http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 02, 2019

ISIS väittää puukkoiskun tekijän toimineen järjestön nimissä


Britannian tiedustelupalvelut astuivat eilen omaan paskaansa, kun ISIS ilmoitti, että puukkoiskun tekijä toimi järjestön nimissä.Teksti: Teemu Vehkala

Puukkoiskun tekijää kun poliisit ampuivat rynnäkkökiväärillä kaksi kertaa, mutta mies väsyi jossain vaiheessa näyttelemään kuollutta ja nousi pystyyn.

Jos ISIS oli tämän iskun takana, niin silloinhan näiden miestä paukkupatruunoilla ampuneiden poliisienkin täytyisi olla myös ISIS:sin palveluksessa.

Mutta näin ei ole, koska paikalla olleet poliisit sekä tuon veitsenä toimineen surma-aseen pois vienyt mies ovat britannian tiedustelupalvelu Mi5:n palveluksessa.ISIS on Israelin tiedustelupalvelun pyörittämä terrorijärjestö

ISIS on Israelin tiedustelupalvelun pyörittämä terrorijärjestö ja tuo nimikin tulee Mossadin sisäpiirivitsistä Israeli Secret Intelligence Service (ISIS).

Mutta tämäkin, että miksi ISIS terroristit ajavat miltei aina vain Toyotan lava-autoilla (Eng. pick-up truck) ei ole lainkaan sattumaa.

Toyotat varastettiin kuulemma aikanaan Al Nusran terroristeilta, jotka taas olivat saaneet Toyotat lahjana USA:n hallitukselta.

ISIS ajaa siis Pentagonin rahoittamilla Japsikärryillä.


Lähteet: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9e30d0a1-e0fa-42df-ba98-045f4bd8839e

https://www.globalresearch.ca