http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 03, 2010

Times Squaren pommiuhka oli lavastettuUutisissa kerrottiin, että Taleban liike olisi vienyt räjähteitä sisältävän pakettiauton New Yorkin Times Squarelle. Viranomaiset löysivät pommin autosta, joka oli jätetty vilkkaalle Times Square -aukiolle keskelle Manhattania. Aukio evakuoitiin sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun autosta kuului räjähdys ja siitä alkoi nousta savua.

Se mitä tästä autosta ei kerrottu julkisuudessa oli se, että sen oli vienyt Times Squarelle yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA ja yllättäen myös CIA alkoi tutkimaan tätä "vaarallista" ajoneuvoa heti kun false-flag tempaus oli ohi. Eli kuullostaa varsin ammattimaiselta toiminnalta.

Julkisuudessa kerrottiin uutistoimisto AFP:n mukaan, että islamistisivustolle oli ilmestynyt Youtube-video, jossa ääri-islamilainen Tarik-e-Taliban-niminen ryhmä otti vastuun iskusta. Mutta jopa päämedia kertoi, että näitteiden todenperäisyydestä ei ollut varmuutta joka on paljon lähempänä totuutta.Lisäksi valtamediassa kerrottiin viikkoja sitten, että viihde/piirrossarja Southparkin tekijät olisivat joutuneet islamilaisen terroristiryhmän tappouhkauksien kohteeksi. Tämän autopommin kerrottiin nyt löytyneen hyvin läheltä rakennusta, missä kyseistä Southpark sarjaa tehdään. Joten jos käyttää hiukan tervettä järkeä niin näkee kyllä sen, että tämä koko väite on puhdasta potaskaa.Tämä kyseinen maailmaneliitin tilaaman false-flag tempauksen tarkoituksena on nyt kylvää pelkoa Yhdysvalloissa ja valmistella heidän kansansa vielä kohtaamaan atomipommilla toteutettava false-flag isku, joka yritettään toteuttaa seuraavan kahden vuoden sisällä.Illuminati porukan tarkoituksena on tällä johonkin suureen Yhdysvaltalaiseen kaupunkiin tehdyllä atomipommi-iskulla saada sitten III-maailmansota käyntiin ja aloittaa hyökkäys Iraniin ydinaseilla ja tämä tultaisiin tekemään Israelin kanssa yhteisoperaationa. Tämä rikollinen maailmaneliitti on myös kaavaillut, että Kiina liittyisi tähän III-maailmansotaan mukaan ja alkaisi puolustamaan Irania, minkä taas antaisi illuminatin porukalle helpot keinot käyttää myös biologisia aseita mm. aasialaista väestöä vastaan. Kun tämä Kiinalaisten tappaminen biologisilla aseilla kuului jo vuonna 2005 "The Anglo-Saxon Project" nimisen hankkeen sisälle, joka on illuminati-eliitin väestönvähennykseen (population control) liittyvä projekti.