http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 17, 2017

Virkamies joka paljasti ensimmäisenä Clintonien korruption löytyi ammuttunaVirkamies Klaus Eberwein (50) joka paljasti ensimmäisenä Clintonien yhdistyksen korruption löytyi ammuttuna Floridan Miamista.

Paikalliset viranomaiset kuitenkin kirjasivat tapauksen itsemurhaksi, mutta se tästä tekee hyvin mielenkiintoisen että Eberwein olisi ollut juuri nyt aika todistaa Clinton Foundationia vastaan oikeudessa. Joten sattui jälleen sopivasti, että todistaja saa luodin kalloonsa vain hetkeä ennen oikeuden todistuslausuntoa.


Eberwein (kuvassa) oli entinen Haitin hallinnossa työskennellyt virkamies, jolla oli yhteyksiä Clintonien yhdistykseen. Tämän vuoksi hänellä oli paljon sisäpiirin tietoja mm. Clinton Foundationin Karibianmeren taloussotkuista.

Hän myös kertoi pelkäävänsä henkensä puolesta, koska vuoti näitä tietoja Clintonien yhdistyksen korruptiosta julkisuuteen. 

Valemedia on ollut tästä Eberwein tapauksesta hyvin hiljaa ja tämä viestii siitä, että miten arkaluontoinen tämä koko tapaus olisi Clintonien jo entisestääkin huonon maineen tahraamiseen.

Clintonit ovat saavuttaneet 90-luvulta lähtien jo niin paljon valtaa, että siksi nämä Clintonit toimivat kuin mafiaperhe. Eli lähettävät aina maksetut tappajat perään, jos joku heitä uhkaava tekijä uskaltaa tulla heidän tielleen.

Lähde: http://www.zerohedge.com/news/2017-07-16/haiti-official-who-exposed-clinton-foundation-found-dead