http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 29, 2008

Mumbain terrori-iskut on false-flag operaatio

Äskettäin saimme tiedotusvälineistä kuulla ja nähdä kuinka terroristien kerrottiin iskeneen siviili- ja poliisikohteisiin Intian Mumbaissa. Iskuissa kerrottiin kuolleen yli 195 ja haavoittuneen yli 300 henkeä. Kuolleiden joukossa on 13 poliisiviranomaista, Intian terrorismin vastaisen yksikön johtaja ja ainakin 22 ulkomaiden kansalaista.Iskuja tehtiin rautatieasemalla, Oberoi Trident- ja Taj Mahal Palace -nimisissä viiden tähden hotelleissa, ravintolassa, poliisin päämajassa, ja Mumbain juutalaisessa keskuksessa. Iskuissa käytettiin AK-47 rynnäkkökivääreitä ja käsikranaatteja. Terroristit ottivat panttivankeja hotelleissa ja juutalaisessa keskuksessa. Terroristien kerrotaan kohdistaneen iskunsa varsinkin länsimaalaisiin ja Israelin juutalaisiin ja etsineen näitä panttivangeikseen, tosin suurin osa kuolleista oli Intian kansalaisia. Erään terroristin kerrotaan vaatineen kaikkien Intiassa vankina olevien mujahideenien vapauttamista vastineeksi omien panttivankiensa vapauttamisesta.

Viranomaiset joutuivat tulitaisteluihin terroristien kanssa, ja rynnäköivät rakennuksiin, joissa panttivankeja pidettiin. Tulitaistelut jatkuivat vielä 28 päivän iltana.

Terroristit sytyttivät useita tulipaloja, muun muassa Taj Mahal Palace -hotelli paloi pahoin.Kuolleiden joukossa on mm. poliisin terrorismin vastaisen yksikön päällikkö Hemant Karkare, joka oli aiempia syyskuun 29. tapahtuneita pommi-iskuja tutkiessaan saanut paljon vihamiehiä, sillä hän epäili niistä hindujohtaja Sadhvi Pragya Singh Thakuria ja armeijan everstiluutnantti P S Purohitia.Media ei suostu kertomaan totuutta ketkä olivat oikeasti nuo lukuisat ampujat sillä kyseessä oli Israelin salaisen tiedustelupalvelu Mossadin ja paikallisen sotilastiedustelun yhteinen false-flag operaatio jonka tarkoituksena on lisätä terrorismin vastaisia lakeja USA:ssa, Australiassaj Iso-Britanniassa ja se saadaan erityisesti tehostumaan kun kyseisessä operaatiossa ammutaan mahdollisimman paljon näistä maista olevia turisteja.Median propaganda näiden Juutalaisuhrien suhteen ei oikein mene läpi sillä näissä kyseisissä terrori-iskuissa ei ole kuollut ensimmäistäkään Israelilaista tai Juutalaista joten spekuloinnit voidaan jättää samantien sikseen.Kun kerta ampujista vastaosa oli Mossadin miehiä niin heitä ei saanut ampua ja tällainen käsky oli annettu ylemmältä taholta paikallisille kommandojoukoille ja jos heistä joku olisi näitä Mossadin miehiä ampunut hengiltä niin kostotoimet olisivat olleet erittäin suuret.

Kuvia Mossadin miehistä tekopaikalla:

Silminnäkijän mukaan hyökkääjät eivät näyttäneet yhtään islamilaiselta terroristilta.

Mossadin historia

Mossadin historiasta voisi sanoa samantien sen verran että 9/11 terrori-iskuissa heillä oli myös sormensa sielläkin pelissä kun erään Mossadin joukon tehtäväksi annettiin viedä räjähteillä lastattu pakettiauto Manhanttanin sillalle ja räjäyttää se mutta tämä operaatio epäonnistui koska NYPD (New Yorkin Poliisi) sai heidät ratsiassa kiinni ja tästä jutusta on ihan videokin olemassa.
Iskut olivat Mossadin suorittama provokaatio saada sota Intian ja Pakistanin välille mutta tämä kyseinen false-flag terrori-iskut suunniteltiin ensin Siionistien toimesta CFR:n ja Committee of 300 salaisissa neuvonpidoissa. He yrittävät edelleen epätoivoisesti saada kolmatta maailmansotaa syttymään jossain päin lähi-itää ja varsinkin Intia ja Pakistan ovat erityisen suositut kohdemaat.Kuitenkin se varsinainen sotatanner numero 1 sijaitsee Israelissa ja sen tietävät myös Siionistit itse ja aikovat poistua maasta hieman ennen lopullista heidän suunnittelemaa suurta hyökkäystä jossa Israelin naapurimaat provosoidaan hyökkäämään sinne ja tämä on luciferinen suunnitelma ollut jo kauan ja sen tietävät myös Siionistit itse koska Israelin johtajat ovat myös pimeydenvoimien palvojia aivan kuin muu illuminatin korkein johto.Tämänhetkinen tilanne vaikuttaa vielä hyvin vahvasti siltä että CIA ja Mossad toteuttavat massiivisen luokan terrori-iskun USA:ssa minä hetkenä hyvänsä ja siitä syytetään Al-Qaidaa ja Irania. Käytetään siis samaa propagandataktiikkaa kuin 9/11 terrori-iskujen jälkeen että kun silloin mentiin ensin Afghanistaniin ja sen jälkeen valehdeltiin kansalle että Al-Qaida ja Al-Zargawi majailee Irakissa. Seuraavaksi valehdellaan että Al-Qaida majailisi Iranissa ja että Iranilla on joukkotuhoaseita.

Kuitenkin USA:lla on vielä matkaa poliisivaltion perustamiseen koska siihen he tarvitsevat ensin uuden kansalliskaartin (national guard), joka perustetaan vasta sitten kun Pohjois-Amerikan Union on luotu vuonna 2010. Sen jälkeen salaisen eliitin mielestä heillä on tarpeeksi kapasiteettia poliisivaltion ja poikkeustilan (martial law) ylläpitämiseen.

Monet ovat valmiita syyttämään tämänkaltaisia edellämainittuja väitteitä antisemitismiksi mutta he eivät todellakaan tajua mistä tässä on oikein kyse. Israelilla on uudessa maailmanjärjestyksessa erittäin keskeinen rooli ja sen johtajilla on erittäin paljon valtaa illuminatin sisällä ja jos katsotaan tarkemmin illuminatin maailman vaikutusvaltaisimmista 13:sta verisuvusta esim. Rothschildit ja Rockefellerit niin he ovat molemmat Juutalaisia verisukuja, joista molemmat ovat kaikkein rikkaimpia maailmassa.

Jos lähtee katsomaan ajassa taaksepäin niin siitä ei voi päästä minnekään etteikö nämä samat verisuvut olisivat olleet vallassa viimeiset 10 000 vuotta koska he ovat geneettisesti Annunnaki humanoidirodun perillisiä ja heillä on heidän DNA-rakenne, eli he ovat ns. lisko rotu (serpent race) ja tämä annunnaki rotu näytti aivan tuollaiselta kuin tuossa kuvassa. Eli heillä oli käärmemäiset silmät ja iho sekä heistä hyvin moni omasi psyykkisiä kykyjä. Annunnaki rotu poistui täältä n. 10 000 v. sitten jonka jälkeen valta jäi heidän perillisilleen ja he olivat jo 60 000 vuoden aikana muokanneet ihmisrotua geneettisesti, eli joukkoon laitettiin tummaihoista sekä aasialaista rotua joka lisäsi heidän keskuudessaan ennakkoluuloja ja piti näin massat kurissa. Lisäksi heillä oli omat käskyläisensä jotka valvoivat muita sekä pitivät jatkuvasti yhteyttä johtajiinsa.

Reptiliaani aivolohko

Meillä ihmisillä on aivoissamme ns. reptiliaani aivolohko joka syntyi silloin kun ihmisrotu ja annunnaki rotu risteytetiin keskenään.Monella humanoidirodulla on reptiliaani-iho kuten tässä kuvassa olevalla humanoidilla joka kuoli Roswellin ufon maahansyöksyssä 1947 New Meksikon autiomaassa.2000-vuotta sitten Jerusalemissa elettiin aikoja jolloin ihmiskunnalle annettiin mahdollisuus korkeimpien voimien taholta viimeinkin päästä irti luciferisten voimien otteesta ja edetä henkisesti ylöspäin. Mutta suunnitelma meni pieleen kuten jokainen muistaa mitä kristittyjen profeetalle Jeesus Nasaretilainen (7 eaa.–4 jaa. — 29–36 jaa.) tehtiin ? Hänet ristiinnaulittiin Juutalaisten toimesta.

Hän oli jo tuolloin hengellisen tason ylösnoussut mestari (ascend master) ja sen vuoksi hän ns. ylönousi kuolleista. Mutta tämän ovat sitten kristityt vääristäneet aivan kokonaan opeissaan.

Itse jeesus sanasta on tullut viimeisen 2000-vuoden aikana varsinainen kirosana ja se on saattanut lukuisat ihmiset lähes hulluuden partaalle ja sen vaikutus on kuin humala joka ei koskaan lakkaa.

Erityisesti heikot sielut turvautuvat kristinuskoon ja takertuvat Jeesuksen henkilökuvaan ja ei siinä mitään tuomittavaa ole. Jokainen on meistä aivan omalla sielullisella tasollaan joten annetaan kaikkien kukkien kukkia vaan.

Mutta kun mennään tarkemmin tähän kristinuskon tarkoituksen ja sanomaan sekä motiiviin niin se perustuu täysin luciferin suunnitelmaan saada suunnaton ihmisjoukko päästään sekaisin tappelemaan toistensa kanssa sillä mikäs tässä maailmassa on verenvuodatusta saanut aikaan kuin uskonnot joten oletko todellakin sitä mieltä että ne ovat hyvällä asialla.

Jotkut jopa väittävät että sellaista profeettaa ei ollut edes koskaan olemassa kuin Jeesus. Eli tämä koko raamattu kannesta kanteen on eliitin keksimä satu ja sepitys jolla on ollut alustalähtien tarkoitus vain pitää suunnattomat ihmismassat epätietoisuudessa ja se ei ole kaukana totuudesta ja vaikka itse kristittyjen profeetta olisikin totta niin se ei poista sitä tosiasiaa että hänen sanomansa vääriteltiin vuosien saatossa. Kuten jälleensyntymä sekä karman laki. Nämä 2 universaalia lakia kun poisti kristinuskon opeista niin saatiin kristityt oikeuttamaan toistensa tappaminen koska herralta voit saada sitten kaikki anteeksi ja tämä on näyttänyt toimivan tuhoisasti. Elät vain kerran! sanonta, kuullostaako tutulta.

Kyllä sitä vähän miettii että ovatko tosiaan kaikki kristityt niin tyhmiä että he ovat sitä mieltä että sitä ei tarvitse niittää mitä kylvää, että jeesus kristus niittää sen heidän puolestaan ?

Valitettavasti kristityt hihhulit luottavat tuohon myyttiin täysin sokeasti ja syystäkin he elävät kuin pumpulissa koko elämänsä.Jos jeesus sovitti kerta synnit niin kuka oli säveltäjä ?

Jos sinä teit synnit (karma) niin sinä myös sovitat ne, ei niitä kukaan jeesus tule sinun puolestasi sovittamaan ja tämän vuoksi hyvin monet sielut jäävät ikään kuin luokalleen elämiensä jälkeen ja syntyvät tänne uudelleen kun joutuvat sovittamaan luomaansa karmaa. Kaikki meistä luo omalla tahollaan karmaa (negatiivista) tai dharmaa (positiivista) karmaa teoillaan, ajatuksillaan ja toiminnallaan.

Jälleensyntymäprosessi on sitten sellainen että kun kuolemme niin siirrymme kukin henkimaailmaan ja vietämme siellä sitten tietynpituisen ajan. Toisilla se kestää jopa yli 50 v. jonka jälkeen he saavat vapauden valita seuraavat vanhempansa. Mutta aina ne henkilöt joiden kanssa on sovitettava aiemmassa elämässänsä luomaa karmaa niin heidän kanssa on pakko kohdata seuraavassa elämässä ja tästä syystä esim. sisarrusten keskinen karma sovitetaan usein seuraavassa elämässä niin että he usein elävät seuraavassa elämässä karmaattisessa parisuhteessa ja se kestää vain sen verran kunnes karma on maksettu takaisin.