http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 16, 2019

Ex-ulkoministeri Tuomioja uhkaili al-Hol jutun paljastanutta toimittajaa somessa



Teksti: Teemu Vehkala

al-Hol pakolaisleiri operaation medialle paljastanut toimittaja Timo Haapala sai uhkauksen ex-ulkoministeri Erkki Tuomiojalta, joka kehoitti Haapalaa ottamaan pitkän loman, jona aikana voisi miehhiä haluatko ryhtyä journalistiksi vai jatkaa kokopäiväisenä poliittiseen ja henkilökohtaiseen solvaamiseen keskittyvänä twiittaajana.



Keskusteluun myös osallistui keskustan Mikko Kärnä, joka totesi tietävänsä, että Haapala oli toimittajana tuolla al-Hol paljastuksella suututtanut pääosan poliittisesta kentästä.

Saapa nähdä, että kuinka kauan Iltasanomat vielä jatkaa toimittaja Haapalan työsuhdetta. Silllä voisi kuvitella, että nämä eräät isokenkäiset ovat jo vaatineet Iltasanomien päätoimitusta irtisanomaan Haapalan työsuhde, koska hän paljasti al-Hol "OPERAATIO KORPI" nimellä toimineen salaisen operaation Syyrian pakolaisleiriltä terroristivaimojen ja lasten salakuljettamiseksi Suomeen.



Kuuluuko toimittajien olla pelkkiä copy paste papukaijoja ? 

Jos kerta näiden isokenkäisen eliitin mielestä toimittajat eivät saa kaivella esiin arkaluontoisia asioita, niin pitäisikö toimittajien sitten olla vain pelkkiä valmiiksi kirjoitettujen uutisten toistaja-papukaijoja ? 

Eihän tuollainen ole enää mitään journalismia, koska usein juuri nuo valmiiksi kirjoitetut uutiset Reutersilta ovat juuri niitä valemedian uutisia, joiden sisällöstä suurin osa on tarkoituksellisesti vääristeltyä, jotta sillä voidaan muokata julkista poliittista mielipidettä, eli saada aikaan haluttu poliittinen korrektius.

Eihän yksityisetsivä tai rikoskomisario voi ratkoa rikoksia, jos he myös saisivat aina vain ulkopuolelta jonkun valmiiksi tehdyn esitutkinnan, jonka he sitten päätutkijoina vain naputtelisivat koneelle tekstimuotoon.

Tutkiva journalismi on vähän samanlainen työnkuva kuin vaikka yksityisetsivillä, koska tutkiva journalisti joutuu itse hankkimaan tietonsa ja heillä on aivan siinä tietolähteitä kuin myös poliisilla.

Mutta tämänkaltaista toimintaa eivät nämä rikkaat isokenkäiset poliittista touhua ohjaavat tahot arvosta, koska se uhkaa usein aina sotkea heidänkin hämäräbisnekset.

Lähde: https://mvlehti.net/2019/12/13/tuomioja-kehottaa-isis-skandaalin-paljastaneen-isn-toimittaja-timo-haapalaa-ottamaan-pitkan-loman-tai/