http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 05, 2010

Times Squaren autopommi-iskun syntipukki tuotiin esiinNyt kerrotaan mediassa, että Yhdysvaltojen viranomaiset epäilevät Kashmiri Faisal Shahzad, 30, olevan Times Squaren autopommi-iskun takana. Hänen kerrotaan ajaneen auton Times Squarelle viime lauantaina ja että hänellä oli aikomuksenaan tappaa mahdollisimman paljon ihmisiä.

Shahzad on jokatapauksessa CIA:n värväämä syntipukki ja hän ei todennäköisesti edes esiinny julkisuudessa omalla nimellään. Vaan tätä varten tämänkaltaisille värvätyille syntipukeille ollaan hommattu vale henkilöllisyydet.Shahzadin julkinen pidätys toteutettiin mediassa varsin hollywoodmaisesti ja tällä teatteriesityksellä olikin tarkoitus saada mahdollisimman paljon huomiota erityisesti yhdysvaltojen sisäisessä mediassa ja levittää terrorismin pelkoa.

Shahzad oli tietojen mukaan päässyt jo lentokoneeseen sisälle ja Emirates Airlinesin lento EK 202 odotti jo lupaa päästä kiitoradalle. Hetkeä myöhemmin Yhdysvaltojen poliisiviranomaiset käskivät sen palata takaisin. Viranomaisten mukaan epäillyn Shahzadin pidätys tapahtui kello 23.45.

Eli epäilty pääsi JFK:n lentoaseman kaikkien turvatarkastusten läpi ja vasta kun hän oli päässyt lentokoneeseen sisälle, niin FBI ja poliisi tiesivät että hän on juuri kyseisessä koneessa. Tästä näemme todellakin taas miten mediassa propagandan tasoon voi aina luottaa, koska se menee aina läpi nukkuville massoille, koska he eivät ajattele näitä asioita loogisesti.

On myös huomiolle pantavaa, että false-flag iskun sijainti oli New York, kun monet siellä näkevät edelleen painajaisia 9/11 terrori-iskuista.Mutta valheisiin perustuva terrorisminvastainen sota sen kuin jatkuu, vaikka tässä on pikemminkin nyt käynnissä valtionterrorismin vastainen sota ja siihen osallistuu jo entistäkin enemmän yhteiskunta-aktivisteja. Sillä jokainen meistä voi osallistua tähän valtionterrorismin vastaiseen sotaan ja paras keino sen lyömiseksi on levittää totuutta kaikkialla.

Tällä hetkellä tässäkin maassa alkaa ihmiset mm. kyseenalaistamaan jo IMF:n ja EKP:n toimintaa ja koko valheellisen maailmantalousjärjestelmän kusetus tulee pian julkiseksi ja tämä hetki lähenee päivä päivältä.Tulevan maailmanvaluutan kolikon kääntöpuoli on varsin merkillinen näky ja saatanaahan se symboloi, kun illuminati-eliittihän koostuu saatananpalvojista (worship of lucifer)