http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 09, 2020

Timo Harakka: Auton omistamisesta luovuttava tulevaisuudessa


Teksti: Teemu Vehkala

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka Sosiaalidemokraateista puhui viikolla Liikenne- ja viestintäfoorumissa aiheesta, joka liittyy Liikenteen ja viestinnän suunnat 2020-luvulla hankkeeseen.

Harakka laukoi suoraan, että kuinka auton omistamisesta on luovuttava tulevaisuudessa, koska se kuulemma tekee joukkoliikenteestä houkuttelevampaa.



Tässä jo vuonna 2016 salainen työryhmä Suomessa päätti, että henkilöautoihin tarvittaisiin SIM-kortit, jotta voitaisiin seurata yksityisautoilijoita paremmin.

Mutta näiden globalistien tulevaisuuden suunnitelma on todellakin, että yksityisautoilu kielletään tavalliselta keskivertokansalaiselta ja siinä tullaan lopulta vetoamaan mm. ilmastollisiin syihin, vaikka todellinen syy tulee olemaan vaan siinä, että nämä maailman kulissien verhojen takaiset psykopaatit haluavat rajoittaa ihmisten liikkumista.



Silti yksikään Vihreän puoluekirjan omistava ilmastouskovainen ei varmasti pystyisi matkustamaan itse rakentamallaan ilmastoystävällisellä kumiveneellä Atlantin yli Argentiinaan viettämään hiilineutraalia kahden viikon lomaa. 

Mutta nämä vihermarxistit kuitenkin esittävät olevansa ilmastosta todella huolissaan, vaikka kuitenkin reissaavat lomillaan näillä samoilla lentokoneilla kuin muutkin jopa pallon toiselle puolelle.


Yksityisautoilun globalistit haluavat kieltää meiltä, mutta itsellään he säilyttäisivät sen edelleen

Mutta jos luulit, että tämä yksityisautoilun kieltäminen koskisi kaikkia tällä planeetalla eläviä, niin tästä ei kuitenkaan ole kysymys. 

Vaan nämä uutta maailmanjärjestystä ajavat globalistit kieltäisivät sen vain tavallisilta veronmaksajilta, mutta itsellään he tulisivat edelleen säilyttämään näiden isojen herrojen oikeuden omistaa yksityinen auto ja ajaa sillä.

Koska tämä elitistinen tulevaisuus koskee vain tätä pientä herrakerhoa, johon maailmassakin kuuluu pääosin hyvin rikkaita pankkiireja ja muita heitä ylempiä okkultisteja n. yli 8500 miestä ja muutama naista mm. Englannin kuningatar Elisabeth II on siellä joukossa hyvin korkea-arvoisessa asemassa.

Kuningasperheet lähtivät näiden globalistien mukaan jo satoja vuosia sitten, jolloin Muinaiset Temppeliritarit sekä heidän jälkeläiset Saksan Baijerissa vuonna 1776 perustettu Illuminati salaseura alkoi neuvottelemaan Euroopan kuningashuoneiden kanssa, että olisiko heillä halukkuutta liittyä Illuminaatien kanssa yhteiseen pankkitoimintaan mukaan, jota nämä Illuminaatien pankkiirit sitten tulisivat johtamaan.

Ranskassa tämä johti aina vallankumoukseen, jonka rahoitti ja operoivat Illuminaatit, koska Ranskan valtionjohto ei suostunut vetämään yhtä köyttä näiden Illuminaatien kanssa.

Nykypäivänä nämä samat pankkiirit, jotka pitävät majaansa mm. New Yorkin Wall Streetilla sekä Euroopan Keskuspankkina Frankfurtissa. Niin näistä konttoreista juonitaan monia juttuja tälläkin hetkellä koko Euroopan hävittämisestä mm. humanitaarisella maahanmuutolla ja islamisaatiolla.

Tähänkin hankkeeseen Saudi-Arabiasta virtaa paljon rahaa. Mutta myös sijoituspankit lainaavat monille suurille tahoille tällä hetkellä rahaa, jotta nämä mm. Irakista tulevat terroristit pääsisivät nyt Turkin rajan yli EU-maihin. Jotta tämä Eurooppalaisten EU-maiden kulttuuri-identiteetin tuhoamishanke pääsisi aina lopulta maaliinsa ja eskaloitumaan lopulta siihen Illuminaatien tavoittelemaan kolmanteen maailmansotaan Eurooppalaisen ja muslimiväestön kesken, joka tulisi päättämään nykyisen Euroopan.

Illuminatin suurmestari ja vapaamuurari Albert Pike ennusti tämän kolmannen maailmansodan kirjeessään jo yli 150 vuotta sitten.

Lähde: Verkkouutiset