http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 07, 2021

Valkoisen talon poliisi murhasi ampumalla aseettoman mielenosoittajan, joka pyrki sisälle USA:n kongressiin

Valkoisen talon poliisi ampui hengiltä USA:n kongressiin sisään pyrkineen naisen, joka oli yksiä Trumpin kannattajia.

Murha tallentui aktivistien kameroille.


Murhattu nainen oli 35 vuotias entinen USA:n ilmavoimien veteraani Ashli Babbitt.

Hän palveli aikanaan Yhdysvaltain ilmavoimissa mm. Afganistanin ja Irakin komennuksilla.

Tämän sisäänmenon jälkeen poliiseja oli kuitenkin USA:n kongressin sisällä alijäämä, eivätkä he juuri enää uskaltaneet aktivistien enemmistölle mitään ja joutuivat katselemaan sivusta, kun USA:n kongressi oli miehitetty.


Tämä eräskin valokuva USA:n kongressin sisältä kuvastaa melkoisen hyvin tätä ajankuvaa missä mennään, kun tämä korruptoitunut eliitti pelkää kuollakseen, kun kansalaiset tulevat oven läpi palauttamaan ja vaatimaan takaisin oikeuksiaan.

Mutta tämä DEEP STATE eliitin norsunluutorni poliitikan aika on jo käynyt vanhaksi ja se parasta ennen päivä umpeutui jo.

Parlamentarismi on mädäntyneessä tilassa, jos sitä täytyy hoitaa pyssyjen ja siviilimurhien avulla.


Osa Trumpin kannattajista päätyi aina USA:n kongressisaliin isolle paikalle ottamaan selfieitä.


Amerikassa kytee nyt kaikki uuden sisällissodan ainekset ilmassa ja suursijoittaja George Soros maksaa nyt jälleen Antifan kaltaisia äärijärjestöjä aiheuttamaan väkivaltaisia selkkauksia ja välikohtauksia Trumpin kannattajien välillä.


Eilisessä välikohtauksissa kuoli yhteensä 4 ihmistä ja kymmeniä pídätettiin. Ainakin 14 poliisia loukkaantui välikohtauksissa.

Washington julisti heti tapauksen lomassa ulkonaliikkumiskiellon. Poliisi kertoi pidättäneensä 52 ihmistä.


Tämä valokuva eiliseltä myös osoittaa demokratian nykyisen tilan, joss nämä USA:n kongressiedustajat ovatkin tuollaisia kuvassa näkyviä vellihousuja.

Se ei ole demokratiaa, että nämä Soroksen kaltaiset globalistityrannit rahoittavat näitä väkivaltaisia mellakoita ja saavat vielä poliisin murhaamaan aseettomia siviilejä. Sellainen ei ole demokratiaa nähnytkään, vaan sellainen on tyranniaa ja jokainen Presidentti, poliisikko tai ministeri, joka tämänkaltaista demokratiaa halveksuvaa tyranniaa kannattaa tai ajaa tulisi erottaa välittömästi viroistaan. Koska sellaiset henkilöt ovat suora uhka demokratialle ja valtion ihmisten itsemääräämisoikeudelle.

Tällaisen poliisiväkivallan kannattajat ovat poliitikkoina suoria maanpettureita, joista jo vanha Suomen perustuslakikin määrää vähintään 2 vuotta vankeutta.

Mutta tyrannian otteisiin turvautuvat vallanpitäjät pelkäävät kansalaisia ja siksi he turvautuvat näinkin feodalistisiin keinoihin kansojensa alistamiseksi.

Sellainen ei ole demokratiaa.

Yhdysvalloissa tätä kansannousua erityisesti halveksuu tämä Britannian anglosaksinen eliitti, joka järjesti jo sen aikaisemmankin sisällissodan siellä silloin 1800-luvun puolella.


Mutta tämä kaikki kansalaisten halveksunta johtuu näiden maailman rikkaimpiin kuuluvien pankkisukujen asenteestaan mm. Trumpin kannattajia kohtaan.

Trumpin kannattajia he pitävät suoraan hyödyllisinä idiootteina, koska nämä elitistit tietää, että kuinka he voivat hallita näitä väestöryhmiä tuolla kyseisellä poliittisella propagandallaan.


Trump nyt kuitenkin sattui olemaan sellainen USA:n Presidentti, ettei USA:n armeijaa päästetty sotimaan minnekään. Mutta nyt Bidenin aikana tämäkin varmasti muuttuu taas ja Rothschildit pääsevät kääräisemään lähi-idän sodilla lisäsummia.