http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 05, 2021

Valemedia satuilee jälleen julkkisten koronalla


Valemediat satuilevat jälleen tunnettujen julkkisten koronalla. Tällä kertaa korona-satuilujen listalle päätyi Top Gear tähti Jeremy Clarkson, jonka väitettiin sairastuneen koronaan ja pelänneen aina kuolevansa.

Clarkson joutui lopulta omalle Twitter seinälleen kertomaan totuuden, ettei hän ole mitään koronaa vastaan taistellut, vaan luki vain kirjaa sängyssään kunnes se meni ohitse.

Valemediatalot eivät kuitenkaan suostu ottamaan minkäänlaista vastuuta, vaikka he uutisoivat näitä hevonpaskajuttuja faktoina, vaikka niillä ei ole minkäänlaista totuuspohjaa.


Suomessakin aikaisemmin viime keväänä mm. uutistoimittaja Baba Lybeckin koronauutisoinnit olivat myös täysin valemedian keksimiä juttuja.

Mutta eihän tässä mikään ennustaja tarvitse olla nähdäkseen sen, että mikä tässä on valemedian agenda nyt koronan suhteen ? 

No tietenkin saada houkuteltua lukijat menemään sinne koronarokotuksiin, jotta heistä päästäisiin viimein eroon, kun se mRNA-rokotteen vaikutus alkaa tehoamaan n. viimeistään 1kk rokotteen ottamisen jälkeen ja jos niitä ruumiskasoja sitten alkaa syntymään, niin valemedia julistaa ne kaikki koronasta aiheutuvuksi kuolemiksi.

Suomen korruptoituneella eliitillä on tiettävästi suunnitelmissaan, että he saisivat tämän 2021 vuoden sisällä yli miljoona suomalaista rokotettua.

He luokittelevat tuon riskiryhmän omilla viitesanoillaan ja globalisti tarkoittaa riskiryhmällä vain sitä väestönosaa, joka ei käy töissä ja maksa veroja. Joten eläkeläiset ja työttömät edustavat näille globalisteille puhtaita hyödyttömiä suursyömäreitä, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä ja nyt tähän on tullut suuri mahdollisuus koronarokotteiden myötä.

Joten siksi tätä valheellista ja petoksellista KORONA-narratiivia ajetaan nyt tämän käsikirjoituksen kautta läpi valemediassa.