http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 28, 2019

Helsingin kaupunki aikoo estää ilmailutoiminnan Malmin lentokentällä laittomin keinoin


Teksti: Teemu Vehkala

Helsingin Malmin lentokentän tulevaisuudesta on käyty kova vääntö ja vaikka Helsingin kaupunki on irtisanonut vuokrasopimuksen lentäjiltä, niin silti päätös on kuitenkin riitautettu ja sen oikeuskäsittely on vielä kesken.

Helsingin kaupunginjohto kuitenkin väittää, että lentokentän vuokrasopimus loppuu 31.12.2019 mennessä ja on uhitellut huhujen mukaan täyttävänsä kentän tuon jälkeen betoniporsailla, jottei lentotoiminta voisi enää jatkua.

Kuitenkin Malmin lenokenttäyhdistys huomauttaa, että tällöin lentämionen voi kuitenkin lain mukaan jatkua, koska irtisanomispäätös ei ole silloin vielä lainvoimainen, vaan yhdistys jatkaa kentän operointia normaalisti.

Riitauttamisen johdosta liikenne- ja viestintävirasto Traficom päätti joulukuun lopussa jatkaa Malmin lentokentän pitolupaa, vaikka oli aiemmin ilmoittanut kaupungille, että lentopaikan pitolupa raukeaa vuoden vaihteessa.



Helsingin kaupunki ja muutamat rikkaat elitistit (mm. ex Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen) ovat suunnitelleet alueelle maahanmuuttajille suunnantun lähiön rakentamista ja rakennustöiden on määrä alkaa jo 2020-luvulla. 

Ex kaupunginjohtaja Pajunen hamuaa Malmin lentokentälle kaavailtavan maahanmuuttajalähiön aikaansaavan ostovoimaa hänen osittain omistamalle luxemburgilaiselle rahastolle, joka osuudenomistajista ei luovuteta mitään tietoja, mutta tämä rahasto on yksi Malmin kauppakeskuksen omistaja.

Joten luonnollisesti Malmin lentokentän päälle kaaavailtava maahanmuuttajalähiö toisi ostovoimaa Malmin kauppakeskukselle, kun sen asuttaisi hyvin paljon lisääntyvät somalit, joista joka toinen nainen on paksuna ja työntää lastenvaunuja sekä rattaita. 

Sosiaalimenot vain kasvaisivat ja näin saataisiin niiden lomassa lisää asiakkaita Malmin kauppakeskukseen. 

Mutta jostain syystä nämä arkitodellisuudesta vieraantuneet elitistit eivät ymmärrä sitä, että Malmin lentokenttä rakennettiin aikanaan lähes rakennuskelvottoman savimaan päälle, joka on täysin kelvotonta rakentamiseen. 

Mutta Jussi Pajusella ja näillä muilla rikkailla elitisteillä on vain miljoonien eurojen osingot silmien edessä ja he eivät suostu katsomaan faktoja. Joten tuo somali- ja maahanmuuttajalähiö on sinne saatava rakennettua nyt keinolla millä hyvänsä.


Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-11134973

http://www.boy.fi/atk/etusivu/12-ajankohtaiset/566-nain-malmin-kentta-lakkautetaan.html

https://www.malmiairport.fi/wp-content/uploads/2018/12/mielipiteet2018-2.pdf