http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 19, 2021

Ulkoministeriö kieltäytyy julkistamasta al-Hol laskujen tositteita ja vetoaa turvallisuussyihin


Ulkoministeriö on kieltäytynyt luovuttamasta al-Hol sotkuihin liittyviä tositteita ja laskuja.

Ulkoministeriö vetoaa turvallisuussyihin.

al-Hol terroristileiriin liittyvät operaatiot ovat kustantaneet Suomen ulkoministeriölle jo 357 000 euroa, johon sisältyy mm. suorahankintana tilattu tutkimushanke, joka on tilattu hollantilaiselta rauhanvälitysryhmältä Dialoue Advisory Group (DAG).


Mitä siellä on niin salattavaa, ettei ne kestä julkista päivänvaloa?

Koko al-Hol jupakka ja kohuhan syntyi, kun yli vuosi sitten paljastui, että ulkoministeri Pekka Haavisto yllytti virkamiestä rikokseen ja Haavisto puhui myös sähköpostitse, että "jos tästä jäädään kiinni, niin kyseinen virkamies voisi saada jopa 2,5 vuotta vankeutta, joten meidän täytyy löytää tähän joku virkamies, joka on jo täyttänyt 65 ja hänellä on eläkevuodet jo varmat."

Että kyse oli ilmiselvästi jostain salakuljetustoiminnasta, joka todennäköisesti liittyy joko huumausaineisiin, tai sitten jopa ihmiskauppaan ja juuri tämä on se kaikista rankin asia, jota edes ammattitoimittajat eivät ole saaneet vieläkään paljastaa. Sillä tuo ihmiskauppa on jo sen mittaluokan rikos Suomen valtiollisen rikolliskoneiston sisällä. 

Tässä maassahan huumebisnestäkin hallinnoi muutamat Suomen rikkaimmat suvut. Mutta se on taitavasti kierrätetty ns. alamaailman sisälle. Mutta nämä ministerit ovat osittain mukana myös tässä järjestäytyneessä valtiollisessa huumausainerikollisuudessa, koska he ministerin asemissa mahdollistavat sen, että aine myös ketamiiniakin, kokaiinia ja amfetamiinia saadaan aina lähi-idästä vaikka konsulilennoilla Suomen markkinoille.

Lähde: Satakunnan Kansa