http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 03, 2019

Facebook sensuroi suomalaisen bloggaajan blogin domainin kokonaan


Teksti: Teemu Vehkala

Facebook on sensuroinut suomalaisen bloggaajan domainin kokonaan, joten se ei enää koko bloginkaan osalta enää näy Facebookissa, koska blogin sisältö on kuulemma täysin Facebookin yhteisönormien vastainen.



Kyseessä on Seppo Oikkosen kirjoittama Alkon Kassalla blogi (http://alkonkassalla.blogspot.com), jossa on hyvin analyyttisesti kirjoitettuja juttuja mm. Vihreän puolueen ilmastonmuutoshörhöilystä, vihapuheesta, Soroksen vallankäytöstä sekä turvapaikkapoliitiikasta.

Tämä Facebookin fasistinen sensuuri ei kuitenkaan johdu mistään yhteisönormeja rikkovasta sisällöstä, vaan siitä että tällaiset liikaa totuuksia kirjoittavat blogit uhkaavat herättää valtaväestön valveunesta, joten siksi nämä blogit nähdään niin vaarallisiksi, että niiden sisältö täytyy nyt estää sosiaalisessa mediassa keinolla millä hyvänsä kaikkia konsteja kaihtamatta.

Koska juuri sosiaalinen media on blogien paras levityskanava edelleen ja somen tilalle ei ole juuri vieläkään noussut mitään kilpailevaa mainoskanavaa. 



Facebook, Youtube-sensuriin on myös olemassa kirtotie

Facebook tai Youtube-sensuurille on myös olemassa kiertotie ja se on siinä, että jos avaatkin toisen blogin, joka on eri osoitteessa, niin silloin sensorit eivät ehdi vielä bannata tuota domainia. 



Youtube-sensuurin kohdalla taas voit aina perustaa uuden kanavan, joita Youtuben sensorit eivät ole vielä huomanneet. Esim. tämä suomalainen pienpuolueaktivisti Marco de Wit on koko viime vuodet joutunut lähes koko ajan perustamaan uusia Youtube-kanavia, koska edelliset poistetaan jatkuvasti.