http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 20, 2010

Euroopan pankkieliitti kokoontuu salattuun tapaamiseen loppuviikostaTämän viikon loppuviikosta n. to 20 - su 23.05, Euroopan pankkieliitti kokoontuu Tukholmassa järjestettyyn salatapaamiseen. Tapaamisen taustalla on eksklusiivinen pankkiirikerho IIEB eli Institut International d'Etudes Bancaires. Vuonna 1951 perustettu järjestö ei liiemmin itsestään kerro, joten myös Tukholmassa nyt pidettävästä kevätkokouksesta ei kukaan halunnut nimellään kertoa.

Ruotsalainen taloussanomalehti Dagens Industri herkutteli aiheella jo viime keskiviikkona. ohjelmassa on kuninkaallisia koktaileja, lounaskeskusteluja Wallenbergien suvun edustuslinnassa Täcka Uddenissa Tukholmassa, yöpymiset Grand Hôtelissa, gaalaillallisia Oopperassa ja niin edelleen. Pankkiirit tapaavat Ruotsin hallituksen jäseniä ja keskuspankin johtoa.

Vieraiden joukossa ovat muiden muassa Deutsche Bankin Josef Ackermann, Rothschildin partneri, paroni David de Rothschild , Societe Generalen Frederic Oudea, Danske Bankin Peter Straarup, Lloydsin J Eric Daniels ja Barclays Bankin Marcus Agius.

Tapaamisen kustantavat ruotsalaiset isännät, eli SEB, Nordea ja Handelsbanken, vaikka IIEB:n jäseniä eivät olekaan pankit, vaan yksittäiset pankkiirit. Dagens Industrin mukaan Tukholman tapaamisen takana on vaikuttanut ruotsalaisen pankkimaailman vaikuttaja, SEB:n toimitusjohtaja Annika Falkengren.Tämä nyt on vielä pelkkää spekulaatiota mutta uskoisin kyllä, että tämä euroopan pankkiirieliitti ei lähde tuonne Tukholmaan pelkästään saunomaan ja dokaamaan. Sillä kun noin vaikutusvaltainen porukka kokoontuu salaisesti keskenään, niin kyllä siinä selkeästi jostain paljon suuremmastakin myös keskustellaan ja tässä tapauksessa merkit viittaavat selkeästi tulevaan maailmanvaluuttaan.

Ylläolevassa kuvassa näemme tulevan uuden maailmanjärjestyksen valuutan ja tuo kuvassa näkyvä kolikkohan tulee sitten tämän myöhemmin tuhoutuvan euron tilalle.Yhdysvalloissa taas dollarin valuutta on myös tarkoitus tuhota ja tuoda siihen tilalle uusi valuutta nimeltään amero ja kuvassa näkyy tuon kyseisen valuutan 20-ameron kolikko. Sillä tämä valuuttajärjestelmä tulee voimaan tulevan Pohjois-Amerikan Unionin sisälle ja tähän Pohjois-Amerikan Unioniin tulee mukaan Yhdysvallat, Kanada sekä Meksiko.