http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 28, 2016

Maailmankaikkeus on hologrammiin perustuva simulaatioJo muutama vuosi sitten japanilaisfyysikot saivat kahdessa tutkimuksessa selville, että maailmankaikkeus on hologrammi.  

Tämä perustuu tarkemmin ns. säieteoriaan.


Konjektuurin mukaan painovoima maailmankaikkeudessa aiheutuu äärimmäisen pienistä, värähtelevistä säikeistä, joista kaikki koostuu. Matemaattisesti monimutkaisessa säiemaailmankaikkeudessa on kymmenen eri ulottuvuutta, joista yksi on tämä meidän tuntemamme aika.

Kuitenkin maailmankaikkeuden tapahtumat tapahtuvat varsinaisesti yksinkertaisemmassa, vähempien ulottuvuuksien tilassa, jossa ei ole painovoimaa. Maailmankaikkeus on siis luonteeltaan hologrammi.


Tällä materiallisella tasolla vaikuttava kolmas ulottuvuus on riippuvainen ajasta.  

Ruotsalainen filosofi Nick Boström on saanut päähänsä vielä ajatuksen, että nykyinen maailmamme olisi vain tulevaisuuden ihmisten luoma simulaatio. Boström olettaa, että jossain vaiheessa ihmiskunta kehittää niin tehokkaan tietokonejärjestelmän, että niillä voidaan simuloida lähes koko universumi.

Tässä tulee helposti miettineeksi vielä tekoälyn ja ihmissielun välistä eroa, koska kloonatuillakin ihmisillä ei ole sielua enää tulevaisuudessa, että minne se ihmisrotu sitten häviää täältä ? 

Maallinen ihminen kun ei yleensä edes tiedä, että mikä on sielu, vaikka se on jokaisen elävän ihmisen elävä osa itseä. Keho on kuin auto, joka tarvitsee kuskin ja ei toimi ilman sielua. Ateisti kuvittelee jopa, että ihminen elää ilman sielua.

Tekoäly edustaa materian raskaiden pimeiden voimien energioita ja sillä monien lähteiden mukaan illuminati yrittää tuhota lopulta tämän planeetan ihmisevoluution, risteyttämällä ihmisen ja kloonatun tekoälyn keskenään.


USA:n hallinnon sisällä salaisesti jo vuodesta 1958 asti toiminut DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) on jo vuosikausia kehitellyt salassa tekoälyllä varustettua kyborgiarmeijaa, jolla illuminati uskoo saavansa tulevaisuudessa ihmiset ruotuun.

Koko tämä transhumanismiin perustuva USA:n armeijan alla salaisesti jatkunut projekti kertoo vielä illujen totaalista mielipuolisuudesta, jolla ei ole mitään rajoja. Toki silloin kun pidät hallussasi yli 99 prosenttia koko tämän maailman varallisuudesta, niin kyllä niillä budjeteilla saadaan vaikka minkälaisen kyborgiarmeijan tuotantolinja auki.


Lähteet: http://www.talouselama.fi/uutiset/maailmankaikkeus-on-hologrammi-kaksi-tutkimusta-vahvistaa-sen-nyt-3359829

http://arxiv.org/abs/1311.7526

http://arxiv.org/abs/1311.7526

http://yle.fi/uutiset/tutkijat_kysyvat_elammeko_simulaatiossa__ja_onko_silla_lopulta_valia/8808895?origin=rss 

http://www.ts.fi/teemat/tiede/603468/Maailma+on+todennakoisesti+harhaa

http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/robot-army-future---killer-5053344