http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 26, 2016

Säveltäjä Kalevi Aho nousi talouseliittiä vastaanYksiä suomalaisen klassisen musiikin tunnetuimmista säveltäjistä Kalevi Aho, otti Turun orkesteripäivillä yllättäen voimakkaasti kantaa suomen nykyistä talouspolitiikkaa vastaan.

Tämänkaltaiset avautumiset ovat hyvin harvinaisia tuon luokan tekijöissä joihin Aho kuuluu. Koska yleensäkin ihmisille on tullut tästä klassisesta ja erityisesti modernimmasta klassisesta musiikista sellainen kuva, että se on vain jotain ylemmän luokan porvarieliitin hupia, jonka veronmaksajat rahoittavat.

Aho oli puhunut mm. siitä, että miksi suomen valtio nyt vapaaehtoisesti luopuu näistä lukuisista verotuloista, joita nämä aiemmat valtionyhtiöt ovat tänne tuoneet. 

Se johtuu siitä, kun suomen valtio on velkaantunut yksityisomisteisille pankeille, joutuen lainaamaan aina lisää ja lisää rahaa valtionvelkana Euroopan Keskuspankilta. Siinä kohtaa missä velkamäärä kasvaa liian suureksi ja luottoluokitus alkaa heikkenemään, niin tämän jälkeen velkojat (EKP/Euroopan keskuspankki) alkaa märäämään leikkauksia ja talouskuritusta, jolla ei olekaan tarkoitus saada parannettua kansalaisten hyvinvointia. 

Sillä tämä talouskasvu jota Sipilänkin hallinto toistelee toistuvin väliajoin, on vain sitä että tämä hyvin pienestä marginaalista koostuvat suuryritysten ja yksityisten sijoituspankkien kasvottomat osakkenomistajat/sijoittajat saavat voittonsa pois täältä suomesta. Se luo heille talouskasvua ja tekee suomalaisista työttömiä/entistäkin köyhempiä. Tätä on se talouskasvu josta poliittinen eliitti koko ajan puhuu.

Suomen kansalaisten olisi jo ehkä vihdoin aika tajuta se, että valtio ei ole yhtä kuin me yhteensä. 

Valtio on pelkkä yksityinen yritys, jonka tarkoituksena on vain tuottaa sen omistajille (ulkomaalaiset sijoittajat) voittoa. Kun tämä voittotulos taas revitään talouskasvun mallilla, eli nollakasvun mukaan ajetaan suurteollisuus alas ja luodaan massatyöttömyys. Tällä sitten työntekijät ajetaan ahtaalle ja ydinperheet saadaan hajoamaan toinen toisensa jälkeen. Kaikki tämä on suunniteltu toteutettavaksi talouden nollakasvun ja tämän talouskurin mukaan.

Kalevi Aho on tässä suhteessa todella rohkea mies, että on uskaltanut alkaa tällaisesta aiheesta avautumaan. Koska yleensäkin tuolla korkeakulttuurin piirissä, olit sitten vaikka kuinka kansainvälisestikin tunnettu pikkutakkisäveltäjä, niin jos erehdyt omin päin kritisoimaan poliittista eliittiä. Niin siinä saattaa sitten lopulta käydä niin, että apurahasi jäädytetään kostoksi. Tämä on hyvin klassinen keino, jolla korruptoitunut eliitti on pyrkinyt vaientamaan heitä kritisoivat taiteilijat. 

Jos nyt vielä tässä avautuisi musiikki taiteen tilasta suomessa, niin koko tämä, että nämä lukuisat säveltäjätkin joutuvat jatkuvasti olemaan apurahojen varassa on väärä malli. Suomesta kyllä löytyy kansainvälistä osaamista tuolla kentällä ja ei sitä ole pakko pitää vain yksien ahtaiden apurahasäätiöiden varassa, joita hallinnoivat lukuisten varakkaiden sukujen säätiöt. Kaikki johtuu vain siitä, että poliittinen eliitti ei ymmärrä musiikista oikein mitään ja olettevat, että se on kaikki vain pelkkää viihdettä ja sirkushuveja kansalle.

Ylipäänsä mitään taidemuotoa on todella vaikea lähteä luokittelemaan ja mittaamaan rahassa. Aho kun suhteutti puheessaan vielä sen, että kuinka suomalaiset yritykset maksoivat tänä vuonna omistajilleen osinkoja enemmän kuin kertaakaan aikaisemmin 11,4 miljardia euroa. Sillä rahalla Suomen suurinta sinfoniaorkesteria pyöritettäisiin yhtä mittaisesti 377 vuotta. 

Jos vaikka suomen sinfoniaorkesterit kokisivat nyt samanlaiset leikkaukset, kuin mitä tämän maan eläkeläiset ja työttömät. Niin edessä olisi muutaman vuoden päästä tilanne, jossa yksikään sinfoniaorkesteri ei enää pystyisi toimimaan, koska rahat olisivat loppu. 

Kyllähän ne instrumentit soivat kyllä ilman rahaakin, mutta klassisen musiikin ammattimuusikot taas eivät kykene luuviululla työllistämään itseään. Joten onko se sitten oikein, että tässä maassa niin moni kevyen musiikin tekijä joutuu sosiaaliturvan varaan ? 

Ylipäänsä tämä erityisesti suomalaisten it-teknologiayritysten innovaatiobuumi ja siihen liittyvä äärimmäinen poliittinen jargoni on usein sitä, että täältä löytyy monia lahjakkaita koodareita, jotka saavat luotua suuren brändin maailmalle. Mutta lopulta tästä brändistä kytkeytyy vain rahanahneiden sijoittajien pyörittämä yritys, jonka sisällä sitten tapellaan verisesti rahasta. Että sitäkö se luovuus on, että kaikki hinnoitellaan ja psykopaatti bisnesmiehet, sekä näiden yritysten YES-miehet tekevät niistä kansainvälisen brändin, jolla sitten köyhälle suomen kansalle näiden yhtiöiden osingonsaajat leveilevät, että HYVÄ SUOMI. 


Voisin kyllä vaikka vannoa sen, että siinä vaiheessa kun tämän maan innovaatio buumi nousee sille tasolle, että tähän maahan syntyykin sellaisia suuryrityksiä, jotka eivät enää ajakaan näiden ahneiden osakkeenomistajiensa etuja. Vaan keskittyvätkin ajamaan suomalaisten hyvinvointia. Perustui tämä liiketoiminta muoto vaikka kryptovaluuttaan, niin sillä aivan oikeasti olisi tämän koko maan velka pelastettavissa. Sillä kryptovaluuttaa ei pysty rikolliset keskupankit keinuttelemaan, joka näitä kokaiinipäissään Wall Streetillä työskenteleviä pankkiireja suunnattomasti sapettaa.

Kryptovaluutoista toki liikkuu paljon myös disinformaatiota (väärää tietoa), jolla taas yritetään pitää kansalaisten kiinnostus niistä poissa. Tämä johtuu suoraan siitä, että mitä useampi suomalainen ryhtyisi tekemään rahaa kryptovaluutoilla, niin se loisi mm. suomeen lukuisia työpaikkoja. Koska siinä tulisi aina lisää rahaa kiertoon, kun ihmiset kotiuttaisivat kryptovaluutalla tekemiään tuottoja suomessa toimivien pankkien kautta, vaikka maksaisivatkin näistä siirroista osinkoverotuksen suuruisen veroprosentin. 

Illuminatin talous ja valtaeliitille on aina ollut kirosana, jos joku heidän taloustappamisella alistettu valtio saakin yhtäkkiä infransa kuntoon ja alkaakin luomaan taas taloudellisesti kannattavia työpaikkoja.

Talouskurilla eliitti luo vain itselleen talouskasvua, mutta ei koskaan näille talouskurituksen kohteena oleville maille. Tämä on nyt syytä ymmärtää. 

Aivan kuten Kreikan velat (yli 316 miljardia), joita muut EU-maat on pakotettu maksamaan. Eivät menekään Kreikalle, vaan ne menevätkin näiden kasarijuutalaisten pankkiirien taskuun. Joten kyllä täytyy sanoa, että ovat nämä keskuspankkien konnat kyllä aika nerokkaan systeemin luoneet EU:n sisälle. 


Euroopan union on siis kaiken tämän ajan ollut vain tämän pienen pankkiirien eliitin taitavasti toteutettu globaali pankkiryöstö operaatio, joka on koko ajan käynnissä. Mutta mikä vieläkin nerokkaampaa, niin vain murto-osa meistä huomaa, että Suomen Pankki on myös tämän ryöstön kohteena. Sitten vielä Erkki Liikanen kyseisen pankin miehenä kehtaa tuntea tyytyväisyyttä, kun hänet on jo aiempina vuosina korruptoitu, ettei hän ala nousemaan Suomen Pankin ryöstäjiä vastaan.

Monenko suomalaisen pankin johtajat toimivat niin, että kun konttoriin tulee ryöstäjä joka vaatii avaamaan holvit. Niin pankinjohtaja suostuu avaamaan ne sillä ehdolla, että saa tuosta useiden miljardien ryöstösaaliista omat prosentit. Onko tällainen käytös isänmaallista ? 

Suomi luovutti maansa, sekä pankkinsa (Suomen Pankki) 1.1.1995 ulkomaalaisten ja yksityisomisteisten keskuspankkirikollisten ryöstettäväksi. Mutta heitä ei kiinnosta suomesta tuleva raha, vaan nämä täällä olevat luonnonvarat. 

Sähköyhtiöt laitettiin jo lihoiksi, posti laitetaan nyt lihoiksi, sitten tulee valtion rautatieyhtiö VR, metsät, pohjavedet.... Kaikki pistetään nyt lihoiksi, kuten Euroopan Keskuspankin bulvaanit määräävät.    


Kuitenkin vaikka tämä käynnissä oleva valtionryöstö saattaa monelle tuntua ikävältä, niin kyllä tunnelin päässä on edelleen valoa ja uskallan edelleen luottaa siihen, että muutaman vuoden sisällä Suomi eroaa ensimmäisenä EU:sta. Jonka jälkeen sitten koko tämä kasaarijuutalaisten pankkiirien valtionryöstöretki päättyy ikävästi Euroopan Unionin totaaliseen tuhoon.

Nämä kasaarijuutalaiset EU-valtioidenryöstäjät piileskelevät tällä hetkellä suurimmaksi osaksi Lontoossa, jonne nämä mm. Venäjältä 2000-luvun alusssa karkuun lähteneet oligarkkit muuttivat tukikohtansa. 

He ovat aina olleet erittäin taitavia kusettajia valtionlainoittajina, koska hallinnoimiensa pankkien (Goldman Sachs) kautta heidän palveluksessaan työskentelee myös lukuisia ulkomaalaisia konsulttiyhtiöitä, joista yhdysvaltalainen Booz Allen Hamilton toimii suomen osalta valtionryöstöoperaation bulvaaneina.

Suomen tulevilla sukupolvilla tulisi lopulta olla sen verran selkärankaa, että uskaltavat lopulta käynnistää kansallisen rikostutkinnan tämän kyseisen valtionryöstöyhtiön toimista. Joka lopulta johtaa siihen, että Booz Allen Hamiltonin johto tuomitaan täällä maanpetoksesta, sekä poliittisen ja taloudellisen vallankaappauksen salaliitosta.

Islanti uskalsi jo vuonna 2009 tehdä tämänkaltaisen tutkinnan ja se johti siihen, että kasaarijuutalaiset pankkiirit lähtivät maanpakoon rikostuomioitaan, mutta osa tuomittiin vankeuteen.


Suomessa kuitenkin vaikuttaa vielä hieman korruptoitunut poliisijohto, jonka palkkauskin on huomattavasti pieni palkkaisia peruspoliiseja korkeampi. 

HYVÄ VELI verkostojenkin on tulevaisuudessa luovuttava tästä sisäisestä korruptiostaan, koska tulevat sukupolvet eivät voi enää perustua tuolle vapaamuurarien sulle-mulle käytävä politiikalle.

Tämän maan sisällä salaisesti vaikuttava rahaeliitti on syönyt jo liikaa omasta yhteisestä kuormasta.  He ovat tähän päiväänkin saakka riistäneet kaiken omaisuutensa pienituloisilta suomalaisilta. Suomen kansan ei kuulu olla enää tämän rahan ja vallanahneen rahaeliitin palkkaorja. Vaan tälle ahneudelle tehdään nyt yhdessä loppu. 

Työttömien syyllistäminen mediassa tulee myös loppua ja kukaan tässä maassa työttömäksi jäänyt ei kuulu tuntea yhteiskunnallista häpeää siitä, että on joutunut tämän ahneen omasta kuormasta syövän rahaeliitin uhriksi.  Sillä näiden suuryhtiöiden ahneimmat sijoittajat ovat etunenässä vastuussa siitä, että tänne on luotu viime vuosina paljon massatyöttömyyttä, jota tämä edellämainittu yhdysvaltalainen konsulttiyhtiö luo tänne tarkoituksella talouskuritus mallilla.


Suomalaisten itsetunto ei voi enää jatkossa rakentua korruptoituneen median syöttämään propagandaan. Emme me todellakaan voi olla ikuisesti tällainen maa, jossa sadat ihmiset lähtevät vielä jonottamaan jotain ilmaisia muoviämpäreitä uusien myymälöiden ovelle.  

Moniko suomalainen työtön lähtisi jonottamaan "ilmaista itsetuntoa" uuden Gigantin avajaisiin ? Sinne ei varmaan tulisi ketään, koska joutuisi kohtaamaan oman todellisen itsensä, jota kollektiivisessa unessa elävät eniten pelkäävät. 

Siksi onkin tullut nyt aika herätä tästä unesta ja kohdata oma todellinen itsensä. Sillä sen jälkeen et enää ole tämän systeemin sisälle rakennetun rajoitetun tietoisuuden orja. Vaan olet vapaa oma itsesi.