http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, maaliskuuta 28, 2020

19.3.2020 alkoi pakolaisten salakuljetukset Suomeen Ruotsista rekkayhtiöiden toimesta


Netissä kiertää nyt melkein jo vahvistettu huhu siitä, että jokin rekkakuski oli vuotanut tiedon eteenpäin siitä, että Suomen valtio on nyt palkannut rekkayhtiöitä salakuljettamaan pakolaisia Ruotsista Suomeen.

Yhteen rekka-autoon mahtuu n. 50-100 turvapaikanhakijaa, joista ihmissalakuljettajat tienaavat n. 10 000 euroa per pakolainen.



Suursijoittaja George Soros käärii joka viikko satoja miljoonia dollareita voittoa näillä hommilla.

Kuvitelkaa nyt kun tuollainen 100 lähi-idän miestä laitetaan yhteen rekka-autoon, niin jos per turvapaikanhakija salakuljettaja tienaa kymppitonnin, niin sadasta pakolaisesta he tekevät jo miljoonan dollarin potin. Tai pelaavatko he euroilla vai dollareilla... Yksi hailee.

Nämä tähän huhuun liittyvät ihmissalakuljetukset alkoivat Ruotsin puolelta Suomeen 19.3.2020 klo 00.00 

Voi kuvitella, että näille eräille ihmissalakuljetukseen erikoistuneille rekkayhtiöille myös maksetaan tuntuvia provisioita näistä kyydityksistä, jotka tehdään vain sen nimessä, että Suomen kulttuuri-identiteetti päästäisiin tuhoamaan humanitaarisella haittamaahanmuutolla.


Tämä ei varmasti ollut enää mikään OPERAATIO KORPI, vaan kyseessä oli selvästi RUOTSIIN TULLEIDEN PAKOLAISTEN SALAKULJETUSOPERAATIO SUOMEEN. Joista taas jälleen monet ovat aivan varmasti lähi-idästä paenneita sotarikollisia, joita lähi-idän mm. Irakin vankilat ovat päästäneet vapaiksi, koska heidät on ostettu sieltä Eurooppaan, koska heitä voidaan myöhemmin tarvita EU-maiden tuhoamiseen.



Ihminenhän on kautta aikain ollut näille korporaatiofasisteille täyttä kauppatavaraa, mutta nämä lähi-idästä sosiaaliturvalliselle kansainvaellukselle päästetyt ihmislaumat on päästetty vaeltamaan Eurooppaan vain yhdestä syystä.

Siitä syystä, että heillä on tarkoitus tuhota kaikki Euroopan vahvat kansallisidentiteetit, jotka nähdään suurena uhkana Uuden Maailmanjärjestyksen toteutumiselle.

Koska Uusi Maailmanjärjestys on nyt käynnissä koeajo vaiheessa... Valmiuslaki vei jo käytännössä sananvapaudellisia oikeuksia pois... Esimerkiksi nyt mielenosoittamiset ovat kiellettyjä.

Joten nyt on helppoa työnantajien alkaa laskemaan työntekijöidensä palkkaa 30 % ja vedota koronaan... Mutta korporaatioilla he yrittivät tätä 30 prosentin palkanpudotustemppua jo viime syksynä Postin työntekijöille, mutta lakko sai estettyä heidän aikeensa käydä työntekijöiden taskuilla.

Jos ymmärtäisitte sen, että ei tällä planeetalla esim. ruokaan liittyvät resurssit ole tiukalla.

Kyllä täällä ruokaa riittäisi aivan kaikille, jos vain nämä korporaatiofasistit pankkeineen suostuisivat ensin uudistamaan tätä talousjärjestelmää sellaiseksi, ettei se enää olisi rakennettu niin, että se perustuisi tälle tuhokapitalistiselle taloudelliselle väkivallalle.

Mutta kommunismi ei ole mikään vaihtoehto myöskään tälle ongelmalle, koska Euroopan union on jo kommunistinen järjestelmä yhteisvaluuttoineen (euro).

Eurooppa on nyt edelleen pakolaisten asutuskohde numero yksi ja Israelista tätä projektia tuetaan kaikin rinnoin. Mutta he vastoin eivät suostu Israeliin edes Tel Aviviin kotiuttamaan näitä lähi-idän pakolaisia, koska muuten sinne tulisi näitä samoja haittamaahanmuutosta syntyviä ongelmia.

Kun nämä Illuminatin vapaamuurarit ovat jo vuonna 1920-päättäneet tuhota koko Euroopan, koska täällä asuu heidän mukaansa liian älykästä rotua, joka täytyisi saattaa tyhmemmän rodun alaisuuteen. 

Huomaatte varmaan tuon kuinka he puhuvat rodusta kuin natsit aikanaan. Kreivi Richard Coudenhove-Kalergi harjoitti avoimesti rotuoppia kun hän puhui Eurooppalaisen väen tyhmentämisestä, jos se saatetaan lisääntymään mm. Afrikkalaisen rodun tai Aasialaisen rodun kanssa, jolloin tilalle saataisiin helpommin hallittava rotu.