http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 06, 2010

Terrorismilla pelottelua jälleenIlta-lehti julkaisi propagandavideon, missä demonstroitiin tilanne missä Pariisin Eiffel-torniin olisi iskenyt terroristit.

Vähän niin kuin pienelle lapselle näyttäisi videon, että katso videolta demonstraatio kuinka pelottava mörkö tai jopa humanoidi voi tulla yöllä huoneeseen.

Pariisissa harjoiteltiin mahdollisen terrori-iskun pelastustoimia. Harjoitusten päänäyttämönä toimi maan kuuluisimman maamerkin Eiffel-tornin katutaso. Mutta voimme kyllä varmasti kuvitella miten ovat ihmiset näihin "harjoituksiin" suhtautuneet, kuin milläpäs muulla kuin pelolla.Kuten Alex Jonesin vanha dokumentti "Master of terror" kertoo, että terrorismin mestareita ovat ketkäpä muut kuin itse kulissien takana piileskelevä maailmaneliitti.

He ovat mestareita manipuloimaan ja hypnositoimaan massoja, kun siitä on todisteena valtamedian massiivinen joukkohypnoosi joka toimii pomminvarmasti jokaisen vielä vanginvartijatietoisuudessa elävän yksilön kohdalla.

Mutta heti jos kuka tahansa yksilö tiedostaa ensimmäisen kerran olevansa yksilö, eikä osa jotain harmaata massaa. Niin tästä alkaa muokkaantua yksilön eheämpi minätietoisuus ja näin ollen alkaa ns. henkinen herääminen.Tätä prosessia tapahtuu koko ajan ja mitä pidemmälle mennään, niin sitä enemmän herää yksilöitä tästä muusta harmaasta massasta ja juuri tätä rikollinen maailmaneliitti pelkää eniten, koska se tulee syöksemään vielä heidät vallasta kokonaan. Sillä siihen ei tarvita kuin vain tietty kollektiivisen tietoisuuden aste, niin heidän pelinsä on pelattu. Pelkästään vuosi 2012 tulee olemaan heille hyvin tuskallista aikaa, koska tämän planeetan napojen siirtyminen on tod. tulossa noina aikoina ja se tarkoittaa myös henkistä muutosta meidän kaikkien keskuudessamme, joka tulee automaattisesti heikentämään ns. varjon joukkojen voimia/resursseja tällä planeetalla.