http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 14, 2008

Uusi false-flag isku USA:ssa enää ajan kysymys

USA:ssa vaihtuu valta ja ei mennyt kuin viikko niin tiedotusvälineissä alettiin tunkea taas vanhaa Al-Qaida propagandaa eetteriin.Jos katsotaan hieman taaksepäin niin Al-Qaidasta on ollut tällaistakin propagandaa esillä.

- Al Qaida -vankien joukossa ruotsalainen
- Al-Qaida leikkasi amerikkalaisvangin pään irti
- Brittilehti: Al Qaida suunnitteli Madden sieppaamista
- Al-Qaida ilmoitti murhanneensa Bhutton
- Al-Qaida on pääepäilty Pakistanin pommi-iskussa
- Al Qaida kannattaa John McCainia presidentiksi
- Valkoinen talo: Al-Qaida yhä pahin terroriuhka
- Yhdysvallat iski al-Qaidaa vastaan Somaliassa


Tällainen skeida menee täysin suodattamattomana mediassa läpi ja se niellään sitten faktana psykologisen pelon voimalla. On vielä täysin päiväselvää että tuo kuvitteellinen terroristijärjestö ei ole astunut jalallakaan Somaliaan mutta kun Somaliassa on öljyä ja sitä USA:n monikansalliset öljy-yhtiöt janoavat niin pakko on kertoa mediassa että Al-Qaida asuu Somaliassa.

Kuvitteelliset Al-Qaida oikeudenkäynnitMediassa vähät väliä kerrotaan että taas ollaan käyty salainen oikeudenkäynti jossa on tuomittu se ja se Al-Qaida terroristisolun kakkos tai kolmosjohtaja. Olettekos nähneet näistä oikeudenkäynneistä minkäänlaista uutiskuvaa ? Eikös tällaisista pitäisi Jenkeissä järjestää varsinainen media show kuten O.J. Simpsonin oikeudenkäynnit... Mutta ei järjestetä. Minkäänlaista dokumentaatiota ei löydy näistä oikeudenkäynneistä. Löytyy vain jonkun taiteilijan tekemä öljyvärimaalaus jostain etnisestä miehestä istumassa oikeussalissa.

Todellisuudessa näitä oikeudenkäyntejä ei ole ollenkaan vaan kyseiset syntipukit saavat uudet henkilöllisyydet sekä usein vielä hallitukselta palkkion patsy rooleistaan. Mohammad Atta mm. kuittasi 9/11 roolistaan n. 100 000 dollaria CIA:lta puhtaana käteen ja asuu nykyään Pakistanissa peitehenkilöllisyydellä ja voitte kaikki varmaan kuvitella että haluaisiko hän vaarantaa henkensä tulemalla enää julkisuuteen tässä vaiheessa.

Osa näistä väitetyistä 9/11 Arabikaappareista eivät olleet missään tekemisissä iskujen kanssa koska heidän kohdallaan heidän henkilöllisyys vain kaivettiin jostain CIA:n ja Pakistanin tiedustelupalvelun kautta esille ja ilmoitettiin että he ovat maailman etsityimpien terroristien listalla.


Time for Change


Nyt kun Obamasta tuli uusi presidentti niin valtaapitävä eliitti oli jo ottanut presidentinvaalikampanjan teemaksi tämän "CHANGE WE CAN BELIEVE IN". Yhdysvaltojen kansalaiset luulevat että tämä muutos olisi positiivinen ja hyvä asia mutta tulevat pian huomaamaan että heidät johdetaan tällä keinolla kohti yhtä maailmanhallitusta (New World Order).
Obamasta ollaan sanottu että hän on se presidentti joka vie USA:n uuteen maailmanjärjestykseen ja siihen pääseminen vaatii poikkeustilan (martial law), joka ainoastaan sallii fasistisen poliisivaltion muodostamisen.

Hyvin todennäköisesti tämä uusi maailmanjärjestys aloitetaan ensin Yhdysvalloista joka on jo 2011 vuoteen mennessä muuntunut Pohjois-Amerikan Unioniksi (Meksiko, Kanada ja USA). Sen jälkeen tämä fasistinen poliisivaltio yritetään saada väkivalloin voimaan myös Euroopan unionissa pakottamalla Lissabonin sopimus voimaan ja jollei kaikkia sen jäsenmaita saada sitä hyväksymään aikoo eliitti järjestää jälleen muutamia lavastettuja terrori-iskuja Euroopassa tod. Englannissa ja Espanjassa joista taas syytetään Al-Qaidaa ja näiden iskujen toivotaan saavan Lissabonin sopimus voimaan jotta fasistinen poliisivaltio ja Euroopan unionin sisäinen poikkeustila saadaan aikaan.

Tämä tulee hyvin todennäköisesti johtamaan EU:n sisäisiin ristiriitoihin ja sen jäsenvaltioiden väliseen erimielisyyksiin jossa sen pienemmät jäsenvaltiot kiistelevät suurten NATO maiden kanssa Lissabonin sopimuksesta.

Jos illuminati ei pääse uuden maailmanjärjestyksen tavoitteeseensa Euroopassa niin sitten aiotaan toteuttaa lavastettu alien invasion tod. Lontoon olympialaisten aikaan 2012. Big Ben on tarkoitus räjäyttää maan tasalle samalla ja tämä projekti kantaa nimeä BLUEBEAM PROJECT ja tämä alien invasion onkin jo sitten varsinainen psykologisen pelon pommi ihmisille. Se tulee sitten hyvin todennäköisesti viemään koko maailman yhden maailmanhallituksen alle.

Tähän suunnitelmaan kuuluu myös kolmas maailmansota jonka syttymispaikaksi veikataan Israelia monelta taholta.

Joku saa muut lähi-idän maat provosoitumaan Israelin ja USA:n toimista joko Iranissa tai jossain muualla. Israelin ympärillä olevat maat provosoidaan hyökkäämään Israeliin ja suuri sota on valmis.

Monet ovat myös spekuloineet että III-maailmansota tulisi liittymään vielä ehkä Kiinaan tai Venäjään ja jälkimmäistä pidetään vielä todennäköisempänä vaihtoehtona. Näin ollen USA:ssa majaansa pitävä salainen maailmanhallitus voi vielä saada sen minkä halusi eli suursodan Venäjän kanssa. Edgar Cayce ennusti jo 40-luvulla tämän alkavan joskus vuonna 2015 jolloin Venäjä hyökkäisisi Pohjois-Amerikkaan ydinaseilla ja suuri sota kestäisi kuitenkin vain alle 2 v. mutta tulisi aiheuttamaan hyvin suuret uhrimäärät johtuen atomisodasta.

Annunnaki rodun paluu

Noihin samoihin aikoihin näihin harmaisiin kuuluva Annunnaki rotu on ilmoittanut tulevansa meidän keskuuteemme ja tod. he tulevat muun galaktisen liiton kanssa lopettamaan USA:n ja toisen suurvallan väliset sotatoimet. Vuotta on vaikea lähteä ennustamaan tod. joskus 2017.

Annunnaki rotu saapui maapallolle alunperin n. 60 000 vuotta sitten ja elivät täällä n. 50 000 vuotta ja lähtivät n. 10 000 v. sitten ja heidän jälkeensä jäi vai heidän perilliset jotka ovat edelleen vallassa.

Annunnaki rodulla on vielä hieman karmaa jäljellä meitä telluslaisia kohtaan jonka he haluavat sovittaa 2012 jälkeisinä vuosina ja tästä syystä he ovat jo suostuneet ancharan liiton sopimuksella pitämään lupauksensa tulemalla apuun mm. napasiirtymän jälkeisissä tuhoissa.
Hyvin monet harmaista on abduktoinut ihmisiä kautta vuosien ja heistä usein luullaan että he ovat olleet ns. pahoja humanoideja mutta tämä ei pidä paikkaansa. Useat abduktoidut kontaktihenkilöt ovat itse inkarnoituneet maapallolle hyvin kaukaa ja heillä jokaisella on tärkeä tehtävä jota he ovat tulleet tänne planeetalle suorittamaan ja näiden harmaiden tehtävä on huolehtia näiden kontaktihenkilöidensä hyvinvoinnista.

Kuitenkin valtaosa ns. sieppauskokemuksista tapahtuu astraalitasolla eli niihin ei liity fyysistä ruumista ollenkaan. Tästä syystä useat kontaktihenkilöt ovat joskus tekemisissä toistensa kanssa astraalitasolla jolloin he kohtaavat harmaiden johdolla ja usein kaikki sinä aikana tapahtuva informaatio on peittynyt alitajunnan alle. Mutta useilla kontaktihenkilöillä on kokemuksia jossa humanoidit ovat näyttäytyneet heillä täysin valvetilassa ollessaan ja ovat halunneet kertoa etteivät ole mitään mielikuvitusolentoja.

Harmaiden rotu on syvästi huolissaan maapallon nykytilasta ja he eivät saa puuttua sen tilanteeseen ennen vuotta 2012, mutta sen jälkeen galaktinen liitto Andromedan korkeimman neuvoston johdolla saa luvan aloittaa tämän planeetan jälleenrakennuksen. Ilmasto aiotaan puhdistaa ja vedet pyritään puhdistamaan myös. Tämän jälkeen tellus planeetalle voi ainoastaan syntyä hybrideistä koostuvat jälkeläiset jotka ovat risteytetty ihmisestä ja harmaiden DNA:sta. Nyt kyse ei ole enää mistään reptiliaanikantaisen humanoidirodun maailmanhallitsemisesta vaan tarkoitus on todellakin saada tästä planeetasta alkukantainen ja harmoninen ympäristö ilman ahneutta, vallanhimoa, väkivaltaa. Kysymys ei ole oikeastaan mistään muusta kuin ihmisen käyttäytymisestä (human behaviour) ja sen tasapainosta. Mutta voi kuitenkin olla että tulevaisuudessa tähän lopulliseen globaalin tietoisuuden transformaation tilan 100 % saavuttamiseen menee vielä yli 100 v. aikaa.
Rajatiedon piireissä erittäin arvostetun luennoitsija/kirjailija David Wilcockin kantaan tästä uskotaan myös vahvasti että jokainen ihminen pystyisi 21.12.2012 mennessä muuntamaan oman todellisuutensa jopa 5D tasolle halutessaan ja tämä liittyy kuulemma hyvin paljon planeetan magneettikehän muuntumiseen joka tuon jälkeen sallii suunnattoman kosmisen energian virtaamisen tänne. Lukuisat skeptikot kuitenkin tyrmäävät tämän ajatuksen että 2012 vuoden jälkeen joku asia muuttuisi kun heidän mielestään maailma on silloin aivan identtinen kuin se on tänäänkin. Erona vaan se vielä että hyvin harva skeptikko ymmärtää sen tosiasian että se muutos ei oikeasti tapahdu missään muualla kuin heissä itsessään koska sitä kautta me jokainen peilaamme maailmaa. Peilaamme sitä muiden ihmisten kautta ja kun katsot jotain ihmistä kasvoihin peilaat silloin aina oman itsesi todellisuutta. Eli hyvin yksinkertaisesti tästä johtuu se miksi esim. hymy tai joku muu naamassa näkyvä piirre on tarttuvaa kun se kohdistetaan eteenpäin. Me ollaan todellisuudessa kaikki yhtä ja tämän viisauden tiesivät mm. Mayat ja tietävät hyvin monet intiaaniheimot.