http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 19, 2010

Tarja Halonen vastustaa presidentin valtaoikeuksien kavennustaSuomen presidentti Tarja Halonen sanoi vastustavansa tulevaa Suomen perustuslain uudistusta, mikä veisi myös presidentin valtaoikeudet mukanaan.

Tässä ei ole kyse mistään muusta, kuin EU:n tulevan liittovaltion uudistamisesta, joka tarkoittaa lopulta, että Suomi ei olisi lopulta kuin pelkkä yksi liittovaltio muiden liittovaltioiden kanssa Natsi tyylisen Euroopan unionin liittovaltion sisällä.Samalla kun euroopan liittovaltiota valmistellaan, yritetään nyt tätä jo herännyttä porukkaa harhauttaa "The Movement" nimisellä liikkeellä, jonka toimintamallit on kopioitu kuin suoraan Zeitgeist-liikkeeltä.

Kyseisen liikkeen osalta lobbaustoimintaa on alkanut esiintyä useilla keskustelufoorumeilla kuten suomen ufotutkijat ry, suomi24.fi (suoli24), joilla on myös sitten samalla kritisoitu mm. tätä blogia ja kerrottu sen sisältävän tarkoituksellisesti levitettyä disinformaatiota. Samalle teilauslistalle ovat myös joutuneet Yhdysvaltalainen NWO/salaliito aiheisen erittäin suositun talkshown juontaja Alex Jones, sekä Englantilainen luennoitsija David Icke.

The Movement-liikkeen tarkoituksena on saada kaikki jo ennalta NWO:ta, eli uutta maailmanjärjestystä vastustavat aktivistit kannattamaan uutta maailmanjärjestystä ja uskotella, että illuminati-eliitin elitistit ovat sittenkin hyväntahtoista sakkia. Kun se samalla antaa uskoa, että varsinainen pahantahtoinen uusimaailmanjärjestys onkin vanha maailmanjärjestys (old word order/OWO).

The Movement kertoo demokratian totuuden, että se on pelkkä vitsi joka kylläkin pitää sinällään paikkansa. Mutta se sitten myös kannustaa kaikkia ihmisiä irtautumaan demokratiasta ja kehoittaa ihmisiä käytättä enää koskaan äänestämässä, josta hyötyvät politiikana kentällä vain suuret puolueet kuten esim. Kokoomuspellet.


Alex Jones

Mutta totuus tästä "The Movement" liikkeestä on ikävä kyllä selkeää huijausta, koska jokainen taho joka pyrkii mustamaalaamaan esim. Alex Jonesia tai David Ickeä, toimii vain yhdellä motiivilla.

Sillä Alex Jones on niin karismaattinen hahmo/henkilö NWO-aktivismin kentällä ja vaikka hän on kieltämättä joskus hivenen agressiivinen luonteeltaan. Niin hän kuitenkin tekee hommaansa täydellä sydämmellä ja tällaista luonnetta isoveli-eliitistä koostuva porukka suorastaan pelkää. Koska sellaisella meiningillä kun joku lähtee pitämään talkshowta, niin siitähän tulee puhdas menestys ja sen kautta alkaa verkostoitumaan jopa miljoonat ihmiset keskenään.David Icke on taas illujen mustalla listalla, koska hän on mm. näitä ensimmäisiä, jotka uskalsivat tuoda tämän illuminati-eliitin ja erityisesti Englannin Rothschild suvun rikokset julkisuuteen. Hän toi myös ilmi sen, että Englannin kuningashuone koostuu miltei kokonaan satanisteista. Sillä varsinkin tämä Rothschilds suku on aina organisoinut vaikka minkälaisia riittejä, joissa mm. uhrataan ja ollaan uhrattu lapsia saatanalle (lucifer).

Icke toimi Englannissa ennen urheilutoimittajana, mutta vuonna 1991 hän päätti ryhtyä päätoimiseksi kirjailijasi, sekä luennoitsijaksi ja aiheutti varsinaista kohua omassa maassaan, esiinnyttyään televisiossa vuonna 1991, jolloin hän toi nämä maailmaneliitin rikokset esille. Mikä sai myös aikaan hetkellisen kohun koko Englannissa.

Icken juttuja on myös yritetty syyttää antisemiittisiksi, koska hän väittää, että Illuminatiin kuuluu vaikutusvaltaisia juutalaisia pankkiirisukuja, jotka Icken mukaan suunnittelivat holokaustin ja rahoittivat Adolf Hitleriä. Mutta kun edellämainitut asiat pitävät paikkansa, niin näkee kyllä selvästi, että tod. ainoa taho joka Ickeä yrittää syyttää näillä verukkeilla on samaiset Juutalaiset illuminati-eliittiin kuuluvat ryhmittymät, joille on erittäin kivuliasta, että joku tuo heidän rikoksensa julki.