http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 06, 2020

Jari Sillanpään kohuhieroja kuoli hämärissä olosuhteissa Virossa


Viihdetaiteilija Jari Sillanpää joutui äskettäin oikeuteen, jossa hänelle luettiin syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mutta itse syytemateriaali on hieman kyseenalainen, sillä häntä syytettiin mm. sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä, jonka perusteella syyttäjä vaatii hänelle nyt 8-9 kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta.

Mutta tässä tapauksessa on hyvin hämärä tausta... Sillä Sillanpään väitetään kutsuneen asunnolleen elokuussa 2017 hierojan, joka oli virolainen mies.

Oikeus väittää, että kyseisen hierojan mukana Sillanpään asuntoon tuli myös 12-vuotias poika.

Oikeuden pöytäkirjat väittää, että Sillanpää sekä hieroja menivät harrastamaan seksiä laulajan toimistoon, mutta jossain vaiheessa kyseinen alaikäinen lapsi tuli paikalle ja otti tapahtumasta kuvan.

Siis hetkinen hetkinen...

Palataan alkuun.

Siis otti tapahtumasta kuvan ? 

Tällainen valokuvan ottaminen esimerkiksi, kun herra ministeri nussii alaikäisiä lapsia perseeseen... Näitä kuvia on esim. Venäjän FSB:llä hallussa muutamista suomalaisista virkamiehistä sekä aivan ministeriluokan tekijöistä ja näitä valokuvia käytetään vain yhteen tarkoitukseen. Eli poliittiseen kiristykseen.

Että jos Sillanpää joutui tällaisen kiristyksen kohteeksi, niin miksi häntä kiristettiin ja mistä hän tiesi ? 


Virolaismies kuoli virossa ja hänen väitettiin tukehtuneen hodariin

Mutta tämä Siltsu skandaali saa nyt yhä hämärämpiä piireitä, sillä tämä kyseinen virolainen seksihieroja mies kuoli vuonna 2018 Virossa, kun hänen väitettiin tukehtuneen hodariin.

Mutta silloin kun viihdemaailman pedorinki pyörii taustalla, niin silloin kaikki keinot ovat sallittuja ja taisi kuitenkin olla niin, että tämä Virolaismies tukehtui aivan muuhun kuin hodariin, koska hänestä täytyi päästä eroon, jottei hän olisi ehtinyt enää kertoa Suomen poliisille totuutta tuosta käynnistään Sillanpään luona.

Pedofiilirinki pyörii Suomen viihdemaailmassa

Sanoisin, että tämä Jari Sillanpää on tuotu tämän kohun keskiöön siitä syystä, että koska hän tietää Suomen viihdemaailman pedofiiliringistä paljon. 

Joten hänet on nyt otettu kohteeksi ja häneen on kohdistettu nyt näitä tekaistuja syytteitä. Kun tuokin sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan esiintyminen Sillanpään koneella ei pidä paikkaansa. Koska se kuva oli hänen "kristallihuume hovihankkijan" läppärillä.

Mutta tuolla viihdemaailmassa toimitaan lähes samalla tavalla kuin rikollisessa alamaailmassa, jos sinne liittyy pedofiilirinkejä. 

Se, että Jari Sillanpää on avoimesti homoseksuaali, niin ei se vielä hänestä pedofiilia tee.

Mutta taas nämä viihdemaailmassa toimivat pedofiilimiehet yrittävät varjella tätä salaisuuttaan, etteivät he paljastuisi julkisuudessa.



Nuo vapaamuurarien maailman pedofiiliringit ovat todella sairaita juttuja joita toimii myös Suomessa.



Vapaamuurarit harjoittavat satanistisia rituaaleja, joissa käytetään lapsia seksuaalisesti hyväksi.

Maailmalla näiden rinkien uhreiksi joutuneet henkilöt ovat uskaltautuneet puhumaan näistä traumaattisista kokemuksistaan julkisesti.

Suomessa näitä pedofiilirinkejä toimii edelleen Helsingissä, Turussa, joista jälkimmäisessä tapauksessa Turun poliisi on jo keskeyttänyt tuohon Turun pedorinkiin aloitetun poliisitutkinnan.

Turussa tuohon rinkiin kuuluu n. 2000 miestä, joiden joukossa on niin kaupunginvaltuuston poliitikkoja ja paikallisia virkamiehiä. 

Kyseessä on maan tapa, koska kyse on näiden vapaamuurarien saastaisista harrastuksista, joista ei saisi missään puhua julkisesti.

Tiettävästi Ulvilan murhamysteerin takana oli pedofiilirinki, jonka jälkille sosiaalipsykologi Jukka Lahti pääsi ja tästä samasta pedoriiliringistä tiesi myös Jukan opiskeluaikainen tuttu sosiaalityöntekijä Pekka Puputti, joka taas katosi vain päivä myöhemmin Ulvilan surmasta 2.12.2006 

Puputti löytyi sitten seuraavan vuoden keväällä hukkuneena Helsingin Rajasaaren rannasta.

Eli pedofiiliringit pyörii, vapaamuurarit siellä hyörii. Mutta poliisi ei voi tutkia mitään, kun poliisi tuhosi Ulvilan surman todisteet ensimmäisenä Ulvilan surmapaikalla.

Pedofilia kuuluu osana vapaamuurarien ja jopa rotariklubien toimintaan ja Ulvilan surmassa 69 puukoniskulla surmattu Jukka Lahti kuului kuulemma Rotareihin.

Mutta tiettävästi Jari Sillanpää ei kuulu näihin lasten hyväksikäyttäjiin, mutta hänestä täytyi kuitenkin sellainen lavastaa, joka oli selvästi jokin kosto siitä, ettei hän vain alkaisi poliisille kertomaan, että mitä hän näistä pedoringeistä itse tietää. Sillä jos hän näin tekisi, niin silloin hänkin saattaisi taas tukehtua myös johonkin hodariin.

Pedofiilirinkien maailmassa kaikki keinot ovat sallittuja ja nämä rikolliset herrakerhot suojelevat toinen toisiaan, koska siksi he myös toisiaan nimittävät "vapaamuurariveljiksi". 

Vaikka kyseessä on enemänkin rikolisen alamaailman kaltainen organisaatio, jossa toimii myös kostoasteen looseja kuten MUSTAN KÄDEN LOOSI, joka on erikoistunut kostamaan mm. niille vapaamuurareille, jotka pettävät vapaamuurariveljet ja alkavat vuotamaan heidän satanistisia salaisuuksiaan julki.



Joten kun Vapaamuurarijärjestöstä aikanaan eronnut Juhani Julin päätyi lopulta TV7 kanavalle vasikoimaan, että mitä tuo vapaamuurarien salaisuudet oikein ovat satanistisine rituaaleineen.

Niin epäilemättä se oli juuri tämä Mustan Käden loosin porukka, joka hänet hiljensi. Kun Julin löytyi muutama viikko tuosta myöhemmin kuolleena mönkijänsä alta.

Nämä ovat todellakin niin salattuja asioita, etteivät nämä vapaamuurarit halua että ne tulee julki, koska muuten siinä palaisi aika monen ministerin, poliitikon, yritysjohtajan, poliisijohtajan tuleva hillotolppa. 

Kun näillä herroilla on jo vapaamuurarien sisäisten sääntöjen mukaan oikeus nussia lapsia, niin kukas sen sitten siellä vapaamuurarilooseissa voisi erikseen kieltää, jos sinne satanistisiin lasten hyväksikäyttörituaaleihin osallistuu aina näitä mediastakin tunnettuja Helsinkiläisiä poliisijohtajiakin.

Jostain syystä vaan tämä aina Babylonian ajoilta toiminut vitsaus nimeltään pedofilia ei näytä katoavan minnekään.

Israelissa myös tätä Moolok kulttia harjoitettiin jo tuolloin Vanhan Testamentin ajoilla, jolloin he uhrasivat lapsia Moolokille, joka on tuo heidän okkultistinen jumalansa.



Mutta edelleen joka vuoden heinäkuussa tuonne San Fransiscon metsään kokoontuu pieni joukko maailman liike-elämän kermasta ja osallistuvat jossain vaiheessa leiriviikkoa tuohon Cremation of Care rituaaliin, jossa uhrataan lapsi Moolokille.

Nämä siellä uhrattavat lapset ovat usein kidnapattu jossain San Fransiscon suunnalla.



Tässä ylläolevalla Youtube videolla tämä jenkkiläinen mies tunnustaa, että hän oli yksi niistä neljästä miehestä, jotka kidnappasi Kevin Collins nimisen 10 vuotiaan pojan 10. helmikuuta vuonna 1984, joka uhrattiin sinä kesänä Bohemian Grovessa Moolok rituaalissa.

Huomatkaa kuinka tuo psykopaattimies kertoo ilmekään värähtämättä siitä, kuinka Collinsin sieppauksen päätti mies nimeltä Michael Aquino.

Ja sen että kuinka Collins siepattiin sen vuoksi, koska hän oli nuori katolilainen neitsyt.

Samalla hän myös kertoo, että kuinka Collinsin murhaan osallistui joukko sen aikaisia hyvin tunnettuja virkamiehiä USA:sta.

Tuon Collinsin kidnappauksen tuossa julkisesti tunnustanut mies ei kuitenkaan joutunut missään vaiheessa oikeudellisiin vaikeuksiin virkavallan kanssa, koska hän toimi tuolloin Deep Staten rikollisjärjestöille, kun avusti tuon kymmenvuotiaan pojan kidnappauksessa.


Tämä Kevin Collinsin kidnappauksen tilannut mies Michael Aquino on edelleen elossa ja 73 vuotias.

Pikainen googletus kertoo hänestä, että hän on syntynyt vuonna 1946 ja teki aikanaan uran mm. armeijan tiedustelu-upseerina, jonka erikoisalaa olisvat psykologiset operaatiot (psyops).



Mutta hän liittyi vuonna 1969 Anton Laveyn (kuvassa) Saatanan Kirkkoon (Church of Satan).

Joten siellä hän sitten oppi nämä lapsien kidnappaamiset, murhat sekä näiden lasten veren juonnin jne.

Tämähän todistaa jo sen täysin, että miten sairasta sakkia nämä miehet ovat, jotka noihin touhuihin lähtee mukaan. Kun tuokin mies joka tuossa Youtube videolla tunnustaa siepanneensa Kevin Collinsin pyörittelee silmiään sen näköisesti, että siinäkin miehessä on jonkin omatunnon kompassinneula katkennut viimeistään siinä vaiheessa, kun hänet on jossain vaiheessa tod. viety tuon samaisen Anton Laveyn Saatanan Kirkon lapsiuhrirituaaleihin ja hänelle annettu se tikari käteen, että tästä pistät nyt alaikäisestä pojasta tikarin läpi ja perseraiskaat sen Anton Laveyn johdolla muiden läsnäollessa.



Tuollaisia kuvioita nuo heidän rituaalit ovat, joista myös tämä Hollantilainen ex pankkiiri Ronald Bernand mainitsi tuolla kuuluisalla tunnustusvideollaan.



Mutta tämä Anton La Vey oli kyllä melkoinen vihtahousumies aikanaan, joka syntyi vuonna 1930 ja kuoli 1997 katolilaisessa St. Marysin sairaalassa. Mutta hänelle pidettiin sitten lopulta "satanistiset hautajaiset".

Lavey määritteli saatanan merkityksen kirkolleen Yhdeksässä saatanallisessa julkilausumassaan, jotka hän julkaisi Saatanallisessa raamatussa vuonna 1969.

Siellä hän julisti kuinka saatana edustaisi nautintoa pidättyväisyyden sijaan ja kuinka saatana edustaisi elintärkeää konkreettisuussa hengellisen haihattelun sijaan.

Hän myös julisti kuinka Saatana edustaisi myös tahriintumatonta viisautta tekopyhän itsepetoksen sijaan. Ja kuinka Saatana edustaisi ystävällisyyttä sen ansaitseville rakkauden kiittämättömiin haaskaamisen sijaan ja kuinka Saatana edustaisi myös kostoa toisen posken kääntämisen sijaan jne.

Tuossa näkyy hyvin selvästi se, kuinka Satanistit onnistuvat huijaamaan jäseniään näillä useilla valheilla, jotka ovat peräisin noilta Vihtahousun voimilta.

Esimerkiksi jo pelkästään seksuaalisuus on itsessään puhdas ja henkinen voima. 

Mutta jos vaikka nyt esimerkiksi joku vapaamuurari raiskaa alaikäisen lapsen, niin hän ensimmäisenä tuhoaa yhden ihmiselämän ja tämän lapsen seksuaalinen kehitys pysähtyy siihen ja saa hyvin voimakkaan trauman.

Niin jos lähtee analysoimaan vaikka tuota alaikäisten tyttöjen raiskauksia, että jos se aiheuttaa näille alaikäisille tytöille lähes elinikäisen seksuaalitrauman, joka on oikeasti kundaliinichakran enneaikaine avautuminen, jonka tämä jokin pedofiili sai aikaiseksi. 

Niin ne kundaliinichakran seksuaalienergiat, jotka alkavat sitten levitä jossain alaikäisessä tytössä eteenpäin, niin nämä energiat eivät ole enää mistään luojasta peräisin, vaan ne ovat näitä ns. satanistisia energioita, jotka ilmenevät näissä nuorissa trauman tavoin.

Seksuaalisuuden tarkoituksena ei ole tuottaa kärsimystä, mutta taas satanistisessa seksuaalisuudessa tuo homma perustuu juuri tuolle kahden alimman chakran tasolle, joissa värähtelyissä myös väkivalta ja agressiiviset tunteet ilmenevät. Tämän vuoksi esimerkisi pornoteollisuus on täynnä tuota samaa seksuaalisuuden satanistista oppia, joka vielä opettaa alfauroot olemaan kovakouraisia naisia kohtaan makuuhuoneissa.

Tämä että Anton LaVey valehteli Saatanan kirkon jäsenille, että kuinka saatana edustaisi kaikkia syntejä, jotka johtaisivat kaikki ruumiilliseen, älylliseen sekä emootionaaliseen mielihyvään.

Niin totuus on kyllä se, että jos vaikka koet raskaasta hevimusiikista mielihyvää, niin silloin olet päässyt Luciferin ja alakerran voimien kanssa sieluyhteyteen ja saat sieltä sitä saatanallista energiaa, jota sinä egollasi vahvistat. Kun eihän hevimusiikin idea perustu kuin sille, että kitaristi laittaa volumepedaalit yhteentoista ja säröä niin SAATANASTI, jolloin taas kaikki elävät harmoniat katoavat ja menevät aivan pirstaleiksi.


Japanilainen Masaru Emoto teki elämänuransa tutkijana ja hän havaitsi sen, että veden molekyylirakenne reagoi musiikkiin sekä sanoihin.

Tuossa ylenpänä näkyy ero Hevimetalli musiikin ja Bach Air G-duurissa soitetun kappaleen välillä.

Hevimetalli laittaa veden molekyylirakenteen pirstaleiksi. Mutta tässä tulee seuraavaksi se varjeltu salaisuus, jonka Illuminaatit tietävät.

Että se kun ihmisestähän on yli 70 prosenttia vettä, että jos ihminen kuuntelee hevimetallia, niin tämä huumorilla vedetty lause HEVI TULEE JA TAPPAA ei taida sittenkään olla mitenkään huumoria, kun aika monta hevimetallia kuunnellutta ihmistä on tällä planeetalla lopulta tappanut itsensä sitä musiikkia kuuntelemalla.

Mutta miettikääs nyt asiaa ihan järjellänne, että jos vesimolekyylit tuhoutuvat ja pirstoutuvat hevimetallin äänistä. 

Että jos ihmisestä on yli 70 prosenttia vettä, niin jos ihmisen vesimolekyylit reagoivat hevimusiikkiin aivan samalla tavalla, niin nyt ehkä ymmärrätte, että mitkä voimat siellä jylläävät tämän kyseisen musiikin takana.

Sehän on totta, että esim. Brittiläinen yhtye Sex Pistols ei saanut Suomeen maahantulopupaa 70-luvun lopulla, kun Suomen silloinen Kekkos hallitus  kielsi heidän tulonsa Suomeen. Koska heidän mukaansa ROCK TURMELEE NUORISON.



Musiikiteollisuus hevirokkeineen ja muine autotune artisteineen on aina ollut mielenhallinta-ase, joka operaatioita ollaan ajettu läpi mm. Britanniassa Tavistock Instituutissa, josta mm. The Beatles sai aikanaan alkunsa.

Mutta sitä sellaista todellakaan pääse lehdistä lukemaan, että kuinka YK lähettäisi vaikka Yhdysvaltoisin joukkotuhoaseiden etsijäryhmän eläköityneen Hans Blixin johdolla ja löytäisivät sitten jenkeistä Metallican albumit todisteeksi joukkotuhoaseita.

Musiikkiteollisuus on ollut se joukkojentuhonta ase jo iät ja ajat, vaikka kuinka hauskalta tämä saattaa kuullostaakin ja nämä Illuminaatit ovat pystyneet manipuloimaan koko populaarimusiikkiteollisuutta haluamaansa suuntaan vuosikymmenestä toiseen.

Mutta myös nämä Illuminaatien viihdemogulit päättävät sen, että kuka riisuu seuraavaksi sinne levyn ja lehtien kanteen, että pääsee uudeksi Britney Spearsiksi Spearsin paikalle jne. Se maailma on puhdas kulissi ja tarkoitettukin sellaiseksi.


Lähteet: SEISKA