http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 30, 2019

Maksuhäiriöisten määrä nousi jo 385 700 henkilöön


Perintätoimistot ja muut koronkiskojat elävät tällä hetkellä suurten riemukiljahdusten aikaa, sillä maksuhäiriöisten määrä on jo kasvanut 385 700 henkilöön.

Kyseisen datan perusteella voidaan myös ennustaa, että maksuhäiriöisten määrä tulee kasvamaan edelleen ja vuosien päästä menee jo 400 000 rikki.

Tämä on hyvin onnellista aikaa kaikille noille juristeille, jotka ammatikseen putsaavat kuolinpesiä itselleen ja rikostovereilleen.

Kuka keksi koronkiskonnan ? 

Kaija Koo lauloi aikanaan "Kuka keksi rakkauden". 

Mutta tiedättekös, että kuka keksi koronkiskonnan ? 

Kuka sai aikaan sen, että et saa enää helposti asuntoa ja palkastasi ulosmitataan kolmannes näille ammattirikollisille ?



Juutalaiset liikemiehet loivat tämän vitsauksen jo hyvin kauan aikaa sitten ja juuri koronkiskonnan takia juutalaisia karkoitettiin monista maista mm. Englannista vuonna 1290, Ranskasta vuosina 1306 ja 1394, Espanjasta 1492, Portugalista 1501, Liettuasta 1400-luvun lopulta.

Mutta 1500-luvulla luotiin tämä Englannin keskuspankkikartelli, joka keskittyi silloisen kuningashuoneen rahantekomonopoliksi.

Juutalaisten omassa Talmudissa mm. lukee aivan avoimesti se, että kuinka vääräuskoisilta lampailta saa kusettaa kaikki rahat.



Talmud on heprealainen hyvin rasistinen teos, jossa juutalaisten taloudellista sekä poliittista sekä älyllistä ylivaltaa korostetaan melkein jokaisella sivulla.

Talmudissa kutsutaan ei-juutalaisia avoimesti aaseiksi sekä eläimiksi.

Samoin myös Talmudissa kutsutaan kaikkia ei-juutalaisia lapsia oikeudellisesti äpäriksi, koska ei-juutalaiset ovat eläimiä.

Sepher Or Israel 177b: "ota kristityt hengiltä; tapa heidät, niin miellytät Jumalaa kuin suitsuttaisit hänelle".

Tämäkin oli ote Talmudista.

Melkein kuin Koraania lukisi.

Talmud kun on sionistien oma viharaamattu.



Maailman rikkain pankkisuku Rothschild on kasaarijuutalainen pankkisuku. 

Mutta tämä täytyy kuitenkin muistaa, että nämä kasaarijuutalaiset ovat käännynnäisiä juutalaisia, eikä heitä voi silloin sekoittaa näihin alkuperäisjuutalaisiin.



Kasaarit kääntyivät juutalaisuuteen n. 700-luvulla. 

Kasaarit ovat tämä porukka, josta Jeesus puhui Saatanan synagoogan yhteydessä näin: "Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi - Sinä olet kuitenkin rikas - ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagoogasta".

Rothschild pankkisuku oli se, joka rahoitti Israelin valtion perustamisen ja on sen nyt julkisesti myöntänytkin.

Rothschild pankkisukun omaisuuden on huhuttu olevan n. 500 triljoonaa dollaria. 

1 triljoona on miljardi miljardia.

Eli numeroissa tämä olisi silloin 500 000 000 000 000 000 000 $

Tämä suunnaton varallisuus on kuitenkin tullut heille pääosin heidän monopolisoiman pankkitoiminnan kautta, koska myös USA:n valtion sekä Britannian valtion valtionlainojen korot menevät pääosin Rothschildien taskuihin.

Tämä pankkisuku rahoitti jo Napoleonin sotia, mutta lainasi myös Englannille rahaa sotimiseen Napoleonia vastaan. 

Rothschildien pankkisuvulla oli myös Napoleonin sodan jälkeen ensimmäisenä tieto sodan päättymisestä ja siitä kumpi otti takkiin. 



Nathan Mayer Rothschild laittoikin silloin Lontoon pörssiin huhun kiertämään, että Napoleon voitti sodan Englantia vastaan, joka sai pörssin paniikkiin. Hänen oli helppo putsata pöytä ja osti lukemattomia yrityksiä pilkkahinnalla. 

Sitten julkisuuteen levisikin tämä oikea tieto, että kuinka Napoleon hävisi sodan Englantia vastaan.