http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 02, 2019

Mehiläiset kuolevat 5G tukiasemien lähelläTeksti: Teemu Vehkala

5G tukiasemat näyttäisivät tappavan mehiläisiä. 

Näin kävi elokuussa Kaliforniassa.


Tämä ei ole mikään pieni asia, sillä mehiläiset ovat ihmiselle välttämättömiä ja elintärkeitä, koska mehiläiset pölyttävät hedelmiä ja vihanneksia kulkeutuessaan kukasta kukkaan.

Tiedemies Albert Einstein sanoi aikanaan, että "jos mehiläinen katoaisi maan pinnalta, niin ihmiskunnalla olisi jäljellä enää neljä vuotta elinaikaa".

Mutta tämä 5G teknologia on vasta alkua tuolle tulevalle paholaismaiselle 6G teknologialle, jota jo kehitellään mm. Oulussa.

Nämä 5G teknologiaa ja 6G:n 6Genesis-ohjelmaa liputtavat teknokraatit eivät vielä ymmärrä, että he leikkivät tässä samalla omalla ihmishengellään kumartaessaan kyseiselle teknologialle, joka voitaisiin edelleen internet yhteyksien osalta saada aikaiseksi yksinkertaisella valokuitu-yhteydellä, josta ei tule ympärille ihmisen terveydelle haitallista ja vaarallista säteilyä. Eli jos ei ole vielä ne sisäiset hälytyskellot soineet, niin jo pian aika olisi, koska 5G teknologia on jo niin voimakasta säteilyä, että sen tarkoituksena on toteuttaa tätä YK Agenda 21 pudotuspeliä ja sitten alkaa suuri määrä ihmisiä sairastumaan syöpään, kasvaimiin jne. 

Muutaman vuoden viiveellä ehkä n. 2025 aletaan sitten mahdollisesti jo lehdissä kirjoittelemaan, kuinka syöpään sairastuneiden ihmisten määrä on räjähdysmäisesti lisääntynyt Suomessa. 

Mutta samalla vuonna 2025 otetaan käyttöön tämä vieläkin tehokkaampi 6G verkko, joka vapautuu kilpailulle.Tällä 5G teknologialla on sellainen hyvin tarkkaan varjeltu liikesalaisuus joka liittyy siihen, että se tuhoaa ihmisen soluja.Ihmisen elimistö rakentuu soluista ja solut vaikuttavat olennaisesti ihmisen terveydentilaan siltä osin, että missä tilassa solut ovat.Kun vaikkapa syöpä syntyy silloin kun solun perimäaines vaurioituu ja muuttaa normaalin solun pahanlaatuiseksi. Vauriot kertyvät solun kasvua säätelevään järjestelmään vähitellen ja kehittävät ns. syövän.

Syövän geenejä on myös kahdenlaisia...

Onkogeenit eli syöpää synnyttävät geenit, joiden aktivoituminen aiheuttaa solukon hallitsematonta jakautumista

Kasvunrajoitegeenit tai syövänestogeenit, joiden syöpää aiheuttava vaikutus perustuu siihen, että niiden toiminta loppuu.Suomi ei voi olla koekaniini näille voimakkaille 5G tukiasemille, joten koska asia sovittiin jo eduskunnan sekä ministeriöiden selän takana, niin Suomen nykyisen terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen olisi jo vihdoin aika erota. Koska hän on poliittisesti tästä 5G säteilyn aiheuttamasta haitasta terveysministerinä vastuussa.

Suomen säteily- ja ydinturvallisuutta Suomessa valvova Säteilyturvakeskus (STUK) toimii Sosiaali- ja terveysministeriön alaisuudessa.

Siellä väitetiin jo aiemmin, että tuhansien tutkimusten perusteella nykyiset enimmäisarvot alittavalla altistumisella ei ole todennettuja haitallisia terveysvaikutuksia.

Mutta jo vuonna 2017 suuri joukko tutkijoita jätti ukaasin Euroopan komissiolle, jossa he varoittavat 5G verkon vaaroista, jotka ovat suuri terveysriski EU-maille.

Nämä tutkijat vaativat, että 5G rakentamista EU-alueille lykättäisiin ennen kuin oltaisiin tehty puolueeton tutkimus 5G verkkojen terveysvaaroista. 

Mutta tällaista puolueetonta tutkimusta siitä ei ole tähän päivään mennessä suostuttu tekemään, koska muuten vaarantuisi teknologiajättien kuten Elisan tai Nokian 5G bisnekset.


Langattomien verkkojen säteilyaktivismi on samalla tasolla kuin 50-luvulla olisi joku puhunut tupakoinnin vaaroista

Tämä on kuitenkin yhä valitettava tosiasia, että erityisesti täällä Suomessa tietoisuus näistä langattomien verkkojen haitallisista terveyteen vaikuttavista tekijöistä on melko pyöreä nolla. 

Viikko sitten Helsingin kolmen sepän patsaalla järjestettiin keskellä päivää 5G verkkoja vastustava mielenosoitus, jonne osallistui vain n. 30 ihmistä.

Internettiin on yritetty saada aikaan mm. 4G verkkoja päiväkotien viereen kieltäviä adresseja, jotka ovat menneet miltei täysin kuuroille korville.

Suomessa on valitettavan paljon liian tyhmiä ihmisiä, jotka eivät edelleenkään tiedä langattomien verkkojen säteilystä yhtään mitään ja pitävät usein näistä asioista varoittavia ihmisiä huuhaan puhujina joihin kuuluu myös eräs lehdissä muutama viikko 5G:n vastusliikettä silkkaksi huuhaaksi haukkunut Aalto-Yliopiston fysiikan professori Tapio Ala-Nissilä.

Jos se langaton säteily ei kerran ole ollenkaan vaarallista, niin jokainen tohtori voi kokeilla kiivetä vaikka sinne Pasilan tv-torniin ja altistua siellä viimein sille langattomien verkkojen säteilylle, joista ei ole lainkaan tieteellisiä todisteita, että ne ovat ihmiselle vaaraksi.

Japanilaistutkimus sai jo viime keväänä selville sen, että kuinka WiFi vahingoittaa siitiöitä, jolloin WiFi verkot ovat uhka lisääntymiselle. Mutta nythän voi kohta toteutua se pankkiiri Nalle Wahlroosin futuristinen ja Eugeniikka-päiväuni ja tulevaisuudenvisio niistä huutokaupoista, joilla kaupataan nuorille pareille lisääntymisoikeuksia tulevaisuudessa.

Tuossa Wahlroos sanoikin jo tuon Illuminaatien YK Agenda 21:n tulevaisuudenvision, että jos tulevaisuudessa ihmisillä ei ole enää varaa pitää kantamiaan tai synnyttämiään lapsia? Niin lapsista voi silloin tulla vain rikkaiden etuoikeus.Mutta päästi Wahlroos myös samassa haastattelussa melkoisen globalistin kapitalistisen aivopierun sanomalla, että Luonnonvarojen yksityistäminen suojelee luontoa.

Mitäs siellä Georgiassa sijaitsevassa Guidestonesin kivimonumentissa luki? 

Maailman väestön tulee pysyä alle 500 miljoonassa ja ihmisten on elettävä tasapainossa luonnon kanssa.

Mutta pystyykö nämä monikansalliset yhtiöt sitä edelleenkään tekemään, kun kaikenmaailman Afrikasta ostetut lapsiorjat laitetaan kaivamaan Applen suuryhtiölle kobolttia, jotta nämä Instagram teinit saisivat ostettua itselleen uuden Applen selfieluurin.

Jos tämä kapitalistinen orjatalousjärjestelmä pääsee tästä vielä kehittymään Euroopan unionissa, niin en pidä sitäkään mahdottomana, että vielä jonain päivänä tuossa Euroopan yhteisessä liittovaltiossa mahdollistettaisiin jo viimein tuo Afrikkalainen lapsityövoima, jota varmasti silloinen EU:n tyrannihallitus ylistäisi, kuinka sillä lisättäisiin EU:ssa runsaasti työllisyyttä, kun mustat afrikkalaiset lapset laitettaisiin aina Lappiin asti kaivamaan kobolttia ylös.

Että olisiko jo ehkä viimein aika tajuta se, että tämän ihmisorjuuteen perustuvan jatkuvan työvoiman ylistämisen tulisi jo loppua. Koska ihminen on kuitenkin yksilö, jolla on vielä tämä YK:n sallima yksilönvapaus käytössään.

Mutta koska täällä eläminen maksaa ja kapitalistinen järjestelmä luotiin kuluttamiselle, niin mikäli ihmisorja lähtee oravanpyöriin juoksemaan vain jotta saisi kuluttaa, niin hän ei enää näe sitä, että miten hänen yksilönvapautensa riistetään tuossa samalla, kun hän luulee olevansa vapaa ja itsenäinen. Vaikka hänellä on koko tuon ajan keskuspankkien heille jalkaan asetettu näkymätön pallo jalassa.

Mutta kenelle sinä maksat sitä valtion ja alunperin pankkiirien luomaa velkaa ? 

Et sinä sitä maksa valtion kassaan, vaan verorahojasi tarvitaan koko ajan elättämään tämä rikollisen globalistien kerho, jonka vallanhimo kasvaa joka vuosi ja se ollaan nähty nyt Postin hallitusta myöten.

He eivät ole missään vaiheessa tyytyväisiä, vaan heidän täytyy päästä ryöstämään eläkeläisten eläkkeet, työttömien sosiaaliturvarahat, työläisten lomarahat... Sekä palkkarahat.

He ovat puhdas rosvojoukko, joille ei kelpaa mikään muu kuin jatkuva voitonmaksimointi, jota he eivät osaa kapitalistisilla opeilla tehdä mitenkään muuten kuin käymällä aina vaan uudelleen ja uudelleen köyhien taskuilla. Mutta monet eivät edes huomaa, että samalla he myös tuhoavat kokonaisia valtioita joka onkin näiden pankkirihuijarien lopullinen motiivi ja tarkoitus.

Sinä olet veronmaksajana näille roistoille pelkkä orja ja hyödyke, jota he käyttävät omien itsekkäiden motiiviensa tyydyttämiseen.Mutta työttömät tämä rosvojoukko näkee Kokoomus puolueen tavoin täysin hyödyttöminä, koska he eivät tuota verotuloja valtiolle riittävästi. Joten heistä tulee silloin päästä eroon keinolla millä hyvänsä ja sen takia Kokoomus haluaa käydä työttömien taskuilla ja eläkeläisten taskuilla.

Mutta Kokoomus väittäisi tällaisella poliittisella itsemurhalla luovansa työllisyyttä Suomeen.Lähteet: https://www.kaikkisyovasta.fi/tietoa-syovasta/mika-on-syopa/

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/tutkijat-varoittavat-5g-verkko-on-terveysriski-eun-lykattava-rakentamista/79dcdb18-32b5-3cc1-850e-7f2d6a0e8894