http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 15, 2019

Slummien kulttuuri tekee tuloaan


Teksti: Teemu Vehkala

Mietin tuossa yksi päivä, että jos tämä eriarvoisuus ja köyhyys pääsisi täällä Suomessa vielä kasvamaan äärimmilleen, niin missä vaiheessa näkisimme myös Helsingissä näitä ns. slummeja, joita vielä tänään on esim. Brasilian pääkaupungissa Rio de Janeirossa mm. Favelassa.



Afrikan kaupunkien asukkaista n. 62 prosenttia asuu slummeissa. YK on ilmoittanut, että sen tavoite olisi saada vähintään sadan miljoonan slummiasukkaan elinoloihin merkittävää parannusta vuoteen 2020 mennessä.

Tuohan on melkein kuin YK ostaisi jollekin pienroskiksessa asuvalle puliukolle vähän isomman roskiksen, jossa taas asua vähän tilavammin.

Kun näissä köyhissä maissa slummit ovat halvan työvoiman lähde, joka pitää teollisuuden pyörät pyörimässä. Joten näiden slummiasukkaiden köyhä elintaso ei kiinnosta viranomaisia, jotka saavat tuloja heiltä riistäviltä suuryrityksiltä.



VTT:n muuttoliikennetutkija Timo Aro visioi muutama vuosi sitten, että kuinka Helsingin Itäkeskuksen väestössä vieraskielisten osuus tulee kasvamaan vuoteen 2030 mennessä nykyisestä 13,5;stä 23 prosenttiin ja Vantaalla 14,4;stä 28 prosenttiin sekä Espoossa nykyisestä 13,3;sta 26 prosenttiin.

Aro ei kuitenkaan usko, että kaupungin ghettoistuvat, koska hänen mukaansa meillä osattaneen välttää tekemästä samoja virheitä kuin Ruotsissa.


Mitä virheitä Ruotsissa on tehty ? 

Se virhe jota Ruotsissa on tehty on yksinkertaisesti se, että sinne on kotiutettu jo liian paljon maahanmuuttajia, jolloin haittamaahanmuuton ongelmat ovat alkaneet siellä kukoistamaan.

Kysymys ei ole niinkään minkään yhden lähi-idästä tulleen etnisen väestön tuomista haittatekijöistä.

Ghettoutuminen syntyy köyydestä ja matalasta koulutustasosta. Joten kun haittamaahanmuuttajien nuoriso ei työllisty, niin nämä ongelmanuoret työllistävät itsensä silloin muulla tavalla. 

He perustavat mm. muita nuoria ryöstäviä katujengejä, joita näemme jo nyt Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

Poliisi Jari Taponen Helsingin poliisista myönsi tämän ilmiön jo 2013.


Itäkeskus - Helsingin ensimmäinen ghetto ? 

Jos tässä nyt lähdettäisiin kylmästi ennustamaan Helsingin tulevaisuutta, niin Helsingin Itäkeskus on jo nyt täynnä maahanmuuttajia, joista vain harvat ovat työllistyneet, vaikka tämä Helsingin väestöstä 15,5 prosenttia koostuva ulkomaalaistaustainen väestö on nyt parhaassa työiässä.

Jos tulevaisuudessa Suomen hallitus lakkauttaa sosiaaliturvan, niin se tulee käynnistämään tämän ghettoutumisen melko nopeasti. Koska jos köyhällä suomalaisväestöllä ei ole enää varaa asua missään, niin silloin he linnoittautuvat vaikka mihin ghettoihin asumaan.

Tässäkään ei tarvitse olla mikään ennustaja, että kuinka Suomessa tulee seuraavan 10-15 vuoden sisällä Irlannin kaltainen asuntokupla.



Asuntosijoittajien ahneus tulee lopulta tiensä päätökseen ja asuntojen hinnat poksahtavat alas kuin liian täyteen pumpattu ilmapallo.

Haittamaahanmuutto ei paikkaa työllisyyttä

Vaikka nämä humanitaarista ja työperäistä maahanmuuttoa liputtavat kansanedustajat väittävät, että tämä maahanmuutto hyödyttäisi työllisyyttä. 

Niin tämä ei valitettavasti pidä lainkaan paikkaansa, sillä Suomen nykyisestä yli 110 miljardin euron valtion velasta peräti yli 70 prosenttia tulee humanitaarisen maahanmuuton sekä ulkomaan kehitysavusta.

Haittamaahanmuuton lasku on Suomen valtiolle 3,2 miljardia euroa joka vuosi.


Mikä on humanitaarisen maahanmuuton salainen tarkoitus ? 

YK sekä humanitaarista maahanmuuttoa Eurooppaan lobbaava eliitti ei ole kiinnostunut maahanmuuton työllistävistä vaikutuksista, vaan heitä kiinnostaa vain ja ainoastaan kansallisen identiteetin murskaaminen haittamaahanmuutolla.

Tämä on koko haittamaahanmuuton salattu agenda, jota YK ei suostu eikä uskalla paljastaa julkisuuteen.

Koska vahvan kansallisidentiteetin omaavat valtiot ovat hyvin suuri vaara tälle uuden maailmanjärjestyksen globalistista hanketta kokoavalle eliitille. 

Tämän vuoksi Eurooppa on päätetty täyttää vierasmaalaisilla, jotta näiden lukuisten Euroopan maiden vahva kansallisidentiteetti saataisiin murskattua lopullisesti. Jottei näistä maista olisi enää uhkaa uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle.

Mutta myös tämä ilmastonmuutos hysterisointi on myös samalla tavalla harhautuskeino, jolla taas tämä toinen sakki, joista koostuvat monet viher-vasemmistolaiset nuoret yliopistoista saakka.

Heidät tulee myös harhauttaa jollain valheellisella ideologialla, jotteivat he ala vain vastustamaan uuden maailmanjärjestyksen agendaa. 

Joten tämän vuoksi heille luotiin tämä ilmastonmuutos hysteriauskonto, joka toimii pelottavan tehokkaasti ja tämän saman harhaopin kohteeksi on myös valikoitu nykyajan peruskoululaiset nuoret, joita myös pelotellaan planeetan tuhoutumisella, jollei nyt tehdä jotain ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.



Jos teistä kukaan on perehtynyt tähän talousjärjestelmäämme tarkemmin, niin te tiedätte sen, että ei tämä epäoikeudenmukainen järjestelmä voisi toimia ilman länsimaalaista pankkijärjestelmää, joka perustuu pyramidihuijaukselle.

Koska pankit eivät luo rahaa tyhjästä, vaan he luovat vain rahaa velasta ja tätä uutta velkaa ei saada niin kauan kuin ei saada lisää työntekijöitä mitä pienipalkkaisempiin hommiin.

Valtiot köyhtyvät, kuluttajat köyhtyvät, veronmaksajat köyhtyvät jne. Tämä on vain seurausta siitä, että valtio ottaa yhä enemmän lainaa, jota se ei voi enää maksaa täysin takaisin velkojilleen. Joten siksi näitä voittoa tuottavia valtionyhtiöitä on nyt jouduttu laittamaan lihoiksi ja yksityistämään.

Suomen Posti tulee olemaan myös yksi näistä valtionyhtiöistä, joka on määrä yksityistää tulevien vuosien kuluessa ja tämäkin on jo päätetty Postin hallituksen sisäisenä asiana.



Moni ei tiedosta sitä, että jos valtionyhtiössä vaikka tässä tapauksessa nimeltä Posti työntekijän nykyisestä n. 2100 €/kk palkasta viedään 600 euroa pois. Niin tuo 1500,00 €/kk on jo sellainen palkka, ettei sillä enää pääkaupunkiseudulla asuva duunari tule toimeen.

Mutta jos kyseessä on valtionyhtiö, niin silloinhan tämä valtionyhtiö tekee tuolla 600 euron palkanalennuksella säästöjä.

Eli tämä on valtionyhtiön kannalta valtiota hyödyttävää talouskasvua, jonka voi sitten Postin hallituksen jäsen kääriä osinkoina taskuihinsa.

Postin työntekijä sen sijaan menetti tuon 600,00 euroa ostovoimaansa, jonka Postin hallituksen jäsenet ryöstivät omiin taskuihinsa osinkotuottoina.



Suomen valtiontalous on ollut jo monta vuotta kuin mätä omenasato. Joten mätien omenien tuottavuus ei ole mitään todellista tuottavuutta, ellei sitten näitä mätien omenien syöjiä löydy riittävän monta.

Jos omenasatoon tulee mätien omenien tuottavuutta, niin se tietää viljelijälle tappiota.

Suomen valtion talouskasvu kasvoi alkuvuonna 1,7 prosenttia. Mutta sekin saatiin aikaiseksi vain jälleen ottamalla yli 6 miljardia euroa lisälainaa.



Jos pienipalkkainen työntekijä ottaa pienen palkkansa päälle pikavippejä, niin ei tämä silloin tarkoita, että hänen palkkansa olisi tuottanut enemmän.

Mutta kun Suomen valtion menoissa haittamaahanmuutto tuottaa joka vuosi 3.2 miljardin euron tappiot. Niin tätä täytyy sitten lääkitä yli 6 miljardin euron lisälainoilla.


Lähteet: https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3387881-afrikan-kaupunkilaisista-yli-puolet-asuu-slummissa