http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 01, 2019

Lontoon puukkoisku oli osittain lavastettu

    Puukkomiehellä oli paukkupatruuna ampumisen jälkeen vielä aikaa näprätä kännykkääkin.


Teksti: Teemu Vehkala

Tiedotusvälineet kertoivat perjantaina, kuinka Lontoossa mies puukotti kuoliaaksi kaksi ihmistä, jonka jälkeen poliisit ampuivat puukottajan kuoliaaksi.

Miehellä oli poliisin mukaan yllään vielä feikkipommiliivi.

Lontoon poliisin mukaan siis kaksi uhreista on kuollut ja kolme muuta uhria ovat sairaalahoidossa.Nyt kuitenkin netissä leviää video, jossa tämä "kuoliaaksi" ammuttu mies herääkin kuolleista.

Näin ollen paikalle jo valmiiksi tulleet poliisit käyttivätkin rynnäkkökivääreissään paukkupatruunoita ja tämä MI6:n palkkalistoilla oleva puukottaja sai nousta myöhemmin ylös.


Poliisin mukaan puukkohyökkäyksen takana ollut 28-vuotias Usman Khan oli jo aikaisemmin ollut vankilassa terrorismiin liittyvistä rikoksista ja hän oli saanut tuomionsa vuonna 2012. Mutta oli päässyt valvottuun vapauteen joulukuussa 2018.

Erään suomalaisen nettisivuston mukaan Khan oli yhteydessä erääseen Suomessakin käyneeseen vihasaarnaajaan.Lontoon poliisit ottivat tästä false-flag operaatiosta kaiken irti ja lähtivät partioimaan koirien ja rynnäkkökiväärien kanssa Lontoon sillalle, jotta iskun pelote vaikutusta saatiin suunnitelman mukaisesti tehostettua.Kuoliko sivullisia uhreja, vai oliko tuokin näyteltyä ? 

Jos kerta tuo ISIS mies ammuttiin leikisti paukkupatruunoilla, niin sopii miettiä, että puukotettiinko silti näitä sivullisia ihmisiä siellä oikeasti ?

Näistä kun löytyy sivullisten nettiin kuvaamaa materiaalia, jossa näkyy ensihoitohenkilökunnan kantavan jotain loukkaantunutta paareilla pois.Netissä leviää myös video, jossa miehet jahtaavat tätä puukottajaa mm. jauhesammuttimella.Puukottajalla näkyy myös kommandopipo sekä kaksi veistä, jotka on hänellä kädessä.

Usman Khan on siis nyt keppihevonen, jota Englannin parlamentti käyttää jonkun terrorismiin liittyvän lakipaketin uudistamiseen.

Luultavasti myös Turun isku 2017 oli tilattu ulkomailta asti

Mitä todennäköisesti myös tämä Turussa elokuussa 2017 tapahtunut veitsihyökkäys isku oli tilattu ulkomailta asti, jolloin tämä marokkolaismies puukotti hengiltä 2 ihmistä Turun torilla.

Että sitten kun tämä Abderrahman Bouanane on istunut sen elinkautisensa ja vaikka häntä uhkaisi maasta karkoitus, niin hän tulee vielä sen jälkeen saamaan palkkion tuosta Turun puukotusiskusta, joka maksetaan hänelle jonkun yksityisen sijoituspankin kautta. 

Näin tämä valtionterrorismin rahoitus menee valitettavasti, että sen takana ovat miltei aina terrorismia rahoittavat pankkiirit.


Lontoon puukkoisku false-flag tarkastelussa

Jos tuossa nyt poliisin väitettiin ampuneen tämän veitsimiehen suoraan kadulle, niin ei hän kuitenkaan tuon videon perusteella näyttänyt uhkaavan enää ketään siellä sillalla. 

Joten halutaanko tässä nyt antaa maailmalle sellaista kuvaa, että poliisi voi kohta alkaa ampumaan aseettomia ihmisiä kadulle ? 

Amerikassahan tällaista on tapahtunut koko ajan eri puolin Yhdysvaltoja, että poliisi teloittaa jonkun aseettoman siviilin, jolla usein epäillään olevan ampuma-ase.

Mutta tämä valtionterrorismi on edelleen näiden EU:ta näkymättömällä kädellä ohjaavien elitistien ase, jota käytetään vain valtaväestöön kohdistuvana psykologisena pelotteena. Tästä myös tulee tuo sana termi psychological operation (lyhennettynä psyop.).

Että jos tällainen kansalaisten pelottelu vain jatkuu ja näitä valtionterroritekoja tilataan aina lisää joka vuosi, niin eikös kohta tätä tahtia se Helsingin, Linnanmäen huvipuiston kummitusjuna, joudutaan jossain vaiheessa muuttamaan ISIS-junaksi, jossa olisi veitsiä heiluttavia Jihadistinukkeja pelottelemassa ihmisiä ? 

Lähteet: https://www.bitchute.com/video/aweYUUdQ6uBi/?fbclid=IwAR381KvNKEz-JortoQK7pjrXlr4TfsXBmgubzd6l6ppwuwycxa5o_G27omQ