http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 06, 2021

Korona rokote muuttaa kehon DNA:ta ja ihmisestä tulee geenimanipuloitu organismi


Tällä videolla professori ja molekyylibiologi sekä immunologi Dolores Cahill paljastaa koronarokotteiden salatut taustat ja vaikutukset.

mRNA rokote toimii siis niin, että kun se ruiskutetaan korona-rokotteena kehoon, niin rokote muuttaa rokotteen saajan DNA:ta, joka tekee ihmisestä sen jälkeen geenimanipuloidun organismin.

Mutta kun virukset usein mutatoituvat, niin rokotettu keho tunnistaa myös uuden sinne tulleen viruksen, jota vastaan se alkaa sitten hyökätä.

Mutta kun kyse on mRNA rokotteesta, niin DNA rakenne muuttuu niin paljon, että kehon jokainen solu kantaa sisällään tuon tiedon saadusta koronarokotteesta.

Joten tämä on sitten suoraa lottoa kehon immuunipuolustusjärjestelmällä ja heikoimpien rokotteensaajien immuunipuolustusjärjestelmä ei välttämättä enää lopulta kestä kuukausien jälkeen tuota DNA:n pilkkoutumista osiin ja lopulta lähtee henki.

Mediahan julistaisi nuo jokaiset kuolintapaukset koronakuolemiksi, vaikka jos ne henkilöt saivat kuukausia tai päiviä aikaisemmin korona-rokotteet, niin todellinen kuolinsyy on murha, koska rokotteilla kuollut ihminen joutui henki rikoksen uhriksi, joihin syyllistyvät näiden rokotteiden valmistajat kuten Pfizer. 

Rockefeller Foundation on ollut rahoittamassa mm. näitä depopulaatio rokotteita ja sieltä on myös langetettu valtioille vastuu näiden rokotteiden kaikista haitoista, koska eivät nämä depopulaationatsit niitä joukkomurhasyytteitä halua omiin niskoihinsa.

Tämä korona on ollut koko ajan näiden eräiden vaikutusvaltaisten tahojen kuten JOHN HOPKINS YLIOPISTO, MIT, YK, WHO, IMF, CIA jne. ajama hanke.

Psykologeja toimii myös tämän hankkeen taustalla, koska näille elitisteille on äärimmäisen tärkeää, että tämä korona valhe ja käsikirjoitus etenee ennaltasovitusti.

Koronaviruksen mutatoitumisvaihe on seuraava vaihe ja sen tarkoitus on edetä näinä tulevina kuukausina.


Ranskassahan tämä koronavirussuunnitelma eristysleireineen vuodettiin jo julki muutama kuukausi, kun italialainen toimittaja Cesare Sacchetti sai haltuunsa siihen liittyiä salaisia dokumentteja.

Tammi–lokakuu 2021: Eristysleirien hankinnan (tai rakentamisen) nopeuttaminen jokaisella hallintoalueella (région) ja departementissa (département)

Tammi–maaliskuu 2021: Täydellinen lockdown (paljon tiukempi kuin rajoitusten ensimmäinen ja toinen vaihe)

Tammi–maaliskuu 2021: Työttömyysohjelman jatkaminen ja uudistaminen – kohti yleistä perustuloa

Helmi–lokakuu 2021: Covid-19:n suunniteltu mutaatio ja toissijainen virus Covid-21

Tammi–heinäkuu 2021: Covid-19 ja Covid-21:n hoitokapasiteetin ylitys

Huhti–kesäkuu 2021: Talouden epävakaus – toimitusketjun suunniteltuja katkeamisia – varastopulaa

Huhti–heinäkuu 2021: Uusia rajoituksia – kolmas lockdown

Huhti–lokakuu 2021: Perustulo-ohjelman asettaminen

Heinä–lokakuu 2021: Armeijan käyttöönotto liikkumisen kontrolloimiseksi