minä en välitä tästä uhkauksesta koska tämä viesti pitää saada ihmisille eteenpäin koska ihmiskunnan pitää selvitä hengissä.

Kaikki maailman hallitukset tietävät tästä ja jos se tulee tapahtumaan niin he sanovat niille ihmisille jotka onnistuvat selviytymään että menkään korkeille paikoille asumaan ja varastoikaa sinne elintarvikkeita ja vettä tarpeeksi viiden vuoden varalle. Lisäksi he kertovat että maan päällä tarvitsisi tuona aikana suojapukua radioaktiiviselta säteilyltä.

Viimeisen kerran sanon jumala meitä auttakoon. Mutta minä tiedän että jumala ei auta meitä koska vain yksittäiset ihmiset voivat muuttaa maailmaa tämän suhteen joten herätkää hyvät ihmiset!

Olen 100 % varma että tämä tulee tapahtumaan ja tässä on enää n. 4 vuotta aikaa varautua lopunaikojen (end game) henkiinjäämiskamppailuun. Joten hankkikaa aseita, elintarvikkeita, vettä ja perustakaa suuria joukkoja ja sijoittakaa näiden ryhmien toimipaikka sellaiseen paikkaan missä on turvallista ja ruokaa koko ajan saatavilla.

Muistakaa myös se että he jotka pääsevät 2012 vuonna maanalaisiin tukikohtiin suurkaupungeissa aiotaan näännyttää ensin. Myöhemmin armeija aloittaa poistamaan jäljelle jääneet viimeisimmät elonjääneet ja heillä on shoot to kill käskyt, eli jos esiintyy minkäänlaista vastarintaa keskitysleireille vienneissä niin tulee heti kuula kalloon ja loput leirille tuodut ihmiset merkataan mikrosirulla ja heille laitetaan samalla ns. merkki (tag) jonka pystyy lukemaan/tunnistamaan mikrosirun avulla.

Valtaosa ihmisistä eivät tiedä näistä asioista vielä mitään ja hallitus ei suostu kertomaan näistä asioista vielä mitään koska pelkää suuren massareaktion paniikkia.

Kaikki tämä tulee tapahtumaan hyvin hiljaa ja nopeasti, sekä samalla hallitus tulee vain yksinkertaisesti katoamaan.

Mutta sanon tämän että älkää hyvät ihmiset menkö samantien yöhön kun tämä aika tulee vaan varustautukaan ajoissa ja suojelkaa perhettänne ja työskennelkää yhdessä."