http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 02, 2021

Donald Trumpin asianajaja LIn Wood: Jefrrey Epstein on yhä elossa


USA:n Presidentti Donald Trumpin asianajaja Lin Wood päräytti Twitterissä ilmoille melkoisen pommin, kun hän totesi Jeffrey Epsteinin olevan yhä elossa.

Tämä oli jo sen luokan ulostulo, että brittiläinen INDEPENDENT -lehtikään ei voinut enää olla sitä noteeraamatta.

Wood totesi siis Twitter seinällään olevansa täysin tietoinen käynnissä olevasta kokakampanjasta, jonka kohteeksi hän on joutunut kun hän on mm. paljastanut tuomari John Robertsin toimia, joka on hyökännyt häntä vastaan.

Viestin lopuksi Wood sitten totetaa, että "kysykääs vaikka Jeffrey Epsteiniltä. Hän on elossa".


No ilmankos sitä Jeffrey Epsteiniä ei silloin vajaa vuosi sitten peitelty ruumispussilla, koska siellä hänen olisi ollut paljon vaikeampaa leikkiä kuollutta.

Kun siellä ruumispussin sisällä olisi hänen ollut paljon vaikeampi hengittää. Joten hän mielummin valitsi tuon näyttävämmän tien poistua julkisuudesta lavastamalla oma seli itsemurhansa.

Epstein työskenteli Israelin tiedustelupalvelu Mossadille ja kiristi poliitikkoja näillä hänen yksityisellä saarellaan kuvaamillaan seksinauhoilla.

Sitähän varten sinne hänen yksityiselle saarelleen niitä lapsiprostituoituja tilattiin, jotta niillä voitaisiin kiristää mm. jenkkiläisiä poliitikkoja.


Bill Gates oli myös Epsteinin hyvä tuttu ja kuului myös hänen asiakkaisiinsa. 
Tästä Bill Gatesin vierailusta Epsteinin saarella on myös jäljellä hänen oma puumerkkinsä, joka löytyy sieltä Epsteinin asiakasluetteloista, joka on edelleen FBI:llä hallussa.

Bill vieraili Epsteinin saarella tuon asiakasluettelon mukaan maaliskuussa 2013 ja saapui saarelle lentonumero (Flight No. 2250).