http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 12, 2020

Millä keinoilla eliitti yrittää nujertaa EU kriittiset maat ?


Teksti: Teemu Vehkala

Mietin jo tuossa vuosia sitten, että miten ihmeessä näissä kaikista EU-kriittisimmissä maissa kuten Puolassa tai Unkarissa ei ole räjähänyt juuri yhtään ISIS terroristien pommia tai ajanut rekkaa päin ihmisiä.

Joten mietin sitä, että millä nämä Euroopan Komission elitistit yrittäisivät nujertaa kumoon nämä EU-kriittiset maat, niin nyt Italian kohdalla väitetään, että Covid-19 virus leviää nyt siellä kovaa vauhtia nopeimmin Euroopassa.

Italiassahan oli joitain kuukausia sitten vielä kova hinku päästä ulos Euroopan Unionista.

Joten tämä ei varmasti ole sattumaa, että tämä eliitin luoma bioase Covid-19 virus tultaisiin laittamaan juuri niissä maissa leviämään, jotka ovat EU:n sisällä ilmoittaneet kovia aikeitaan ottaa hajurakoa tämän EU-jäsenyyden johdosta Euroopan Komissioon.

Se olisi jo nyt vihdoin aika tajuta, että tämä Euroopan Komissio ja EU on ollut pelkkä marxistinen mätäkupla, jota nämä hillotolppaelitistit kutsuvat itse julkisesti yhtenäiseksi Euroopaksi. Mutta tosiaan Neuvostoliitossakin oli se ylähuone, jossa oli se hieman yli 10 elitistiä, jotka olivat koko järjestelmän ylimmässä johdossa oligarkkeina. 

Euroopan Unionissa on myös Euroopan Komissio, joka ei juurikaan eroa tuosta Neuvostoliiton aikaisesta ylähuoneesta, koska näitä komissaareja ei valita sinne millään vaaleilla. Joten tämä on jo itsessään aivan täysin epädemokraattista fasismia.

Nämä salaisen maailmanhallinnon elitistit ovat jo vuosia tienneet sen, että kuinka tämä virusepidemia on heidän suunnitelmansa, jonka avulla he yrittävät päästä tavoitteisiinsa maailman väestön vähentämisestä jne. 

David Rockefeller mainitsi aikanaan, että tarvitsemme vain jonkin kansakuntien laajuisen kriisin, niin ihmiset hyväksyvät sen jälkeen uuden maailmanjärjestyksen.

Joten mikähän se voisi olla suurempi kansainvälinen kriisi, kuin tämä nyt eliitin liikkeelle laskema Covid-19 virus, jonka WHO juuri julisti maailmanlaajuiseksi pandemiaksi.

Sitten nämä pankkiiriloiset alkavat nauramaan räkäisesti, kun ihmiset tulevat tappelemaan niistä viimeisistä WC-papereista pitkin maailmaa ja paniikkia saadaan levitettyä ympäri maailmaa. 

Mutta edelleen nämä kyseiset salaisen maailmanhallinnon korstot käyvät ruokailemassa edelleen niissä viihden tähden Michelin ravintoloissa, niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Tottakai heillä on kyllä tarvittavat vasta-antidootit, jos tämä virus on vaarallinen.

Pelkästään Helsingissä sijaitsee laaja tunneliverkosto, joka on tarkoitettu osin käyttöön vain poikkeusolosuhteissa ja tämän tunneliverkoston yhteispituus on 200 kilometriä pitkä.

Lisäksi Helsingin keskustassa on puolustusvoimien, valtioneuvoston, eduskunnan ja Helsingin kaupungin käytössä useita ei julkisia maanalaisia arkistotiloja. 

Eli onkohan niin, että jos Covid-19 virus alkaa jylläämään Helsingissä, niin nämä vain harvat ja valitut virkamiehet joutuvat käskystä maan alle piiloon tältä virukselta. Kun taas sitten Suomen puolustusvoimat aloittavat järeät toimet valmiuslain aikana ja alkavat repimään "riskiryhmään" kuuluvia vanhoja ihmisiä mm. kodeistaan väkivalloin ulos näihin karkoituskeskuksiin.

Eihän tämä tilanne paljon niistä II-maailmansodan keskitysleiriolosuhteista juuri eroa.



Tässä on sitä Kiinan mallia, että miten siellä toimittiin näissä poikkeusolosuhteissa.



Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA toimii salaisesti näiden Covid-19 operaatioiden takana ja he tekevät ihmisten seurantaa mm. sen osalta, että miten kokonaiset pikkukaupungit reagoivat, kun heidän liikkumisvapauttaan, kokoontumisvapauttaan ollaan alettu rajoittamaan.

Nythän Suomen Pääministeri Sanna Marin tosiaankin ilmoitti muutama tunti sitten suorana lähetetystä tiedotustilaisuudesta, että kuinka hallitus ei toivoisi, että nyt Suomalaiset järjestäisivät mitään julkisia kokoontumisia.

Että jos tätä nyt ihan järjellä ajattelee, että mikähän tässä on oikein takana.

Kuulin tunti sitten yhdeltä tutulta, että kuinka hänen tuttavansa on lentäjä ja sieltä saatu tieto kertoi näin, että tänään lentoja ei tehdä. Mutta myöskään ilmassa olevia lentoja ei myöskään pysäytetä. Vaan ne jatkavat tyhjänä lentoreiteillään.

Tämä kuvastaa nyt sitä, että mikä tämän END GAME -leikin pelin henki oikein on. 

Sillä nämä Illuminaatit ovat aina pyrkineet saamaan kansalaistensa matkustusoikeuden niin rajoitetuksi, että he voisivat tulevaisuudessa määrätä, että kuka saa matkustaa ja minne.

He vihaavat sitä, että ihmiset voivat vielä edelleen matkustella pitkin maailmaa, jos sellaiseen varat heillä riittävät. Koska silloin tällaisten virusepidemioidenkin kanssa olisi vaikeaa lähteä kohdistamaan viruksia vain yhteen väestöön, jos ihmisillä olisi vapaa liikkuvuus myös niille alueille, joissa näitä viruksia ei olla vielä päästetty esiintymään.



Mutta sanoisin, että näillä satanistisen puolen Illuminaateilla se END GAME tässä on ollut käynnissä, koska heidän sisäpiireissä on myös alkaneet leirit jakaantua myös oppositioon ja tällä oppositiolla tarkoitan nyt valon puolta, johon myös Donald Trump kuuluu USA:n presidenttinä.

Mutta korostan, että Trump on vain ihminen, eikä mikään Messias. Joten silloin näitä QAnon -juttuja ei ihan välttämättä kannata uskoa sokeasti, koska ne ovat pääosin tuota CIA:n organisoimaa propagandaa, joka on taitavasti tehty juuri Trump kannattajille.


Trump muuten antoi vain hieman yli vuorokausi sitten tiedotteen, jossa hän kieltää ihmisiä matkustamasta Euroopasta Yhdysvaltoihin  30 vuorokauden ajaksi ja kielto tulee voimaan nyt perjantaina 13.03.2020. 

Että ehkä tässä nyt eletään niitä aikoja, jolloin CIA:n salaisen covert -operaatioiden agentit sen Covid-19 viruksen yrittää laittaa täysillä jylläämään täällä Euroopassa.

Sillä tämä Covid-19 virus ei ole mistään apinasta lähtenyt liikkeelle.

Vaan se on ihan laboratorioissa kehitetty biologinen ase.




Corona viruksen keksijöiksi on ilmoitettu julkisesti Erica Bickerton, Sarah Keep ja Paul Bretton.



Googlella kun hakee tietoa tästä Bickertonista, niin hänestä ilmoitetaan että Erica Bickerton on työskennellyt mikrobiologina ja valmistui sieltä puolelta vuonna 2006, jonka jälkeen hän siirtyi PhD:na Warwickin yliopistoon, josta valmistui vuonna 2011.



Tämä on vielä uskomatonta, että kuinka tuolla ORCID sivustolla ilmoitetaan täysin julkisesti se, että kuinka Erica Bickerton (kuvassa) on Coronavirus ryhmän tiiminvetäjä.

Yleensä näin vaarallisissa toimintaympäristöissä, joissa suunnitellaan ja kehitellään biologisia aseita, joilla ihmiskuntaa aletaan sitten harventamaan, niin kuvioihin liittyy tiedustelupalveluita ja Israelin Mossad liittyi jo sikainfluenssaepidemian aikaan kuvioihin ainakin sen osalta, että tämä eräs mikrobiologi Joseph Moshe työskenteli heille, joka vuoti tämän tiedon itse julkisuuteen Los Angelesissa vuonna 2009, mutta joutuikin karkoitetuksi maasta, jonka jälkeen hänestä ei enää sen koomin olla julkisuudessa kuultu.

dr. Sarah Keep taas on opiskellut aikanaan Albertan yliopistossa ja valmistui Pennsylvaniassa optometristiksi

Optometristi on siis henkilö, jota käyttää laillistettu optikko, jolla tarkoitetaan tällaista laillistettua optikkoa, jolla on rajattuun lääkkeenmääräämiseen oikeuttava koulutus ja jolla on pätevyyttä suorittaa silmien terveystarkastusta.



Mutta jostain syystä kun tämä googlen välimuistiin tallentunut sivu avautuu tästä linkistä, niin sivua ei enää löydy.

Google on kuitenkin siitä hyvä, että tiedot säilyvät kuitenkin välimuistissa. Että ne on selvästi poistettu tuolta kyseiseltä nettisivulta joitain aikoja sitten ilmeisesti sen takia, koska ihmiset ovat olleet uteliaita ja alkaneet ottamaan selville Covid-19 viruksen kehittelijöistä asioita.

Mutta edelleen korostan, että nämä mikrobiologit ovat tässä juoksussa pelkkiä bulvaaneja tuon kanssa, että ketkä tämän viruksen ovat alunperin tilanneet armeijan ja CIA:n käyttämäksi bioaseeksi.



Dr. Paul Bretton on taas kolmas Covid-19 viruksen kehittäjä ja myös hänestä tehdyt haut tuottavat taas tuloksen, ettei tämä sivusto kuulemma toimi sinun alueellasi.






No mutta ei hätää edelleenkään, kun Googlen välimuisti löytää tämänkin asian, että Bretton on lääkäriksi valmistunut Floridan yliopistolta vuonna 1982. 

Hän opn erikoistunut urologiksi.

Jopa hänen henkilökohtainen kotiosoite löytyy myös Googlesta, joka sijaitsee Floridassa.

Olisi kyllä melko mielenkiintoista soittaa tuohon numeroon ja vaihtaa muutama sana tämän Covid-19 viruksen dr kehittelijän kanssa, että kuinka syvällä hän on itse tässä depopulaatio operaatiossa ? 

Voisi varmasti tulla melko kiemurtelevia vastauksia luurin toisesta päästä.



Covid-19 viruksen patentti luotiin Pirbright Instituutissa, Surreyssa, Englannissa vuonna 2015

Covid-19 koronaviruksen patentti laitettiin alulle Surreyssa, Englannissa sijaitsevassa Pirbrightin Instituutissa vuonna 2015 ja hommaa rahoitti Bill ja Melinda Gatesin säätiö yli 5,4 miljoonalla dollarilla.

Erica Bickerton opiskeli itse patologiaa juuri Pirbrightissa sanoi, että koronaviruksella on sen oma muotonsa. 

Hän aikaisemmin sivutti nämä kaikki väitteet joita oli jo levinnyt verkossa, että kuinka koronavirus olisi kehitetty ihmisiä vastaan.

Tämä on siis patentilla luotu virus, johon on myös kehitetty rokote.

Pirbrightin tiedottaja Teresa Maughan taas totesi julkisuuteen, että kuinka tämän koronavirus patentin tarkoituksena ei olisi altistaa ihmisiä sairaksi.

Tämä Pirbright Instituutti on vielä julkisesti sellainen instituutti, joka on perustettu julkisesti tutkimaan erityisesti tuotantoeläimien kuten lehmien ja sikojen tauteja. Joten miten nerokkaampaa on pyörittää tällaista laitosta ihmisillä leviävien bioaseiden kehittely ja testauslaboratoriona. Mutta sellainen on CIA ja Mossad, joka aina naamioi nämä ihmisen suunnittelemat viruslaboratoriot jonkun toisen Instituutin yhteyteen.



Mutta Covid-19 viruksen jäljet johtivat aina sylttytehtaalle asti ja tämä Englannin, Surreyssa sijaitseva Pirbright instituutti on sen pääkeskus.

Siellähän ne tosiaan Lontoossa majailevat nämä anglo-saxisen eliitin Illuminaatit ja kätevästi koronaviruksen laboratorio on peiteoperaatiolla aivan vieressä Surreyssa. 




Lähteet: YLE