http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 22, 2008

Napasiirtymä & Katastrofielokuvat

Elokuvateattereissa on pyörinyt viimeisen viiden vuoden aikana toinen toistaan massiivisempia katastrofielokuvia jotka esitetään scifinä. 2004 tehty Day After Tomorrow on hyvin lähellä sitä mitä tulee tapahtumaan seuraavan kymmenen vuoden, paitsi siinä esitettiin että tulisi uusi jääkausi. Oikeasti vesi tulee peittämään useita mantereita, ei jää ja koska hallitus ei tätä suostu kansalle edelleenkään kertomaan niin se täytyy saada tällaisten katastrofielokuvien kautta ihmisten alitajuntaan ja saada heidät varautumaan siihen mitä on luvassa.

USA:ssa toimiva pimeä hallitus sekä maailman vaikutusvaltaiset suvut (Rothschild, Rockefeller, JP. Morgan ja Euroopan kuningashuoneet) ovat jo varanneet itselleen turvapaikkoja mm. Etelä-Amerikasta ja aikovat paeta sinne kun nämä katastrofaaliset luonnonmullistukset alkavat.


kuva on otettu elokuvasta Day After Tomorrow (2004)


2012

Tämän niminen Roland Emmerichin ohjaama katastrofielokuva tulee ensi-iltaan 10. Heinäkuuta 2009 ja juoni on melkein täysin identtinen Day After Tomorrow elokuvan kanssa. Eli vanhan toistoa missä suuri vedenpaisumus tuhoaa kaupunkeja ja tässä elokuvassa on myös otettu Maya intiaanien 2012 ennustukset mukaan.Viljapeltokuviot & 2012

Vuonna 2004 Englannissa Aveburyn maakunnassa sijaitsevaan Silbury Hilliin ilmestyi tämännäköinen viljapeltokuvio. Se varoittaa tulevasta napariitymästä symbolisesti. Tämän ovat tajunneet kuitenkin vain harvat tutkijat maailmalla ja vaikka USA:n salainen maailmanhallitus tietää kaiken tämän niin he eivät suostu kertomaan sitä edelleenkään maailman ihmisille koska pelkäävät massan reaktiota ja hysteerista joukkopaniikkia.Vedenpaisumus 2011-2015

On turha lähteä ennustelemaan että milloinka napasiirtymä tapahtuu. Se ei ole pääasia että kuka osuu oikeaan vaan paljon tärkeämpää on saada viesti eteenpäin ihmisille jotta pystytään ennakoimaan mitä on tulossa.

Se on valitettavasti jo todellisuutta että meidän tulevaisuudessa n. 2009-2020 välisenä aikana tulee tapahtumaan tämä tuhoista vedenpaisumus napasiirtymän johdosta ja sitä ei ihmiset enää pysty sivuttamaan. Sen sivuttaminen tämän meidän nykyisen aikakaistan aikajanasta vaatisi yli 90 % väestön maapallolta muuttamaan käytöstään ajatuksiaan ja tekojaan. Se olisi ainoa pelastus joka pystyisisi muuntamaan tulevaisuudessa vallitsevat mahdollisuudet negatiivisesta positiiviseksi ja estämään napasiirtymän. Tämä ei ole pessimismiä jos jo tässä vaiheessa väittää että tuo katastrofaalinen tapahtumajakso on edessä.

Useat ihmiset ovat väitetysti tulleet tänne tulevaisuudesta rinnakkaiselta aikakaistalta varoittamaan meitä mitä on luvassa ja mitä tapahtui heidän aikakaistalla. Nämä ovat menneet usein vain kuuroille korville ja leimattu huijareiksi kuten kiistelty aikamatkustaja John Titor joka enemminkin varoitti Venäjän ja USA:n välisestä III:sta maailmansodasta joka tulisi syttymään 2015 ja tultaisiin käymään ydinaseilla. Lisäksi hän varoitti USA:ta tulevasta sisällissodasta ja kun nykyistä Amerikan tilannetta katsoo niin pari kolme vuotta vielä eteenpäin niin ruokamellakat (food riots) ovat arkipäivää ja ihmiset jättävät työnsä koska elintarvikepula on jo niin suuri ja nämä samat ongelmat tulevat myös esiintymään Euroopassa.Ruokamellakat


Ruokamellakat (food riots) ovat olleet jo viimeaikoina yleisiä köyhemmissä maissa. Kuva on otettu 2008 alkuvuonna Haitissa.

Ruokapula ei ole luonnonvarojen loppumista vaan se on tarkoituksellisesti aiheutettu salaisen maailmanhallituksen toimesta sillä he tietävät tasan tarkkaan että ihmismassojen tehokkain hallinta on supistamalla heidän ruokavarojaan ja jos mikä saa aikaan suuria mellakoita eri puolilla maailmaa lähivuosina kuin ruokapula.

Monsanto

Monsanto-yhtymä on maailman suurimpia maatalous- ja muiden kemikaalien tuottajia ja se tulee supistamaan jo 2009 vuonna tuotantonsa kolmanneksen pienemmäksi mitä aiemmin ja se tulee saamaan maailmalla suunnattoman ruokapulan aikaan.
Samalla kun viljavarastot tyhjenevät pitenevät leipäjonot ja näiden leipäjonojen ruokaa ei riitä kaikille. Tilanne on jo nyt arkipäivää Suomessa kun Helsingin kalliossa toimivassa Suomen pelastusarmeijan leipäjonossa jossa ei viime-viikon uutisjutun mukaan enää riittänyt ruokaa jokaiselle ja tilanne tulee pahenemaan päivä päivältä.SATA-KOMITEA ja sosiaaliturvan heikentäminen 2009
alk.


Tämän vuoden syyskuussa 2008 Suomessa kokoontui SATA-komitea jossa valmisteltiin Suomen sosiaaliturvan heikennytohjelma joka toteutuessaan puolittaisi ansiosidonnaisen työttömyysturvan 500:sta päivästä 250:n päivään. Näin ollen valtio saisi 50 % tehokkaampaa orjatyövoimaa pakkotöihin (palkka 8 EUR/pvä) mitä koskaan aikaisemmin. Jo tämä nykyinen pakkotyöllistäminen pelkällä työmarkkinatuella on perustuslain vastainen. Ei kenenkään ihmisen ole pakko tehdä töitä 8 €/päivä suuruisella palkalla, sillä jokaisen kuuluu saada alalta kuin alalta saman suuruinen peruspalkka.

Tämän SATA-komitean takana on maailmanlaajuinen salainen Bilderberg ryhmä joka on yksi illuminatin haara joka kokoontuu jokavuoden Kesäkuussa ennaltasovittuun salaiseen kokoukseen ja mitään mitä siellä käsitellään ei saa kertoa mediassa, mutta käyttämällä ns. tervettä järkeä ei ole vaikea arvata mitä siellä ollaan päätetty kun lähes kaikki sosiaaliturvaan kohdistetut heikennysohjelmat ovat sieltä peräisin.Bilderberg-ryhmä

Bildergerg ryhmä koostuu n. 130:stä vaikutusvaltaisesta henkilöstä joista useammat ovat ovat talouselämän, median tai politiikan vaikuttajia. Syystäkös media ei näistä salamiiteistä kerro mitään eteenpäin. 90-luvun lopulla mediassa vaan alettiin kertomaan että "Bilderberg-ryhmä kokoontui salaisesti Turkissa kesäkuun se ja se päivä" ja siihen on jäänyt siitä uutisointi.

Suomesta tuon salaisen ryhmän arvovaltaisin kunniajäsen on ollut Nokian entinen pääjohtaja Jorma Ollila. Näissä kokouksissa on myös käynyt nykyinen Suomen ulkoministeri Alexander Stubb.

Suomalaisia kokouksiin osallistuneita ovat ainakin seuraavat:

* Krister Ahlström (1994)
* Esko Aho (1994)
* Martti Ahtisaari (1994, 1995, 1996)
* Antti Blåfield (2008)
* Georg Ehrnrooth (1994)
* Aatos Erkko (1994)
* Jukka Harmaja (1995)
* Eero Heinäluoma (2006)
* Olli-Pekka Heinonen (2001)
* Seppo Honkapohja (2008)
* Sirkka Hämäläinen (1994)
* Jaakko Ihamuotila (1994)
* Jaakko Iloniemi (1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997)
* Max Jakobson (1994)
* Atte Jääskeläinen (2007)
* Jyrki Katainen (2007)
* Sixten Korkman (2006)
* Olli Kivinen (2003)
* Jarl Köhler (1992, 1993, 1994)
* Johannes Koroma (1993)
* Paula Lehtomäki (2004)
* Paavo Lipponen (1998, 2000, 2001, 2003, 2004)
* Björn Mattsson (1995)
* Sauli Niinistö (1997)
* Johan Nykopp (1964)
* Jorma Ollila (1994-2008)
* Ulf Sundqvist (1992)
* Christoffer Taxell (2002)
* Teija Tiilikainen (2002, 2007)
* Björn Wahlroos (2003)
* Matti Vanhala (1999)
* Pentti Vartia (1999)
* Gerhard Wendt (1994)
* Janne Virkkunen (1998, 2001)
* Pertti Voutilainen (1995)
* Raimo Väyrynen (2008)Työvoimatoimisto ei ole sitä miltä se näyttää ja kuullostaa. Se on oikeasti työttömyysvoimatoimisto, sillä sen tarkoituksena ei ole löytää työttömille töitä vaan sen tarkoituksena on ylläpitää heidän työttömyyttä ja köyhyyttä. Jos hallitus todellakin haluaisi poistaa työttömyyden niin ensimmäisenä poistettaisiin nämä kaikki työttömyysvoimatoimistot ja muut sosiaaliluukkutoimistot sekä lakkautettaisiin heidän virkailijoiden työt josta tulisi suuret säästöt valtiolle. Sen tilalle pystyttäisiin rakentamaan sellainen systeemi mitä kautta työllistyminenkin olisi mahdollista jokaiselle sitä haluavalle ja samalla sosiaaliturva muutettaisiin ns. perustuloksi joka pitäisi siitä huolen että nykyistä köyhyyttä ja syrjääntyneisyyttä ei enää pääsisi esiintymään.

Työttömät ovat tässä yhteiskunnassa tämän isovelihallituksen luoman globalisaation uhreja. He ylläpitävät köyhyydellään kasassa nykyisiä työmarkkinoita sillä jos työmarkkinatuki muutettaisiin vihreidenkin usein puhumaan ja kannattamaan kansalaispalkka malliin niin se poistaisi köyhyyden. Tämä olisi suuri tappio globalisaatiolle ja ahneille monikansallisille yrityksille. Sillä enää ei olisi sitä suurta ja köyhää massaa jonka kustannuksella ollaan tähänkin asti revitty nykyisten työmarkkinoiden pienet palkat. Samoin hallituksen valta vähenisi huomattavasti jos jokaisella kansalaisella olisi perustulona n. 800-1000 EUR suuruinen tuki kuukausittain. Se vähentäisi globalisaation aikana ylläolevaa kieroa kilpailua, sekä kannustaisi yksityisyrittäjyyteen nykyistä enemmän.

Monet kansalaispalkkamallin vastustajat väittävät aina että siihen ei olisi varaa valtion nykybudjetilla mutta kerrottakoon aivan suoraan että Suomen valtion budjetti on vuonna 2008 yli 45 miljardia euroa josta sosiaaliturvaan menee vain 2 %

Helsingin kkaupungilla sosiaaliturvaan menee vain 1,8 % kaupungin budjetista. Sen sijaan että tuettaisiin toinen toisia niin eliitti käyttä omiin kekkereihinsä toista miljoonaa per vuosi. Äskettäin Helsingin vuosaaressa avattiin telakka jonka avausbileisiin kulutettiin kokonaiset 600 000 euroa yhdessä illassa Helsingin kaupungin veronmaksajien rahoja. Tästä voitte nähdä että onko tämä demokratiaa että kansan selkänahasta revitään rahat ties minkälaisiin tuhoisimpiin hankkeisiin sitä ollenkaan kysymättä.

Eliittiin kuuluva luokka kuvittelee edelleenkin olevansa köyhiä ja keskituloisia ylempänä tässäkin maassa ja on sitä mieltä että heillä on etuoikeus käyttää veronmaksajien rahat omiin tarpeisiinsa.

Suurin osa kansasta ei edes tiedä että tämäkin Suomen valtion 45 miljardin budjetti on suurimmaksi osaksi lainattu suurilla koroilla yksityisomisteiselta maailmanpankilta jonne valuu jokaisen veronmaksajan rahat. Joten tämä on sitä ns. Suomen valtion velkaa joka tällä hetkellä on väitetysti n. 8000 € per kansalainen.

Maailman johdossa oleva eliitti omistaa tuon yksityisen maailmanpankin ja painaa rahat tyhjästä ilmasta ja lainaa ne suurilla koroilla muille valtioille ja tällä hetkellä USA:n valtiolla on maailman suurimmat lainat jonka korot ovat äärimmäisen suuret. Sillä tämä Syyskuussa tehty roskapankkiuudistus ei tilannetta paranna minnekään suuntaan vaan se tulee johtamaan dollarin lopulliseen romahtamiseen seuraavan 1,5 vuoden aikana ja 2010 se tulee tod. johtamaan USA:n poikkeustilaan (martial law).USA:n poikkeustila (martial law)


On oletettavasti selvää että poikkeustila tullaan ottamaan voimaan niinä aikoina kun dollari on romahtanut ja sillä USA:n hallitus haluaa yrittää estää mahdollisen kapinan. Sillä sen hetkinen tilanne ja kaaos lähtee helposti käsistä, sillä ihmiset alkavat aseilla ryöstämään suljettuja kauppoja jotta saisivat edes jostain vähän elintarvikkeita.

Homeland security & FEMA:lta löytyy Yhdysvalloista lukuisia FEMA:n keskitysleirejä jonne he aikovat pakottaa lukuisia ihmismassoja. Näiden ihmismassojen keskitysleirille kuljetukset aloitetaan heti kun poikkeustila on saatu voimaan koska vain poikkeustila sallii sellaisen perustuslain vastaisen voimakäytön.

USA:n hallituksella on tällä hetkellä jo yli 2 miljoonan kansalaisen henkilötiedot ylhäällä tulevaa poikkeustilaa varten. Punaisella listalla olevat joutuvat ensimmäisenä kaasutettavaksi FEMA:n keskitysleirien kaasukammioissa. Heidät hallitus on katsonut kaikista vaarallisimmaksi joukoksi, koska he tietävät jotain mitä massat eivät saisi tietää ja USA:n hallitus pelkää että nämä yksilöt voisivat johtaa aktivistit suureen vastakapinaan joka voisi pahimmillaan kaataa koko hallituksen. Siksi varjohallitus ei ole valmis ottamaan yhtä ainuttakaan riskiä vaan aikoo eliminoida näistä jokaisen.

Salainen maailmanhallitus on tiettävästi myös rakentanut Eurooppaankin tällaisia keskitysleirejä jotka ovat vielä julkisesti pakolaisleirejä ja tarkemmin on vaikea sanoa että mitkä turvajoukot yrittävät Euroopasta haalia sinne porukkaa kun fasismi alkaa leviämään euroopan unionin sisällä.

Varjohallitus on yrittänyt EU:n kautta saada Lissabonin sopimusta voimaan sen kaikissa jäsenvaltioissa ja Irlanti äänesti sitä vastaan. Nyt uusi kansanäänestys on siellä Joulukuussa ja joidenkin tietojen mukaan tällä kertaa vallit tultaisiin väärentämään jotta sopimus saataisiin voimaan.Koko sopimus on uskomattoman salakavalasti onnistunut valehtelemaan mitä se oikeasti pitää sisällään kun siitä sanotaan virallisesti että se vahvistaa demokratiaa EU:ssa ja unionin valmiuksia edistää kansalaistensa oikeuksia jokapäiväisessä elämässä. Kun totuus on jotain aivan päinvastaista. Se ei vahvista mitään kansalaisten ihmisoikeuksia vaan tekee euroopan unionista fasistisen poliisivaltion.

- Armeija ottaa vallan suurissa kaupungeissa
- NATO muunnetaan yhteiseksi EU:n sisäiseksi puolustusliitoksi
- Poliisille myönnetään suuria lisävaltuuksia joka sallii heille lisää valtaa
- Lait menevät uusiksi fasismin myötä ja muuttuvat sotalaiksi
- Kansalaisoikeudet murennetaan mikrosirujen avulla ja jokainen pakotetaan ottamaan se ihon alleIsovelihallituksen fasismi tuodaan voimaan ensin Amerikassa ja sen jälkeen se yritetään tuoda väkivalloin Eurooppaan, Afrikkaan sekä Aasiaan. Venäjä on vain ainoa paikka jonne sen valta ei ulotu jostain syystä, koska heidän hallitus ei ole salaisen maailmanhallituksen kanssa aivan yhtä säveltä tällä hetkellä joten ilmankos tuo hyvin mahdollinen suuri kolmas maailmansota USA:n ja Venäjän välillä vaikuttaa hyvin todelliselta skenaariolta.