http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 28, 2016

Poliisihallitus tarkisti laittoman henkilörekisterinsä: "Lainvastaisia tietoja ei löytynyt"


Poliisihallitus tarkisti nyt tämän laittoman epri-järjestelmänä tunnetun henkilörekisterin, joka on ollut poliisihallituksen itsensä käytössä oleva salainen ja laiton henkilörekisteri.

Poliisin tutkimuksen mukaan epristä lainvastaisia tietoja ei löytynyt.

Tämä laiton poliisin käyttämä henkilörekisteri (epri) nousi kohulla julkisuuteen vuonna 2013, kun selvisi että sinne oli päätynyt aina venäjän presidentti Vladimir Putinin tiedot.

Suomen tietosuojavaltuutettu pelästyi myös vuonna 2014, kun hän sai suunnattoman sähköpostivyöryn, kun lukuisat ihmiset vaativat häntä tarkistamaan tietonsa, että olivatko he päätyneet poliisin salaiseen epri-rekisteriin. 

Tietosuojavaltuutettu ärähti vielä tästä tapauksesta julkisesti ja ilmoitti, että tarkastusoikeuspyynnöt olisi lähetettävä poliisille kirjallisena, eikä niitä hyväksytty lähettäväksi sähköisesti.Epri rekisteristä alkoi rikostutkinta vuonna 2013, jolloin selvisi että salaiseen ja laittomaan henkilörekisteriin oli päätynyt ainakin 9000 henkilötietoa, jotka eivät sinne kuulu.

Eprin salaisessa rekisterissä oli vuonna 2014 syyskuussa yhteensä: 

183 593 henkilöä
19 564 yhtiötä
20 722 ajoneuvoa
44 103 osoitetta
13 758 puhelinnumeroa

Suomen poliisihallitus on siis päättänyt perustaa suomen sisälle oman STASI:n omin lupineen, vai tulikohan toimeksianto peräti hieman korkeammalta taholta USA:n tiedustelupalvelu CIA:lta asti ?


Epri järjestelmän toiminta 


Poliisin salainen epri-järjestelmä on toiminut niin, että sinne päässeitä henkilöitä on alettu stalkkaamaan poliisin toimesta. Sen jälkeen rekisteriin on alettu merkitsemään tietoja ihmisistä, joita on nähty seurattavan henkilön seurassa.

Rekisterissä olevat tiedot liittyvät enimmäkseen seurannassa olevan henkilön liikkeisiin, että missä hän on liikkunut, sosiaaliset suhteet, vapaa-ajan viettoa koskevat urkintatiedot.

Mutta ainoastaan ensimmäisen kirjauksen tekemiseen on katsottu tarvittavan yhteys epäiltyyn rikokseen syyttämäsjättämispäätöksessä todetaan.

Valtakunnansyyttäjä salaa järjestelmällisesti päätksessään ne perusteet, joilla esim. rikollisjengien jäseniä on kirjattu tähän salaiseen ja laittomaan poliisin epri-rekisteriin. 

Lisäksi tähän epri-rekisteriin kirjattiin lukuisia tapahtumia, joihin ei liittynyt mitään yhteyksiä rikolliseen toimintaan. Joukossa oli myös monia suomalaisia toisinajattelijoita, joiden liikkeitä seurattiin.

Epri-rekisterin tutkinnan aikana kolme virkamiestä joutuivat syytteeseen poliisihallituksen rekisterinpitopäällikkönä toimiva virkamies ja keskusrikospoliisissa epäiltyjen tietojärjestelmän vastuuhenkilöinä toimineet kaksi päällystöön kuuluvaa poliisimiestä. Epäillyt kuitenkin kiistivät syyllistyneet asiassa rikokseen.Julkisuudenhenkilöitä epri rekisterissä

2015 vuonna inernetissä poliisirikollisena-blogissa levisi tietoa, että tähän laittomaan epri-rekisteriin olisi päätynyt tunnettujen julkisuudenhenkilöiden nimiä. Joukossa oli kokoomuksen veteraanipoliitikko ja seksiviestikohuissa ryvettynyt Ilkka Kanerva, valtakunnansyyttäjä Jorma Kalske, ohjaaja tuottaja Markus Selin, poliitikko ja ex-pääministeri Matti Vanhanen, näyttelijä ja monitaiteilija Vesa-Matti Loiri jne.


Vai että oikein tunnettujenkin taiteilijoidenkin perässä varjostaa DDR:n Stasia leikkivä poliisihallinto. 

Tiedämme kyllä sen, että suomen suojelupoliisi SUPO haluaisi muuttaa suomen lainsäädäntöön sellaisen porsaanreijän, että se voisi muuntautua tiedustelupalveluksi asti. 

Mutta se on vasta sitten mahdollista, kunnes tässä maassa on valtarakenteet muunnettu kohti fasistista järjestelmää ja tästä etunenässä vain Brysselin EU-hallinto päättää ja määrää, että millä aikataululla tämän kaltainen hirmuhallinto voidaan pistää käytäntöön.

Jos suomen kansa jonottaa muoviämpäreitä ostoskeskusten ympärillä ja samaan aikaan hallinto sorvaa fasistisia lakimuutoksia, niin tämä on erittäin huolestuttaavaa kehitystä, että tätä vanhaa tsaarikansaa alistetaan yhä enemmän virkamiesten toimesta. 

Suomi kun on koko Euroopan unionin eniten holhotuin maa, jonka kansa on alistettu täydellisen holhouksen alle. Moottorisahallekin tulee pakollinen ajokortti. Sitten siirrytään jo siihen, että lapsetkin joutuvat ajamaan pakollisen polkupyöräkortin.

Ei psykopaattijohtajilla ole mitään rajaa siinä, että missä menee tämän mielipuolisen holhouksen raja. Mutta jos ei kansa pistä vastaan, niin koko suomi muuttuu lopulta Zimbabwen kaltaiseksi orjareserviksi, jota lopulta vain monikansalliset yhtiöt ja pankit hallitsevat täydellä ylivallalla. 
 


Liittyykö suomalaisten bloggarien poliittinen vainonta epri-rekisteriin ? 


Nyt mennäänkin sitten tähän aika kuumaan asiaan, että liittyykö tämä suomalaisten bloggarien (Markus Jansson, Teemu Vehkala) sekä MV-lehden perustaja Ilja Janitskiniin kohdistunut poliittinen vainonta tähän poliisihallituksen salaiseen epri-rekisteriin.

Bloggaajana tunnettu Markus Jansson kutsuttiin viime vuonna poliisin toimesta kuulusteluihin, jossa häntä epäiltiin laittomasta rahankeruusta. Kun hän oli laittanut blogiinsa oman tilinumeronsa julkisesti nähtäväksi bloginsa lukijoille.

Kun Jansson ei itse lähtenyt kutsusta asemalle, niin hänen kotiinsa lopulta rynnäköitiin paikallisen poliisin toimesta ja hänet vietiin ensin koppiin muutamaksi tunniksi, jonka jälkeen aloitettiin kuulustelut. Jansson päätyi myös poliisiasemalle nettilinkin jakamisesta. Lopulta Markus sai sitten kansankiihotussyytteen. 
  
Jo vuonna 2012 poliisihallitus värväsi arpajaishallinnon päällikön Jouni Laihon asialle, joka soitti lukuisille bloggareille ja nettisivunpitäjille ja kehoitti heitä poistamaan tilinumeronsa. Ettei heille saanut kukaan antaa rahallisia lahjoituksia. Lain mukaan Laihon olisi kuulunut ottaa jokaiseen rahankeräysrikoksesta epäiltyyn yhteyttä. 

Mutta jostain syystä allekirjoittaneeseen ei taas oltu yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse missään vaiheessa. Kuin vasta vuonna 2015 sain puhelun Helsingin talousrikosyksiköstä, kun sain kuulla että tässä blogissa esillä olleen tilinumeron takia oltiin aloitettu rikosesitutkinta, että syyllistyikö tämän bloginpitäjä laittomaan rahankeruuseen. 

Nyt juttu on syyttäjällä syyteharkinnassa ja juttu vanhenee kahdessa vuodessa, ellei syytettä nosteta.

Olen itse henkilökohtaisesti aivan sata varma, että tähän tapaukseen liittyy tämä poliisihallinnon ylläpitämä ja salainen epri-rekisteri hyvin vahvasti. Mutta pirullisinta siinä on se, ettei kenelläkään suomen kansalaisella ole oikeutta saada tietää, että ovatko he päässeet tälle poliisin laittomaan ja salaiseen epri-rekisteriin. Poliisihallitus on vielä täysin jäävi tutkimaan itseään, että onko heidän luomansa laiton epri-rekisteri laiton vai ei. Eihän nyt kukaan korkeimman oikeuden tuomarikaan voi lähteä omassa oikeudenkäynnissään toimimaan itselleen tuomarina. Mutta tämä suomen korruptoitunut poliisihallinto on kyllä merkillinen järjestö, jota pyöritetään HYVÄ VELI verkostojen kautta.

Poliisihallinnon korruptiovyyhdin selvittelyssä on silti väärin, että siellä pistetään vain yksi mies koppiin useiksi vuoksiksi, sillä välin kun muu korruptoitunut poliisijohto siivoaa jälkiä. Tällä tarkoitan Jari Aarnion tapausta, jossa hänestä tehtiin suorastaan kansallinen marttyyri ja syntipukki huumerikosyksikön sisäisen korruptioringin sisällä.Lähteet: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016042821486312_uu.shtml

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/esitutkinta-paljasti-karun-totuuden-poliisin-salaisesta-rekisterista-tuhansia-sivullisia-kirjattu/4459548

http://www.mikkoniskasaari.fi/node/158

http://markusjansson.blogspot.fi/p/sananvapaustaisteluni.html

http://poliisirikollisena.com/tag/epri/