http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Eurosta tulee WC-paperia vuonna 2009Näilläkin seteleillä voi jo vuoden 2009 lopussa näillä näkymin pyyhkiä perseensä kun ennustettu hyperinflaatio alkaa ensin Wallstreetillä syksyllä 2009.

Se kaataa ensin dollarin arvon nollaan ja sen jälkeen alkaa kaatamaan koko muun maailman valuutat mukaanlukien euro. Tästä syystä kullan kysyntä maailmalla on kasvanut huimasti.

Työmarkkinat hyperinflaation jälkeen

Se missä vielä työmarkkinat noudattavat tänäpäivänä tarkkoja globalisaation kaavoja ja palkkaavat entistäkin enemmän ulkomaalaista työvoimaa alle työehtosopimuksen mukaisella palkkauksella lisää se Suomen työttömyyttä entisestään.Salkkumiehet pystyvät edelleen juoksemaan rahan perässä ja vääntämään niska limassa it-alan toimistohommia pyörittelemällä tyhjiä A4 papereita pitkin käytäviä ja olevat tekevinään jotain hommia. Mutta siinä vaiheessa kun hyperinflaatio tulee niin kukaan ei enää suostu käymään töissä koska ei paperirahalla voi sen jälkeen tehdä muuta kuin pyyhkiä persettä ja tämän jälkeen ainoa jolla on enää jotain arvoa on kaikki kiinteä omaisuus ja arvokkain on kultaomistukset joita joillain on jo nyt varalta säilössä.

Se on erittäin suuri kysymysmerkki mitä Suomen valtio ja eduskunta tekee siinä vaiheessa kun eurolla ei ole enää arvoa lainkaan ?

Pyöritelläänkö peukaloita ja perustetaan valtion kustannuksella leipäjonot jokaiseen kuntaan josta saa lautasellisen hernekeittoa per päivä. Tähän se nimittäin on väkisinkin menossa ja Suomesta tulee vielä yhtä köyhä paikka kuin mitä Neuvostoliitto oli pahimmillaan, että kun meni ruokakauppaan niin saadakseen sieltä leivän ja purkin maitoa miti olla urheilukassillinen ruplia mukana.

Federal Reserve ja uusi maailmanvaluutta


Hyperinflaatioon tullaan tarjoamaan maailmanlaajuista ratkaisua USA:sta ja siihen edellytetään kaikkien valtioiden yhteistyötä. Euroopan union pakotetaan tulemaan mukaan yhden maailmanhallituksen piiriin ja USA liitetään Meksikon ja Kanadan kanssa yhteen ja luodaan sinne Pohjois-Amerikan Union. Kun tämä ollaan saatu tehtyä n. vuonna 2010 niin sen jälkeen varjohallituksen tavoite on hyvin lähellä toteutumistaan kun lopulta ollaan saatu kaikki neljä unionia perustettua:


Pohjois-Amerikan UnionEuroopan UnionAfrikan Union

Maailmanpankki ja maailmanvaluutta 2010-

Maailman yksityisomisteinen keskuspankki tulee olemaan sen jälkeen koko maailmanvaluutan jakelija kuten se on tähänkin asti painanut dollarit tyhjästä ilmasta mutta tämän jälkeen kaikki raha aiotaan muuttaa pelkästään digitaaliseksi.

Tarkemmin kyse on ihon alle laitettavasta mikrosirusta joka tulee sisältämään sosiaaliturvatunnuksen, maksujärjestelmän, pankkitilitiedot ja lisäksi että se toimii maksuvälineenä niin sitä kautta myös isovelihallitus paikantaa sinut mistä vain 24 h/vrk. Tämä tulee helpottamaan suunnattomasti orjatyövoiman käyttöä kun heidät kaikki voidaan paikantaa pelkän mikrosirun avulla ja tulla hakemaan orjatöihin poliisivoimilla.
Jos kieltäydyt tästä mikrosirusta niin silloin tulet jäämään täysin yhteiskunnan sosiaaliturvan sekä työmarkkinoiden ulkopuolelle. Samoin tulee käymään heille jotka liittyvät suuriin aktivistiporukoihin jotka tulevat olemaan tätä isoveliyhteiskuntaa vastaan. Suomessakin tällaiset massiiviset mielenosoitukset isoveliyhteiskuntaa vastaan tulevat lisääntymään seuraavina vuosina kun entistäkin suurempi joukko nuoria ovat heränneet ja alkavat vasta nyt tajuta kuinka vakavasta asiasta tässä oikeasti on kyse muun keksi-ikäisen keskiluokan tyytyessä edelleen vanhaan elämänmenoon.

Vanha ylioppilastalo vallattiin vuorokausi sitten uudestaan ja joukko nuoria opiskelija-aktivisteja vaatii vuokria alas, toimeentuloa ylös sekä yliopistolakia lakkautettavaksi. Ihan hyviä uudistamisia nuo kaikki mutta mitä luulette eduskunnan olevan valmis tekemään noiden hyväksi kun kylmä totuus on se että työttömyyttä ei aiota parantaa, vuokria ei aiota laskea, sosiaaliturvaa ei aiota parantaa vaan sitä heikennetään ja kaikkea tätä organisoidaan erittäin taitavasti USA:sta käsin maailmanlaajuisen salaisen isovelihallituksen toimesta.

Säälittävintä on se sitten että suurin osa kansalaisista luulevat että nämä sosiaaliturvauudistukset ja niiden heikennysohjelmat ovat vain Suomen hallituksen säästöohjelma valtion saada lisää säästötoimia koskien Suomen valtion budjettia.Suomen valtion budjetti on ollut kuluvalle vuodelle n. 45 miljardia ja mitä sillä on tehty vuokratason parantamiseksi, työllisyyden parantamiseksi, sosiaaliturvan parantamiseksi ?Vastaus on ei mitään ja työttömyys sen sijaan ollaan saatu menestyksekkääseen nousuun tänä vuonna ja 2009 ja 2010 tulee olemaan kaikista tuhoisin vuosi niissä tilastoissa. Siitäkin huolimatta maamme tilastokeskus jatkaa joka kuukausittaista kusetustaan ja kertoi taas eilen että mamme työllisyys väheni Lokakuussa ja parani 0,4 prosenttiyksikköä vuoden takaisesta. Käy hyvin yhteen noiden n. 37 000 YT-neuotteluun joutuneen työntekijän jälkeen. Otetaan vielä mukaan ne yli 48 000 Suomalaista jotka ovat joutuneet 3 kk karenssiin työvoimatoimistosta kun he ovat joko kieltäytyneet laittomista orjatöistä tai sitten heidät on erotettu kesken puolivuotisen orjatyösuhteen aikana. Sillä nämä karenssiin joutuneet työttömät eivät nimittäin tilastokeskuksen mukaan ole työttömiä. Eli heidät lasketaan työssäkäyviksi Suomen kansalaisiksi. Samoin myös kaikki ilman ammatillista koulutusta saaneet fattan toimeentulotuella elävät työttömät luetaan tilastokeskuksen kautta työssäkäyviksi. On meillä tässä maassa varsinainen hyvinvointivaltio.Työttömyys ja henkilöstövuokrausyrityset

Samalla sitten kun työttömyys lisääntyy ja köyhyys sen myötä lisääntyy myös nämä ns. henkilöstövuokrausyritykset ja niitä nousee nykyään kuin sieniä sateella.

Heidän toimintansa muistuttaa hyvin paljon rikollisten järjestöjen toimintaa sillä näiden yritysten tarkoitus on saada mahdollisimman halvalla välitettyä orjatyövoimaa heidän asiakayrityksilleen ja päästä vetämään välistä ja nykyään heille tulee suuremmat voitot jos he houkuttelevatkin ulkomailta köyhiä ihmisiä tänne Suomeen työskentelemään. Tätä varten heillä on omat yhteyshenkilöt esim. Kiinaan joka mainostaa siellä että Suomessa on nyt tarjolla paljon siivoojan työtä mutta sen saaminen maksaa ensin 2000 euron välityspalkkiomaksun näille kusettajayrityksille.

Lisäksi että kyse on keksitystä välityspalkkiomaksusta työhönvälityksessä se on lisäksi Suomen perustuslain vastainen mutta siitäkin huolimatta tämä sallitaan ja jopa Suomen SUPO ja KRP (keskusrikospoliisi) ovat jättäneet puuttumatta näihin laittomiin ihmiskauppatapauksiin.

Eilen 25.11.2008 YLE TV1:ltä tuli MOT ohjelmassa ohjelma "Likaista Työtä Siivoojilla" jossa kerrottiin kolmen Kiinalaisen siivoustyöntekijän tarina. Molemmat heistä oli houkuteltu Suomeen siivoojiksi erään nimeltämainitsemattoman kusettaja-työhönvälitysfirman kautta. Molemmat näistä Kiinalaisista työntekijöistä joutuivat maksamaan tälle kusettajavälitysfirmalle yli 5000 euron työhönvälityspalkkiomaksut. Lisäksi heiltä velotettiin n. 4500 euroa pakollisesta Englanninkielen kielikurssista jonka järjesti samainen kusettaja-työhönvälitysyritys.

Toinen näistä siivoustyöntekijöistä jäi Suomessa ilman luvattua siivoustyötä ja joutui palaamaan viisumin umpeuduttua takaisin Kiinaan. Hän oli ottanut Kiinassa n. 10 000 euroa velkaa päästäkseen Suomeen siivoustyöntekijäksi.

Toinen Kiinalaisnainen oli taas päässyt Suomeen nimeltämainitsemattomaan siivousfirmaan töihin ja ollut Suomessa vuoden ajan osa-aikaisessa siivoustyössä mutta kun hän vuoden lopussa meni anomaan toiselle vuodelle työlupaa niin hänelle kävi kuten monille muillekin ulkomaalaisille työntekijöille. Eli heidän palkkakuittinsa mukaan heille maksettu palkka ei noudattanut alalla sovittua työehtosopimusta jonka perusteella toisen vuoden työlupa peruttiin ja heitä odotti näin paluumatka takaisin kotimaahansa.

Totuus näiden siivousyritysten työvoimapulasta on todellisuudessa sitä että heistä suurin osa ei suostu myöntämään työntekijöilleen täysiä tunteja, vaan työajat ollaan murennettu niin pieniksi että sopimuksessa lukee usein että "kutsutaan töihin tarvittaessa" joka on lain vastainen työsopimus mutta tätä ei suurin osa näiden yritysten ulkomaalaisista työntekijöistä tiedä. Meillä on siis koko Suomi täynnä orjatyötä teettäviä ahneita yrityksiä jotka yrittävät hyötyä nyt kaiken minkä irti saavat näistä ulkomaalaisista työntekijöistä. Suomeen nimittäin myönnettiin työviisumi viime vuonna pelkästään yli 859 Kiinalaiselle joista kenellekään ei maksettu työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Mutta edelleen kehdataan valehdella eduskunnassa erityisesti työministeri Tarja Cronbergin taholta että työttömyys väheni tänä vuonna ja että Suomessa on monella alalla suuri työvoimapula.

Olisikohan sitäkään työvoimapulaa jos aloille kuin aloille voitaisiin maksaa sellainen palkka että sillä pystyisi jokainen elämään. Edellyttäisi sitä että ahneiden monikansallisten yritysten pitäisi kyetä nostamaan niitä minimipalkkojaan sieltä 5-10 eurosta jonnekin 20 tienoille. Olisikohan senkin jälkeen tätä ns. suurta työvoimapulaa ?

Kansanedustajia se ei näytä häiritsevän lainkaan kun heillä on oma palkkatoimikunta joka lyö kerran vuodessa nuijalla pöytään Jaakko Iloniemen toimesta ja nostaa heidän palkkojaan n. keskimäärin 500-2000 €/vuosi ottaen huomioon että jokainen heidän suorittamansa kansanedustajien palkankorotus maksaa useita miljoonia euroja valtion budjetista.