http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 30, 2020

Yrittikö Sauli Niinistö päästää Suomeen NATO:n erikoisjoukkoja ?


Presidentti Sauli Niinistö ehdotti muutama päivä sitten pääministeri Sanna Marinin hallitukselle erillisen kriisiaikojen ryhmän, eli niin sanotun nyrkin perustamista.

Marin kuitenkin torjui esityksen pitäen sitä valtiosäännön vastaisena.



Yrittikö Sauli Niinistö päästää Suomeen NATO:n erikoisjoukkoja ? 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on hyvin todennäköisesti painostanut Tasavallan Presidentti Niinistöä päästämään Suomeen NATO:n erikoisjoukkoja (NATO Responce Force/NRF), jotka ovat vuonna 2003 Nato-maissa perustetut joukot, jonka päätarkoituksena on kyetä lähtemään toiminta-alueille viidessä päivässä ja kyetä toimimaan 30 päivää omillaan ilman lisähuoltoa.

NFR:n joukot ovat virallisesti Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeldin kehittelemä idea, jonka tarkoituksena on kerätä Naton alaisuuteen n. 25 000 miehen erikoisjoukko, joka on merkittävin joukko sitten kylmän sodan.

Mutta nyt tuleekin sitten se mielenkiintoisin kohta tästä...

Että joukkoa voidaan käyttää Naton 5. artiklan mukaiseen yhteiseen puolustukseen tai Naton 5. artiklasta riippumattomiin tehtäviin.

Naton 5. artikla on Naton perustamissopimuksen artikla, joka määrittää Naton jäsenvaltioiden velvoitteen puolustaa muita jäsenvaltioita. Sen mukaan aseellinen hyökkäys Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa jotakin Naton jäsenmaata vastaan katsottaisiin hyökkäykseksi kaikkia liiton jäsenvaltioita vastaan. Naton 4. artikla määrää, että näistä velvoitteista maat neuvottelevat keskenään.

Naton viidennen artiklan perusteella koko puolustusliitolle historiassa on myönnetty vain yksi turvallisuustakuu ja sen jäsenvaltiot myönsivät Yhdysvalloille vasta sen jälkeen, kun Deep State lavasti 11. syyskuuta 2001 terrori-iskut World Trade Centeriin New Yorkissa.

Olen kuullut huhun, että tämä sama syndikaatti yrittäisi nyt valmistella jotain vastaavaa terrori-iskua Euroopan kamaralla, joka muistuttaisi 9/11:stä.

Toisaalta tämä koronavirus homma myös on osa jo sitä operaatiota, että jo sekin, että kuinka CIA:n proxy armeija ISIS on ollut hyvin hiljaa valemediassa, koska kaikki uutisaika ollaan varattu koronahysterialle viestii siitä, että jotain suurempaa pamausta siellä ISIS terroristien puolella aika todennäköisesti nyt suunnitellaan Euroopassa toteutettavaksi.

Naton 5. artiklan ovat Euroopan unionin jäsenvaltiot neuvotelleet Lissabonin sopimuksessa.

Pankkiirit haluavat aina sotaa

Tästä Suomen korruptoituneiden päättäjien veljeilystä sotilasliitto Naton kanssa voidaan olla monta mieltä, mutta yksi asia on aina vakio, että pankkiirit haluavat aina sotaa.

Suomi on tässä geopoliittisessa shakkiottelussa käytännössä näiden kahden suurvallan shakkiottelun tuomari, jossa ovat vastakkain USA ja Venäjä.

Nyt käytän shakkia vain verbaalisena vertauksena. Mutta tämän shakkiottelun häviäjälle koituu maksettavaksi suuret korvaukset voittajalle.

Tuon shakkiottelun toinen osapuoli on Venäjä, jolta löytyy tälläkin hetkellä suunnattomat resurssit useita luonnonvaroja, jotka ovat tällä hetkellä vain tiettyjen oligarkkien hallussa, jotka ovat halunneet keskittää ne vain tiettyjen pankkiirien hallintaan.



Mutta miltei suurin kiistakapula siellä on tämä suomenlahdelta Ahvenanmaan suuntaan menevä alue, josta löytyy se öljyläikkä, joka on siellä Ahvenanmaan lähellä. 

Tämän vuoksi Ahvenanmaa on edelleen demilitarisoitu alue.

Kun Suomi hävisi tuon sodan Venäjälle II-maailmansodan loppuaikoina, niin tiettävästi silloin Venäjän kanssa sovittiin sellainen salainen sopimus, että Suomi luovutti tuon Ahvenanmaan lähellä olevan öljyesiintymän Venäjälle. 

Tämän jälkeen tuon alueen öljyesiintymä on pidetty salassa ja sinne ei ole edes Venäjä lähtenyt poraamaan sieltä öljyä.

Mutta USA:n valtiolliset intressit kyllä ovat kiinnostuneet siitä kyseisestä öljyesiintymästä ja se on jo sellainen varallisuus, että siitä NATO:n joukot ovat USA:n armeijan kanssa valmiita vaikka käymään sotaa.

Että kun puhutaan lehdissä siitä Suomenlahden ilmapuolustuksesta, niin tämä öljyesiintymä on kuitenkin senkin mahdollisen konfliktin pääagenda ja sitä ei uskalleta kertoa missään lehdissä, koska muuten tämä valtionsalaisuus leviäisi julki.



Nato on ollut jo 1960-luvulla puhdas terrorijärjestö, jonka päätarkoitus oli tuolloin järjestää Nato maissa lavastettuja terrori-iskuja ja pommi-iskuja, joita lavastettiin poliittisten vasemmiston nimiin tehdyiksi iskuiksi.

Tiettävästi tämä 2014 Itä-Ukrainassa Kiovan ilmavoimien hävittäjällä pudotettu Hollantilainen matkustajakone määrättiin false-flag operaationa Naton tai CIA:n toimesta.

Naton kaltainen valtionterrorijärjestö näkee Suomen puhtaana pelinappulana ja nämä Saksalaiset terroristit eivät täältä mitään muuta halua kuin ryöstää Suomesta kaikki luonnonvarat ja hyökätä vielä tulevaisuudessa tuolla Saksan johtamalla EU-armeijalla Venäjälle.

Se tulee olemaan natsisaksan neljäs valtakunta ja sinne tarvitaan enää tulevaisuudessa se sotahullu diktaattori, joka tulee sitten johtamaan Saksan johtaman EU-armeijan sotaa Venäjää vastaan.

Tämä ei ole mitään harhaista kuvitelmaa, vaan tämä suunnitelma on jo luotu useita kymmeniä vuosia sitten.

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö on tälläkin hetkellä melko heikossa asemassa, koska hän joutuu kuuntelemaan USA:n suurlähetystöstä ja Israelin suurlähetystöstä tulevia ohjeita miten toimitaan tämän uudenmaanläänin eristämisen jälkeen.

Sillä näillä kahdella valtiolla Yhdysvalloilla ja Israelilla on täydet intressit ajaa Suomea kohti sitä tilannetta, että tänne päästetään Naton erikoisjoukot suorittamaan maihinnousu Etelä-Suomeen. Tätähän jo harjoiteltiin aiemmin 2013 Naton toimesta.

Ruotsin rikkampiin sukuihin kuuluva Aschbergien pankkisuku haluaisi käyttää siinä suursodassa taas Suomea Ruotsin kilpenä. Mutta siinä saattaa myös käydä niin, että Venäjä miehittää Suomen Tornion rajoilta asti ja vetää uuden rajan Ruotsiin asti, jonka jälkeen Ruotsin armeija joutuu selvittämään asiansa Venäjän kanssa, eivätkä enää voi sotia viimeiseen suomalaiseen.

Venäjän Presidentti Vladimir Putinhan sanoi muutama vuosi sitten, että kuinka Nato haluaisi sotia Venäjän kanssa viimeiseen Suomalaiseen.

Nämä pankkiirit ovat kuitenkin sen verran tunnekylmiä psykopaatteja, että jos he jonkin sotakonfliktin haluavat syttyvän, niin silloin he yleensä maksavat CIA:n kaltaisille tiedustelupalveluille näistä sodan sytyttämiseen johtavista false-flag operaatioista. 

Siksi myös Jugoslavian sota syntyi kun CIA:n agentit saivat siellä ensin Albaanit ja Serbit tappelemaan keskenään, joka lopulta eskaloitui Jugoslavian hajoittavaksi sodaksi asti. Syynä siihen olivat Jugoslavian uraaniesiintymät, joita silloinen Presidentti Slobodan Milosevic ei suostunut myymään sieltä ulos halvalla USA:n hallituksen lähettämille bulvaaneille.



Sitten lopulta Jugoslaviaan tuli Martti Ahtisaari, joka oli todellisuudessa George Soroksen maksama rauhanneuvottelija, jota Soros käytti näiden pankkiirien bulvaanina.

Ahtisaari istui pöydän ääreen Slobodan Milosevicin kanssa ja slobodan kysyi sitten Ahtisaarelta, että "mites käy jos emme suostu rauhan ehtoihin ?"

Ahtisaari osoitti sitten pöytää ja sanoi, että "Tässä on Belgrad... NATO tulee pommittamaan täältä muuten parissa viikossa puoli miljoonaa ihmistä kuoliaaksi jos ette suostu".  

Sitten Slobodan kävi neuvotteluja puolueensa kanssa ja joutui lopulta hyväksymään rauhansopimuksen.

Että sellainen rauhanmies se Ahtisaari oli, joka uhkaili NATO:n siviilien joukkomurhalla.

NATO on siis näiden sotia järjestävien pankkiiiri-rikollisjärjestöjen rautanyrkki.

Natohan kävi pommittamassa Kosovoa 1999, kun se tuki albaanisissejä ilmaiskuin.

Jugoslavian joukot edustivat tuolloinkin Natolle vihollisjoukkoja, koska Jugoslavian presidentti Slobodan Milosevic ei suostunut silloinkaan vielä myymään uraaniesiintymiä halvalla USA:n hallinnon lähettämille bulvaaneille.

Eli se on Venäjän kohdalla nyt sama homma, että koska Yhdysvaltain Pentagonin Moskovaan lähettämät bulvaanit eivät ole onnistuneet tekemään diilejä mm. uraanista, niin lopulta niiden saamiseen ei enää keksitä mitään muita keinoja kuin joko Vladimir Putinin salamurhaaminen. 

Mutta koska tämä ei ole onnistunut, niin sitten viimeiseksi vaihtoehdoksi jää enää USA:n armeijan ja NATO:n hyökkäys Venäjälle, joka tosin taitaa kuitenkin ajoittua sinne, jolloin Saksan natsien neljäsvaltakunta alkaa liittovaltiona rakentaa sitä natsiarmeijaansa muiden EU-maiden johdolla.



Natsi sanankin käyttö toki voi monessa herättää suuria tunteita, mutta vaikka hakaristitunnus on jo poissa, niin EU:n suunnittelivat II-maailmansodan hävinneet natsit. He järjestivät Strasbourgissa vuonna 1944 salaisen neuvonpidon, jossa suunniteltiin EU alulle.

Tavallaan tässä ei nyt mikään ennustaja edes tarvitse olla, että jos yrittää veikata miten siinä tulee käymään, jos tämä Saksan johtaman EU-liittovaltion armeija saa sen diktaattorinsa, joka tulisi johtamaan EU-armeijan sotaan Venäjää vastaan.

Sen sodan jälkeen Saksa joutuisi jälleen maksamaan liittovaltiomaiden kanssa taas vuosikymmenien sotakorvauksia jälleen sodasta, jonka häviäisivät Venäjälle ja taas nämä Ruotsin Aschbergit, Rothschildit sekä muut Illuminaatien pankkisuvut kääräisivät muutamien satojen miljardien dollarien voitot taskuihinsa.

Hehän ovat kuolemankauppiaita ja myyvät sotiville maille armeijan sotimiseen aseita sekä lainaavat rahat asetarvikkeisiin sekä huoltoon.

USA:n armeijan päättymättömät sodat johtuvat pääosin siitä, että koska USA:n talous on jo niin riippuvainen USA:n armeijan sotabudjetista, niin se olisi jo yksinkertaisesti liian suurta tappiota, jos USA:n armeijan konekiväärit eivät laula.

Siksi heidän armeijansa täytyy jatkuvasti hyökätä eri puolille maailmaa ja käydä tuhoamassa kestäviä valtioita kuten Syyriaa. Vaikka tosin Syyrian kohdalla he turvautuivat CIA:n proxy armeijaan... Eli ISIS terroristiarmeijaan.



ISIS on Pentagonin ja Saudi-Arabian tuella rakennettu proxy armeija, jolla myös näiden pankkiirien tarkoitus olisi päästä tuhoamaan EU-maita lähitulevaisuudessa mm. lukuisin terrori-iskuin.