http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 28, 2016

Disinformaatiokampanja kiihtyy Princen kuoleman mysteerin ympärillä


Vaikka poptähti Princen kuolemasta tulee vasta kuluneeksi kohta viikko, niin yhdysvaltain viranomaisten ja median levittämä propaganda vain kiihtyy mitä pidemmälle mennään.

Englantilainen Mirror julkaisi nyt tiedotteen, että Princellä diagnosoitiin AIDS viikkoa ennen hänen kuolemaa.

Sitten Princen kerrottiin valvoneen ennen kuolemaansa huimat 154 tuntia ja sitä edelsi hillitön 6 vuorokauden työputki. 

Jos kuitenkin aiemman median tiedotteen mukaan mies joutui menemään edellisellä viikolla vielä sairaalaan, josta mies lähetettiin kotiinsa toipumaan, niin mikä saa sairaan ja lepoa tarvitsevan taiteilijan painamaan töitä ja valvomaan 154 tuntia, ei oikein kuullosta nyt kovin  uskottavalta.

Minä tiedän henkilökohtaisesti, että miltä tuntuu olla valveilla yli viikon ja siinä ei kenenkään kroppa kestä mitään ylimääräistä rasitusta. Joten töidenkin tekeminen tuollaisessa 6 päivän valvomisessa on täysin tuulesta temmattu väite

Koska tuossa vaiheessa kuudennen vuorokauden kohdalla uni ja päivätajunta alkavat jo sekottua yhteen ja alkavat heikentää ihmisen psyykettä. Keho joka tarvitsee lepoa, ei saakaan lepoa joutuu ylirasitustilaan. Tämä johtaa aina siihen, että sydän saattaa kokea lieviä sydänkohtauksia.

Business Insider taas kertoi, että Prince kuoli särkylääkkeisiin. 

CIA:n disinformaatio toimii juuri tällä tavalla, että sitä syötetään aina paljon väärää tietoa liikkeelle ja sillä peitellään tätä varsinaista juttua, kuten jonkun julkisuudenhenkilön poliittista salamurhaa

Sitten kun väärää tietoa saadaan paljon liikkeelle maailman mediaan, niin lopulta keskiverto uutislukijan on lähes mahdotonta tietää, että mikä enää on oikeaa tai väärää tietoa. Koska ei keskiverto uutistenlukijat ole mitään  selvännäkijöitä.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on jo ajat sitten huomannut sen, että propaganda on sitä toimivampaa mitä paremmat valheet ja tätä varten menneinä vuosina he raportoivat mm. tästä "Tosielämän Rambo" miehestä, joka pakeni metsään viranomaisia vaippojen kanssa. Miehellä kun ei Pentagonin propagandaosaston käsikirjoittajien mukaan ollut aikaa edes käydä metsässä paskalla. 


Prince mitä selvimmin hiljennettiin tämän takia, koska mies uskalsi puhua vuonna 2009 myrkyllisistä kemikaalivanoista, joista suihkutetaan lentokoneista taivaille.


Mikä sai sitten tuon luokan poptähden avautumaan kemikaalivanoista tuolloin ? Vaikka tähdellä oli levytyssopimukset aina Universal Recordsin kanssa, jossa saattoi tarkkaan olla salaiset pykälät, missä tähden kiellettiin ottamasta kantaa poliittisiin asioihin mediassa.

Aina siinä vaiheessa jos levytyssopimuksesta seuraa ns. sopimusrikkomus, niin sille on aina yleensä suuret levy-yhtiöt määrittäneet useiden miljoonien sakot sopimusrikkomuksesta. Princen kohdalla tämä saattoi maksaa aina lopulta hänen henkensä. Mutta joka tapauksessa salailu miehen kuolemaan liittyen jatkuu edelleen ja väärää tietoa leviää hänen kuolemaansa liittyen pitkin korruptoituneita medioita.


Simpsoneissakin oli vuonna 2008 yksi erikois Halloween jakso, jossa Homer Simpsonista haluttiin tehdä starojen salamurhaaja ja mies käy ensimmäisenä listimässä kenenkäs muun kuin Princen.


USA:n tiedustelupalvelu CIA:lla sekä muutamien muiden maiden armeijoilla on jo useita vuosia ollut käytössään salaisia psykotrooppisia aseita

Nämä ovat eräänlaisia sädeaseita, joilla uhrin kehoon saadaan altistettua 95 GHz taajuudelle, joka tuntuu voimakkaana kuumotuksena. Tämä johtuu siitä, että säde kantautuu aina ihosolujen alle ja saavat lopulta aikaan sen, että uhri ei kykene edes nukkumaan. 

Tuolla menetelmällä kun rääkätään tuon kidutuksen kohteeksi joutuneen ihmisen kestävyyttä ja rasitustilaa, niin päivät ja yöt muuttuvat puhtaaksi väsytystaisteluksi.

Jouduin itse tuonkaltaisen kidutuksen kohteeksi vuonna 2012, jolloin vielä samalla viikolla ylitseni yritettiin ajaa tummennetuilla laseilla varustetulla Hummer H2 jenkkimaasturilla.   Asialla oli ilmeisesti saksan BND, joka oli jo vuotta aiemmin yrittänyt myrkytystä, joka yllättäen epäonnistui, jonka seurauksena allekirjoittanut oli toimitettava tahdon vastaiseen pakkohoitoon 4kk ajaksi. Jonka aikana sain uhkailuja sairaalan henkilökunnalta siitä, kuinka tämän blogin kirjoittaminen tulisi nyt lopettaa. Mutta en lopettanut, koska tehtävä jonka otin aikanaan tuolta kosmisilta tahoilta vastaan on tehtävä loppuun asti.

Tästä näemme sen, että näistä asioista kirjoittaminen tai julkisesti puhuminen ei ole mitään leikkiä, vaan näistä jutuista vetää tuolla suuret ja vaikutusvaltaiset tahot herneet nenään. Koska he pelkäävät menettävänsä tämänkaltaisten tekstien myötä valtansa ja näin itseasiassa onkin, että tietoisuuden evoluutio ja totuus on tälle negatiiviselle eliitille täyttä myrkkyä. 

Koska he eivät kestä tiedon valoa, se on heille aivan liian kirkasta. Siksi he käyvät nyt mm. sotaa kohuttua MV-lehteä vastaan, koska totuus on heille täyttä myrkkyä, joka tuhoaa heidän sekä taloudellisen, että poliittisen hirmuvaltansa.

Tämän kauniin planeetan ja maailman kuuluisi olla vapaa ja itsenäinen, mutta kuten olemme nähneet niin nämä eräät suuret valtatahot eivät salli sitä kenellekään meistä. Vaan orjuuttavat, alistavat, sotivat, tappavat, riistävät, ryöstävät valtiot toisensa jälkeen. 

Kaiken tämän takana, että miksi ihmiskunta on alistettu tällaisten vallan ja verenhimoisten psykopaattien piilotetun hirmuvallan alle juontaa juurensa todella kauas. Koska tämän ns. ihmisrodun alkuperä on meiltä salattu historiankirjoista. 

Koska tätä maaplaneettamme ihmisrotua ei luonut jumala, vaan sen loi eräs jo täältä kauan aikaa sitten kadonnut avaruusrotu. He loivat apinaa muistuttavan orjarodun kaivamaan heille kultaa. Nyt tämä orjarotu painaa rahaeliitille palkkaorjana töitä ja suurin osa palkkaorjista ei tiedosta olevansa kapitalismin orjia.