http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 06, 2010

Näin Osama elää Iranissa.... ?Mitä kerrottiin eilen mediassa ? "Näin Osama elää Iranissa"... Kyllä kuulit oikein. Nyt mediauskovaisille uskotellaan, että Osama on muuttanut Iraniin. Koska Iran on edelleen USA:n armeijan seuraava iskukohde ja kyseinen valtio makaa öljylammikon päällä, niin maailmaneliitin on näin keksittävä yhä toinen toistaan järjettömämpiä valheita joilla valmistellaan massoja hyväksymään tuleva USA:n armeijan Iraniin hyökkäys.

Osama Bin Laden on edelleen illuminati-eliitille hyvin mieluinen syntipukki jonka teho on kuitenkin globaalisti jo laskenut, mutta tämä ns. nukkuva massa kyllä pelkää Osaman kuvaa jota aina heilutellaan mediassa tasaisin väliajoin.Maailmaneliitin toimesta keksittyjen terroristien naamakuvien heiluttelu mediassa toimii vain aina yhtä tarkoitusta palvellen ja se on suurten joukkojen psykologisen pelon ruokkiminen ja mitä enemmän massojen keskuudessa saadaan tätä pelkoa levittämään, niin sen suurempi valta on myöskin illuminati-eliitillä. Kun tämä porukka kulisseissa on aina ollut mestari kontrolloimaan joukkojen mielipiteitä propagandalla ja pelko on aina tämän hypnoosin avain.Mutta tässä propagandassa ja siihen uskomisessakin ei olla hyödynnetty mitään muuta kuin meidän kaikkien ihmisten omaa tietoisuutta. Koska jokainen meistä kuitenkin luo oman todellisuutensa ja tässä juuri tulee tämä ongelma, missä he jotka ovat ns. heränneet vanginvartijatietoisuudestaan ja näkevät tämän median joukkohypnoosin. Niin he muodostavat tämän jälkeen laajemman tietoisuuden, kun taas nämä muut jotka eivät vielä ole heränneet massan joukosta eivät voi virittäytyä samalle aaltopituudelle, niin tämän vuoksi sitten salaliittoteoreetikot leimataan hörhöiksi jne.

Onkin hyvin tärkeää tajuta, että kaikki mitä ajattelee niin sitä myös luo ja valtamedian ollessa kyseessä on tärkeää, että ei lähde luomaan median levittämää negatiivista energiaa todeksi, koska tähän jää helposti jumiin. Tähän on luotava omat suojamekanismit ja ns. media filtterit. Sillä se mitä ajattelet olet myös omalla tavallaan myös itse, koska kaikki on yhtä.