http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 23, 2016

Avoin kirje Illuminatin verilinjan omaavalle eliitille


Internetissä eräälle ulkomaalaiselle nettisivustolle ilmestyi kanavointi, jonka väitettiin tulevan Plejadien sivilisaation monadiolennolta. En ota kantaa siihen, että oliko kanavointi tullut tuolta. Mutta joka tapauksessa viestin sisältö puhuu täyttä asiaa.


Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)

Huhtikuu 2016
 

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys, ystävät.
 


Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, tuotuna teille Zingdadin kautta.


Tänään puhun muinaisen perhesukulinjan eläville jäsenille. Niille joita kutsutaan joskus muilla nimillä, kuten Illuminati, vallanpitäjät, hallitseva eliitti, salaseura ja muutama muu vähemmän hyväntahtoinen nimi, joita en mainitse. 
 


Selvyyden vuoksi: en puhu nyt niistä rikkaista ja köyhistä, jotka näkyvät säännöllisesti lehdistössä. Poliittiset johtajat, uskonnolliset johtajat ja monikansallisten konsernien johtajat eivät ole niitä, jotka todellisuudessa pyörittävät planeetan asioita. Nämä ovat ihmisiä, joita tulee ja menee ajan kuluessa. Ja vaadittaessa he kumartavat aina sitä paljon suurempaa valtaa, jota käyttävät ne, joista puhun nyt. 

 


Tämän sukulinjan perheenjäsenet tietävät, keitä ovat. Ja heille puhun tänään, vaikka oletan, että tämä avoin kirje kiinnostaa kovasti monia muitakin. On tarkoitus, että erityisesti tähtisiemenet ja valontuojat panevat merkille tämän julkilausuman. 
 


Tästä se siis alkaa … avoin kirje muinaisen sukulinjan perheiden jäsenille:Rakkaat ystäväni,


Minun on aloitettava sanomalla, että teidät nähdään, tunnetaan, teitä ymmärretään ja rakastetaan. Teitä rakastetaan juuri sellaisena, kuin olette, juuri tässä ja nyt. Kenties teille on yllätys kuulla minun sanovan tämän? On paljon tuomitsemista kaikkialla, minne menette, eikö vain? Teidät leimataan pimeiksi ja pahoiksi, ja ne olettavat automaattisesti kaikkien tekojenne olevan inhottavia ja halveksittavia, jotka eivät tiedä lähes mitään teistä tai siitä pitkästä ja kimurantista tarinasta, miten asioista tuli sellaisia, kuin ne ovat, ja teistä sitä, keitä olette nyt.


Sallikaa minun siis aloittaa vakuuttamalla teille, että en ole täällä tuomitsemassa tai arvostelemassa teitä. Olen täällä antamassa teille perspektiivin ja vaihtoehdon, mutta teen sen rakastavan ymmärtävästi. 

 


Ennen kuin pääsen tähän, sallikaa minun sanoa tietäväni, että ainoa todellinen "syntinne" on syntyä omaan perheeseenne. Niillä suurilla odotuksilla, joita teihin kohdistettiin syntymästä saakka, hyvin erikoistuneella koulutuksella johon jouduitte, ja halveksunnalla jota kasattiin sukulinjassanne niihin, joka eivät yltäneet vaaditulle tasolle, teidät ohjelmoitiin aivan alusta saakka olemaan sitä, mitä teistä on tullut: vallankäyttäjiä. 

 


On myös lisäongelmia – kuten perhesukulinjanne. Puhdas syntyperä joka voidaan jäljittää aikakausien taakse, kaikenlaisten maineikkaiden esi-isien kautta suoraa tietä niihin korkeisiin pappeihin, jotka palvelivat muinaisjumalia silloin, kun jumalat kulkivat vielä maan päällä.


Kenties te pidätte nyt tarinoita noista muinaisaikojen jumalista, sankareista, taiasta ja hirviöistä myyttinä tai taikauskona. Kenties ymmärrätte sen olevan kirjaimellinen totuus ja tiedätte, että nuo muinaiset jumalat olivat itse asiassa vierailijoita galaksin toisilta planeetoilta ja heillä oli hyvin kehittynyttä teknologiaa. Tai kenties otatte uskonnollisemman näkökulman asioihin ja pidätte noita jumalolentoja yhtä yliluonnollisina, kuin kaukaiset esi-isänne pitivät. 

 


Sillä ei oikeastaan ole merkitystä, miten tulkitsette näitä asioita. Merkitystä on niillä kiistämättömillä todisteilla voimallisista muinaisista totuuksista, jotka annettiin esi-isillenne ja joita on välitetty sukupolvelta toiselle, mikä on sallinut teidän hallita muita ihmisiä. Ei kaikkia ihmisiä. On aina ollut ryhmiä, kansoja ja valtioita, jotka ovat olleet otteenne ulkopuolella. Mutta teille on kerrottu, että syntymäoikeutenne, vastuunne ja etuoikeutenne on hallita koko planeettaa ja kaikkia sen pinnalla. 

 


Ja olette uskoneet sen. Ja se on tietysti näyttänyt olevan totta. Muinaisopetukset jotka on annettu käsiinne, ovat palvelleet teitä ja kaltaisianne erittäin hyvin. Kuten myös oveluutenne. Ne jotka keskuudestanne nousevat huipulle, ovat ennen kaikkea hyvin taitavia. Olette käyttäneet käsiinne annettuja etuja hyvin, hyvin taitavasti. Ensin omaksi eduksenne, se on totta. Sitten perheenne eduksi ja varmistamaan perhelinjan jatkuvan valta-aseman. Sitten palvelemaan perheenne sopimuksia muiden sukulinjaperheiden kanssa. Ja lopuksi ajatellen sitä holhousroolia, jota olette esittäneet muille ihmisille. 

 


Näin ollen ihmiset ovat tänä päivänä suurelta osin huolettoman tietämättömiä olemassaolostanne tai siitä roolista, jota olette esittäneet. Ja näin haluatte olevan. Väkijoukko ei voi tulla linnan porteille hangot kädessään, jos he eivät edes tiedä teidän olevan olemassa! Niinpä pelaatte valta- ja kontrollointipelejänne pitkistä varjoista käsin. Mutkistatte taitavasti toimintaanne. Ja yletytte hitaasti jokaiselle ihmiskuntaa vallassaan pitävälle ja kontrolloivalle alueelle. Ja kun "lampaat" eksyvät, käytätte vilppiä ja taitoa saadaksenne heidät takaisin ohjaukseemme. 


 


Kenties pieni sota siellä täällä. Tai myös hyvin suuri sota. Kenties vallankumous. Kenties romahdus osakemarkkinoilla. Kenties jonkin sairauden puhkeaminen. Kenties terroristihyökkäys. Tai maahanmuuttajatsunami antamaan ihmisille jotain pelättävää. Tai tietysti on aina suosittu leipää ja sirkushuveja. Olette tietysti varmistaneet, että kontrollinne viihdeteollisuudesta on raudanluja. Ja on kaikenlaisia monimutkaisia sosiaalisia verkostoja, joita käytätte tekemään väestä säyseän ja riippuvaisen hallituksestaan … ja näin teistä. Ja kaikki tällainen toiminta on osa pelikirjaanne, jota käytätte kontrollinne säilyttämiseen ihmisistä ja sen lisäämiseen. 

 


Olette tietysti oppineet antamaan lampaille sen vaikutelman, että he kontrolloivat omaa kohtaloaan. Mutta tiedätte, että TODELLINEN valta on aina teidän käsissänne. Koska riippumatta siitä, keitä he äänestävät, keitä vastaan he kapinoivat, miten he juonittelevat, te ja kaltaisenne saatte aina loppujen lopuksi sen, mitä haluatte. 

 


Olette saaneet lukuisia voittoja vuosien saatossa. Kenties kaiken kruunaava saavutuksenne on planeetan rahavarannon omistaminen. Näppärä temppu – täytyy sanoa. Ja nyt omistatte sen melkein kokonaan. Ja se joka omistaa maailman rahat, omistaa maailman. Eikö näin ole?


Ja olette myös sommitelleet sen niin, että kaikkien niiden vaaleilla valittujen virkamiesten, joiden ihmisjoukko uskoo olevan vallassa, täytyy tanssia, kun vedätte heidän naruistaan. Heistä on tullut tahtoanne noudattavia sätkynukkeja. Melkein kaikista. Ja ne poistetaan, jotka eivät halua tanssia teille. Tai heille näytetään filminauha urheasta ja ylpeästä presidentistä. Lahjomattomasta periaatteen miehestä, joka uskalsi nousta vastustamaan teitä. Ja miten hänet salamurhataan ihailevan kansan katsellessa. Kaikki tämä juuri, ennen kuin hän pystyi aloittamaan teidän valtanne kumoamisen rahavarannossa. 

 


Loppujen lopuksi kaikki poliittiset johtavat tottelevat teitä tai heidät vain pyyhkäistään pois. Ja se harhakuva jonka annatte lampaille siitä, että he voivat kontrolloida omaa kohtaloaan demokratian avulla, on vain sitä – harhakuva, yksi näppärä temppu. 


 


Ja tiedustelupalvelut! Miten todella nerokas veto. Nostaa vakoilutaito (osa)valtiotasolle. Saada todellinen valta poliitikkojen takaa siirrettyä tiedustelupalveluille. Poistaa poliittinen valvonta niiltä. Ja sitten kontrolloida heitä suoraan itse. Miksi? Nyt voitte melkein astua pois varjoista ja pysyä silti näkymättömänä! 

 


Ainoa ryppy tässä kaikessa, minkä minä pystyn vahvistamaan, on internet. Jotenkin odottamatta pelkkä akateemisesti kiinnostava typerä, pieni elektroninen temppu on yhtäkkiä, yhdessä yössä räjähtänyt joksikin hyvin vaikutusvaltaiseksi ja ongelmalliseksi, eikö vain?


Tämän teknologian vuoksi lampaat käyttäytyvät yhtäkkiä hyvin epälammasmaisesti. Yhtäkkiä he tietävät teistä. Puhuvat teistä. Taatusti he näkevät ja panevat merkille sen verhon, jonka olette vetäneet ympärillenne … jos eivät itse asiassa kurkista jo verhon taakse!


Miten ärsyttävää tämän täytyy olla! Olette täydellisen voiton partaalla ja nyt viime hetkellä tämä tiedostaminen sarastaa. Nimistänne aletaan puhua julkisilla foorumeilla! Ihmiset alkavat nähdä käsienne liikuttavan vallan ohjaksia! 
 


Kyllä, varmasti se on vielä vain marginaalia, joka tietää ja puhuu teistä. Ja kyllä, olette onnistuneet leimaamaan jatkuvasti tämän marginaalin hulluiksi ja sekopäiksi. Ja ei, tämä ei uhkaa suunnitelmianne ja toimianne. 


 


Vielä.


Mutta olette panneet sen merkille. Olette havainneet internetin olevan suurin uhka vallallenne ja turvallisuudellenne, koska totuus teistä on varmasti "tuolla ulkona" – vaikkakin pirstoutuneena ja hämmentävänä. Sen voi erottaa kuka tahansa, joka välittää katsoa ja punnita todisteita. Ja yhtäkkiä on lampaita, jotka nostavat itsensä laumasta. Muuntavat itsensä joksikin, jota ette ole koskaan ennen nähneet – varmasti sellaisina määrinä, mitä nyt on. Ja varmasti ei levittyneenä ympäri planeettaa. 

 


Aiemmin pystyitte eristämään toisinajattelijoiden yhteisöt. Kuten kataarit. Muistatteko heitä? He tiesivät totuuden. Tai ainakin heillä oli versio totuudesta, joka oli tavoitteidenne vastainen. Ja heidän opetuksensa olivat toisista hyvin viehättäviä. Heidän viestinsä oli vetovoiman löytäminen. Niinpä käytitte tuon ajan vaikutusvaltaisinta nappulaanne, kirkkoa, heidän kaikkien tappamiseen. Se oli hyvin raaka kansanmurha. Ei pyyhitty pois ainoastaan ihmisiä, vaan myös se ajatus, joka toi heidät yhteen. Heidän kaikki kirjansa poltettiin, joten kaikki mikä heistä nyt muistetaan, on heidän vihollistensa kertomaa. Ja tänä päivänä tuskin edes muistetaan, että yhtä ristiretkeä, kenties raainta kaikista, ei taisteltu "pyhillä mailla" vihollissotilaita vastaan, vaan Ranskassa hyviä kristittyjä ihmisiä vastaan. Maanviljelijöitä ja talonpoikia. Heidät surmattiin ja poltettiin kuoliaaksi kirkoissaan, koska pystyitte eristämään, piirittämään ja murhaamaan heidät kaikki. 

 


Annatte anteeksi minulle, jos en osoita suosiota. Onnistunut taktiikka ei aina saa hyväksyntääni.


Ja on ollut monia, monia, monia sellaisia voittoja, jotka te, muinaiset perheet, olette voittaneet muuta ihmiskuntaa vastaan. Ne jatkuvat tänä päivänä. Kamppailette vallasta ja täydellisestä kontrollista Lähi-idässä, minkä vuoksi asiat tuolla alueella ovat, mitä ovat. Mitä tahansa muuta ajatellaankin islamin uskosta, on totta, että se on perustavanlaatuisesti koronkiskontaa vastaan. Se merkitsee, että muslimit eivät hyväksy sitä pankkijärjestelmää, jota käytätte saadaksenne maailmanlaajuisen hallinnan. Ja näin islamista on tullut suuri este suunnitelmillenne. Ja näin panette toimeen suunnitelmianne. 

 


Pyritte köyhdyttämään, kiduttamaan ja radikalisoimaan muslimimaailmaa. Lavastatte sen länsimaisen maailman viholliseksi. Suuria terroristeja. Kontrolloitte heidän opettajiaan ja varmistatte, että julistetaan viestiä lännestä Suurena Saatanana … ja te opetatte lännelle, että kaikki muslimit ovat hirveitä ja vihan vallassa olevia murhaajia. Ja näin pyörät on saatu liikkeelle. Ja tällä hetkellä kaasoaalto pyyhkii Euroopan ja jossain määrin muun maailman läpi. Ja tämä on kaikki osa suunnitelmaanne. Haluatte jauhaa murskaksi kaikki ne, jotka ovat suunnitelmianne vastaan. Ja muslimit eivät ole läheskään ainoita kohteita.


Ja yksi kiva temppunne on asettaa viholliset toisiaan vastaan.

 


Amerikka perustettiin periaatteelle, mikä oli itse asiassa avointa kapinointia teidän valtaanne vastaan. Vapaa Amerikka. Vapaa mistä? Kontrollinne ikeestä tietysti! Amerikan perustamisperiaatteet olivat ja ovat suoraan etujenne vastaisia. Amerikan perustuslaki on todella kaunis asiakirja. Asiakirja joka lupaa vapautta kaikille. Mutta olette nakertaneet ja hämänneet ja keplotelleet, kunnes olette saaneet kontrollin Amerikan hallituksesta siinä määrin, että maailman tehokkain sota- ja teknologiavoima on käytössänne. Mutta niin paljon kuin kontrollinne ulottuukin Amerikan hallitukseen … Amerikan kansa on täysin eri juttu. 


 


Voimakkaita yksilöjä jotka jatkavat omiin oikeuksiinsa ja vapauksiinsa uskomista, nousee vastaanne joka käänteessä edes tietämättä, että he vastustavat teitä. Niinpä käytte väsytyssotaa heidän kanssaan. Pyritte varmistamaan, että heidän ruokansa ja vetensä myrkytetään heidän heikentämisekseen. Käytätte kaikenlaisten tekniikkojen ristitulta manipuloimaan ja kontrolloimaan heitä. Heikentämään ja pelottelemaan heitä. Ja puhtaan nerokkaalla mestarivedolla laitatte nyt Amerikan ja islamin vastakkain. Yksi todella näppärä temppu. Miten todella nokkelaa teiltä. 

 


Näen sen. Näen sen kaiken.


Ja vaikka minun täytyy myöntää, etten pidä siitä, ymmärrän toki sen.


Kun katson sellaisten kollektiivisten toimienne, valintojenne ja päätöstenne taakse, joita hahmoteltiin yllä, näen itse asiassa olentoja, joita kohtaan minulla on suurta myötätuntoa ja rakkautta. Tiedän selvänä ja varmana faktana, että te ette ole itse asiassa yhtään erilaisia kuin minä. Erona on se matka, jota olette kulkeneet. Koska kaikki on todellakin yhtä, olette osa sitä yhtä suurta ikuista henkeä, joka on kulkenut teidän polkuanne, aivan kuten minä olen toinen osa tuota samaa suurta olentoa, joka on kulkenut minun polkuani. Minun polkuni johtaa sinne, missä olen – yhdistyneenä plejadilaisen monadin sydämessä – ja teidän polkunne johtaa inkarnoitumaan ihmiseksi, joka kantaa sitä manttelia ja taakkaa, että on yhden muinaisen perheen jäsen maan päällä. Ja ihmisten keskuudessa ne, jotka tietävät teistä ja tuomitsevat teidät hyvin ankarasti, tekevät sen puhtaasti itsetuntemuksen puutteesta. Kun heidät asetetaan teidän tilanteeseenne, hekin tekisivät niin, kuin te olette tehneet. Tai pahempaa. 

 


Ja tiedän myös, että "teette itsellenne myös sen, mitä teette toisille". En siis ole kateellinen teille valintojenne tuloksista! 


 


Mutta tarinanne ei ole ohi. Matkanne ei ole valmis. Aikanaan tekin heräätte henkisesti ja alatte palata ykseyteen oman henkientiteettinne kanssa, koska ette voi oikeasti mennä minnekään muualle. Ja tätä alkaa tapahtua joillekin perheenne jäsenille. Kenties olette panneet merkille ne jäsenet, jotka eivät näytä olevan aivan yhtä sitoutuneita vanhaan aatteeseen. Ne jotka näyttävät "pehmenevän". Ne jotka näyttävät puhuvan hulluja vallastaan luopumisesta. Lampaille totuuden kertomisesta. Tosiaankin ne jotka ovat löytäneet tapoja kommunikoida näitä totuuksia ihmisille, käyttäen tuota hyvin halveksittua teknologiaa, internetiä.  


Onko se kummallista, että ne jotka keskuudessanne ehdottavat tätä uutta avoimuuden ja läpinäkyvyyden kurssia – tätä vallasta luopumisen kurssia – ovat myös niitä, jotka ovat kiinnostuneimpia metafyysisistä ja henkisistä asioista? 

 


Ehdotan, ettei se ole vähänkään kummallista. Vaatii kiinnostusta megafysiikkaan ja henkisyyteen erottaa, että uusi aika sarastaa jo ja ihmiskunnan valvomisaikanne on lopussa. Se loppuu tosiaankin ilman mestarinne, pimeän jumalakuninkaan, paluuta. Eikä ole enää todellista toivoa, että hän palaa koskaan. Salaiset profetianne ovat epäonnistuneet. 

 


Ja vaatii kiinnostusta metafysiikkaan ja henkisyyteen nähdä, että vahdinvaihto on tapahtumassa. Että uusi henkinen järjestys on alkamassa. Että ne jotka hallitsevat tätä todellisuutta aivan korkeimmilla tasoilla, enkelimaailmoista alaspäin, vaihtavat kiireisenä omistajaa. Että siitä uudessa sarastavassa ajassa on kyse. Ja että siksi seisotte tienristeyksessä. Siksi teidän täytyy nyt valita. 


 


Mutta ennen kun kerron teille vihdoinkin kohtaamastanne valintatilanteesta, kerron vielä viimeisen asian – jotain minkä olette aivan varmasti huomanneet. Koska ei vaadi erityistä tiedostamista tai koulutusta henkisyydestä tai metafysiikasta nähdä, että "taikanne" alkaa pettää. Riippumatta siitä, minkä uskotte valtanne todelliseksi lähteeksi, olette huomanneet sen hiipuvan nopeasti. Teille tulee joka päivä vaikeammaksi ja vaikeammaksi käyttää valtaanne. Tukkia pieni vuoto täällä ja patomuurin ryöppyävä halkeama tuolla. Peli joka näytti elegantilta ja lähes vaivattomalta menneillä sukupolvilla, nostaa teillä ja kaltaisillanne todella hien pintaan. Kontrollin säilyttäminen on jatkuvaa kamppailua. Tunnette stressiä tästä päivin ja öin. Ja tuntuu siltä, että menetätte otteenne. Juuri kun lähestytte voittoa, asioista tulee vielä lisää mahdottoman haastavia. Taika tulee epävarmaksi. 


 


Olette varmasti huomanneet tämän.


Katsokaa vain omistajuuden ottamista maailman rahavarannosta. Oli melkein vaivatonta toteuttaa se nerokas veto, joka "kellutti" rahan vapaaksi kultakannasta. Ja sen jälkeen on ollut vain pieni ponnistus tuoda maailman valtiot yksitellen tähän "mahtikäskypankkijärjestelmään", mikä on oikeastaan rahaa määräyksellä, TEIDÄN määräyksellänne. Raha on nyt pelkkiä numeroita, jotka merkitsevät, mitä sanotte niiden merkitsevän. Mutta taikatemppu ei ole valmis, ennen kun jokainen maa on sen osa. Ja niin olette käyttäneet vaikutusvaltaanne kontrollinne laajentamiseen, kunnes melkein viimeinenkin maa on langennut valtaanne. Muutamia viimeisiä vastarannankiiskiä on olemassa. Olette eristäneet heidät ja laittaneet köysiin. Ne ovat melkein valmiita otettavaksi kontrollointiin. 

 


Mutta tässä aivan viimeisissä vaiheessa huomaatte menettävänne otteen täällä, siellä ja kaikkialla. Huomaatte huomionne ohjautuvan jatkuvasti muualle kaikenlaisen triviaalilta näyttävän, mutta ärsyttävän vuoksi. Ja lisäksi energianne ja huomionne on niin käännetty toisaalle, että te ette pysty koskaan oikein toimimaan totaalisen vallan saamiseksi. Ja tällä globaalilla rahavarantopedolla joka kuuluu teille, näyttää olevan oma ilkeä elämänsä siinä mielessä, että mitä suuremmaksi se tulee, sitä vaikeampaa sitä on kontrolloida. 


 


Ystäväni, teidän täytyy ymmärtää, ettei maaplaneetta ole tyhjiössä. Olemme pitäneet sitä karanteenissa, jotta ihmiskunta kokonaisuutena voi päättää omasta kohtalostaan. Mutta se on ollut fyysisessä karanteenissa. Olemme estäneet muita galaktisia sivilisaatioita puuttumasta asioihin fyysisesti, mutta ei ole ollut henkistä karanteenia! Ja näin pieni, mutta voimakas joukko tähtisiemeniä ja valontuojia on syntynyt planeetan väestön keskuuteen. He ovat pelkällä läsnäolollaan tuoneet uutta tietoisuutta maapallolle. Ja heitä tulee nyt korkeampien ja korkeampien tietoisuustasojen kera. He nopeuttavat ja vahvistavat näitä muutoksia planeetalla. Ette voi estää, hidastaa ettekä muuttaa tätä muutoskurssia. Ihmiset heräävät. Ihmiset alkavat tiedostaa itsensä. Ihmiset tekevät kollektiivisesti valinnan omasta luonnostaan. Tämä on jumalaisesti määrätty. Uusi aikakausi koittaa. Ja se tapahtuu hyvin pian. Tuo tilaisuusikkuna saavutti keskipisteensä 2012. Se alkaa sulkeutua. Ja ennen sen sulkeutumista ihmiset ovat päättäneet. 

 


Te, rakkaat ystäväni, olette vanhan järjestyksen tarkkailijoita. Teille lankesi tehtäväksi ihmiskunnan paimentaminen pitkän ja pimeän unohtamisajan läpi. Ihmiskunta tarvitsi ohjaavaa kättä, joka tekisi jatkuvasti järjestystä kaaoksesta, kun se hitaasti päästi irti vanhoista jumalista ja parantui niistä traumoista, että he olivat olleet pimeämpien vanhojen jumalien leluja ja ystävällisempien vanhojen jumalien nöyristeleviä anojia. 

 


Olette esittäneet ratkaisevaa roolia. Olette antaneet järjestyksen ja rakenteen. Olette antaneet johtajuuden ja suunnan. Olette tehneet kaiken tämän itse asiassa olematta mitään muuta kuin niitä samoja Maan ihmisiä, joita olette hallinneet. 


 


Kyllä, on totta, että teillä on perhesukulinjanne, mutta todellisuudessa se ei ole mitään muuta kuin hyvin eksklusiivinen klubi, johon kuulutte. Ette ole geneettisesti sen erityislaatuisempia kuin muut ihmiset, joita jotkut teistä haluavat kutsua "sekarotuisiksi" ihmisiksi. Ette ole millään merkittävällä tavalla biologisesti parempia kuin he. Puhdasrotuisella koiralla saattaa olla monia erinomaisia ja haluttuja ominaisuuksia, mutta sekarotuinen koira on elinvoimaisempi ja vähemmän altis tietyille terveysongelmille. Ja näin on teidän ja muiden ihmisten osalta. 

 


Ettekä ole tietysti myöskään henkisesti parempia.
 


Teillä on muinaistietoa, erityiskoulutusta ja valtava kontrolliverkosto.


Ja nyt teillä on myös valintatilanne. Toisaalta voitte taistella jumalaisesti määrättyä järjestystä vastaan. Voitte vastustaa aikakauden muuttumista. Ja voitte hautautua tuskaan ja itsetuhoon, koska taistelette ehdottoman vääjäämätöntä vastaan. Tai voitte hyväksyä muutoksen ja näin osallistua johonkin kauniiseen, uuteen ja upeaan.


Ajat ovat tosiaankin nyt sellaiset, että voisitte valitessanne astua varjoista valoon. Voisitte tulla esiin kirkkaana valomajakkana. Voisitte siirtyä puoliparjatusta hämäryydestä rakastettuun ja kunnioitettuun loistoon. Te voisitte! Se riippuu teistä.


Tai voisitte jäädä kiinni siihen, mikä on kuolemassa. Voisitte taistella kynsin hampain katkeraan loppuun ja tietää vain katkeran tappion. Voisitte löytää itsenne fyysisestä, tunne- ja henkisestä umpikujasta elämänne ollessa ohi, eikä olisi mitään inkarnoitumispaikkaa, joka hyväksyisi sekä teidät että valintanne. Voisitte löytää itsenne tyhjiön syvyyksistä, nääntyneenä henkiseen piinaan. 

 


Kaikki riippuu teistä.
 


Tarjoan teille tätä mahdollisuutta nyt. En siksi, että minusta teidän täytyy päättää tietyllä tavalla. Eikä valintanne myöskään vaikuta kovasti minuun, tähtisiemenperheeseeni ja siihen suurempaan ihmiskuntaan, josta pidän kovasti. Asioiden suuremmassa suunnitelmassa siinä on pieni ero, valitsetteko näin vai noin. Kaikki ihmiset kestävät sen myrskyn, joka tulee, pääsevät heräämishetkeen ja tekevät valintansa riippumatta siitä, mitä te teette tai ette tee. Se on täysin ennalta määrätty. Uusi aika alkaa riippumatta teidän valinnoistanne ja teoistanne. Sillä mitä valitsette, on vähän merkitystä heille, mutta sillä on suuri merkitys teille.


Osoitan teille tämän vaihtoehdon myötätunnosta teitä kohtaan. Teen sen vain siksi, että jos olisin teidän housuissanne, haluaisin, että minua varoitetaan tästä valinnasta tässä kriittisessä käännekohdassa. 

 


Siis mitä ovat käytännössä ne vaihtoehdot, joita kannatan, ja mitä noiden valintojen lopputulos saattaisi merkitä teille? 

 


Rakkaat ystäväni, ehdotan, että aloitatte opettelemalla kuuntelemaan sydäntänne. En tarkoita fyysistä sydäntänne tai tunnesydäntänne. Tarkoitan henkisydäntänne. Siellä yhdistytte siihen samaan suureen ykseyteen, johon me kaikki kuulumme. Jos kuuntelette henkisydäntänne, havaitsette, että siellä on opastusta ja viisautta. Sydämenne voi johtaa teitä parhaimpien mahdollisten valintojen tekemisessä, jotka palvelevat kaiken suurinta hyvää. 

 


Jos ette kykene kuulemaan sydäntänne, voitte etsiä jonkun, joka osaa opettaa sitä. Zingdad on yksi monista maan päällä, joka opettaa tällä hetkellä juuri tuota taitoa. Tai voitte tehdä oikeita asioita, jotka johtavat teidät oikealle polulle, mikä johtaa henkisydämenne avautumiseen. Erityisesti teidän olosuhteissanne voitte kysyä itseltänne:


* Mitä voin tehdä nyt sellaista, mikä avaa ihmiskunnan ovet suurempaan tietoisuuteen ja ymmärrykseen tilanteestaan? 

 


* Mitä voin tehdä nyt luodakseni harvempia salaisuuksia ja enemmän läpinäkyvyyttä? 
 


* Mitä voin tehdä nyt antaakseni ihmisille suuremman valintamahdollisuuden ja itsensä voimaannuttamista? 
 


* Mitä voin tehdä nyt tukeakseni suurempaa rauhaa, harmoniaa, myötätuntoa ja ymmärrystä? 
 


* Mitä voin tehdä nyt tasoittaakseni siirtymää uuteen sarastavaan aikakauteen? 
 


* Miten voin lisätä rakkausmäärää maailmassa?
 


* Miten voin vähentää kärsimysmäärää maailmassa?

 


Nämä ovat sellaisia kysymyksiä, joihin teidän pitäisi vastata itsellenne, jos haluatte osallistua käsillä oleviin muutoksiin. Osallistuminen tähän prosessiin saa teidät löytämään energiasydämenne. Tämä sallii teidän tietää tuon suloisen maun, kun on rakastettu siitä, mitä olette, yhtä paljon kuin siitä, mitä teette. Tunnette jumalaisen opastuksen sydämessänne.

 


Ja kun teette tämän, huomaatte myös, että alatte kyetä antamaan itsellenne anteeksi kaiken, mitä olette tehneet menneisyydessä. Huomaatte lopulta, että kykenette antamaan anteeksi koko esi-isälinjallenne kaiken, mitä he ovat tehneet kautta aikain. Ja yllätytte siitä kapasiteetista, joka muilla on antaa anteeksi teille ja sukulinjallenne. Ymmärrys ja myötätunto koittavat. Ja niin kauan kun rakkaus motivoi teitä, suojeleva jumalainen käsi on yllänne tämän prosessin kehittyessä. Osallistukaa tähän prosessiin sydämestä ja sielusta, eikä tarvitse olla mitään negatiivisia jälkiseuraamuksia. Voitte maksaa valintojenne taakan hinnan rakkaudessa, kärsimyksen ja tuskan sijasta. Mutta teidän täytyy päättää tehdä niin! 

 


Ja jos teette, huomaatte siirtyvänne uudelle maapallolle muiden ihmisten mukana, jotka ovat myös valinneet tämän. Jos haluatte sitä, hallinto- ja johtamistaitonne voidaan saada hyvään tarkoitukseen. Saatatte huomata, että teille on kysyntää kunnioitetussa johtoasemassa. Tai ehkä valitsette sen hiljaisen, rauhallisen ja lempeän elämän kauniissa maailmankolkassa, josta olette aina salaa haikailleet, mutta ette koskaan uskoneet, että voisitte asettua sinne.


Kaikki riippuu teistä.

 


Asian ydin tosiaan on, että huomaatte teitä siunattavan runsailla hyvin houkuttelevilla vaihtoehdoilla, jos päättäisitte olla rakkauden opastama. Ja tässä on suuri kontrasti siihen vaihtoehdottomaan, itsetuhoiseen umpikujaan, joka on tien päässä, jos jatkaisitte valitsemista suljetun sydämen pelkotilasta. 

 


Ja tämä minun tarvitsi jakaa kanssanne tässä kohtaa. Tiedän, että te kaikki jotka olette valmiita tähän viestiin, saatte sen, koska meillä on tapoja varmistaa se. Ja halusin myös jakaa tämän kirjeen teille mahdollisimman avoimella tavalla, koska osa siitä parantumisesta joka on ihmisten ulottuvilla, tulee ymmärryksestä, että te ette ole niin "muita", kuin he olisivat luulleet. Siihen saakka kunnes he voivat nähdä itsensä teidän asemassanne, kamppailette rajojen rikkomisen kanssa. Ja tässä kirjeessä he näkevät tavastani puhua teille, että te ette ole jonkinlainen demoninen vihollinen. Että olette ihmisiä, kuten hekin. Että olette eksyneet ja loukkaantuneet, kuten hekin. Että olette tehneet samanlaisia valintoja pelostanne ja tuskastanne, kuten hekin. Että voitte alkaa parantaa itsenne, antaa anteeksi itsellenne ja rakastaa itseänne, kuten hekin. Ja että suurempi hyvä kukoistaa teillä, kun teette näin, aivan kuten tapahtuu heilläkin. 

 


Ja lopuksi, haluan ihmisten näkevän, että itse asiassa teitte niin, kuin teitä vaadittiin. Olitte peräsimessä siinä tyhjiössä, joka jäi, kun vanhat jumalat lähtivät. Teitte sitä koko unohduksen aikakauden. Ja tästä pohjimmiltaan teitte sopimuksen. 

 


Jätän teidät nyt valintoihinne rakkauden ja myötätunnon kera.


Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, tuotuna teille Zingdadin kautta. 

Lähde: http://www.adonai.fi/adamu-04-16-avoin-kirje-illuminati-sukulinjan-perheille?newKskPage