http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 02, 2019

Seuraavaksi putoaa ulkoministerin palli


Ulkoministeri Pekka Haavisto yritti saada al-Holin pakolaisleiristä salakuljetettuja ISIS lapsia konsulikyydillä salaa Suomeen.

Hän oli vaatinut konsuliasioiden päällikköä Pasi Tuomista hoitamaan asian, mutta kun Tuominen ei suostunut hommaan, koska ei halunnut rikkoa lakia, niin Haavisto siirti tämän johdosta Tuomisen toisiin tehtäviin.

Operaatio-kilpi nimisen suunnitelman tavoitteena pakolaislapset olisi ollut tarkoitus tuoda Suomeen ilman äitejään.

Minkähän ikäisistä lapsista nyt oikein on ollut kyse ? 

2015 vuonna Suomeen tulvi yli 35 000 turvapaikanhakijaa, joista valtaosa olivat sotakuntoisia nuoria miehiä, joista valtaosa vielä valehteli ikänsä alle 16-vuotiaiksi, jolloin he saivat Suomesta turvapaikan helpommin.

Jos al-Holista on Suomeen yritetty salakuljettaa oikeita lapsia ilman heidän äitejään, niin silloin tapauksessa jo haisee mm. pedofilia ja ihmiskauppa.

Mutta jos kyse on näistä ns. partalapsista, niin silloin tuon edellämainitun voi sulkea pois. 
Ulkoministeri Pekka Haavisto toimi 2000-luvun alussa diplomaattitehtävissä ja asioi Venäjällä Pietarissa, jossa järjestettiin mm. aikanaan Hotelli Astoriassa eräät ympäristökonferenssin bileet.

Matkan järjesti Turkulainen Neva Tours niminen matkatoimisto.

Reissuilla olivat mukana useita poliitikkoja aina demareista lähtien. Mutta mukana olivat myös usein SUPO:n miehet.

Seurueille maksettiin Suomen valtion kassasta vodkat, viiden tähden hotellit, bordellireissut (ilotytöt, ilopojat).

Bordelli oli nimeltään Irinan puusilmä johtuen siitä, että paikallinen miliisi oli aikaisemmin pahoinpidellyt sen pitäjän Irinan niin pahasti, että toinen silmä oli vaurioitunut kokonaan.

Näiden reissujen seurauksena sitten monet Pietarissa toimineet ilotytöt järjestettiin Suomeen asumaan sekä myymään itseään ilman minkäänlaisia hankaluuksia. Joten voi vaan arvata, että toimiko demarit parittajina ? Onhan Kokoomuksellakin kokemusta parittamistoiminnasta, kun sen entinen puoluesihteeri Harri Jaskari harjoitti paritusta Kokoomuksen virka-asunnossa, jossa hänen silloinnen virolainen naisystävänsä myi itseään. Naisen asiakkaina kävivät tuon ajan tunnetut ministerit sekä silloinen valtionvarainministeri.

Poliisi salakuunteli heidän puhelimia tuolloin.

Mutta myös Pietarissa tuolloin 2000 luvun alussa ja edelleen korruptio on ollut valtavaa, jota vastaan Suomen korruptoituneet virkamiehet saivat vastineeksi maksullisia huoria, ilmaisia lounaita viiden tähden hotelleissa.

Pietarissahan yleinen ongelma on myös alaikäisten katulasten keskuudessa esiintyvä lapsiprostituutio sekä huumeidenkäyttö.


Pekka Haavisto on menettänyt jo luottamuksensa toimia Suomen ulkoministerinä ja hänen tulee erota

Pekka Haavisto ylitti jo valtuutensa Suomen ulkoministerinä ja hänen tulee erota.

Lähde: YLE