http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, heinäkuuta 08, 2017

Hampurista tuli hetkeksi Angela Merkelin vesipuistoHampurista tuli Angela Merkelin vesipuisto hetkeksi, kun kaupungin keskustan täyttivät mm. George Soroksen säätiöiden maksamat anarkisti riehujat.

Poliisi alkoi käyttämään sitten vesitykkejään näitä anarkomarkoja vastaan, mutta myöskään Nokialaiselta nuoriso-ohjaajalta (patukan käyttö) ei vältytty.


Autotkaan eivät säilyneet vaurioitta. Suursijoittaja George Soros sekä nämä muut väkivaltaisia äärivasemmistolaisia anarkisti-liikkeitä rahoittavat pankkiirit nauravat matkalla pankkiin aina kun kuulevat näistä mellakoista. Sillä juuri tämänkaltaiset mellakat estävät aina tuon oikean eliittiin kohdistetun aidon vastarinnan. Koska nämä anarkomarkot kanavoivat sen vain painimalla sekä riehumalla poliisien kanssa ja rikkomalla paikkoja.Hampurin keskusta oli näiden G20 vääntöjen jälkeen kuin pommien jäljiltä ja ehkä se olis tarkoitus. 

Nämä G20 kokouksia häiritsevät anarkistit väittävät olevansa antifasisteja sekä anti-kapitalisteja. Mutta kuitenkin tuo heidän väkivaltainen riehuminen julkisilla paikoilla ei viittaa millään lailla fasismin vastustamiseen. Koska he itse mahdollistaat juuri tuon fasismiin kuuluvan poliisiväkivallan. 

Mutta koska nämä keskivertoanarkistit ovat sen verran tyhmää porukkaa, ettei yhdenkään heidän älykkyysosamäärä yllä edes tuohon 95 yläpuolelle enää. Joten tämän vuoksi tätä tyhmempää ja kulttuurimarxismilla sekä muulla suvaitsevais-vihervasemmistolaisella ideologialla mädätetty kansanosa on helppo laittaa ruotuun tällaisten pankkiirien rahoittamien väkivaltaisten äärijärjestöjen taholta.

Kaiken tämän takana on pankkiirien tavoite estää tämä internetissä tapahtuva aito vastarinta, joka on tämä bloggaamisen sekä muun informaatiovaikuttamisen voima.

Koska tämä rikollinen ja salainen valtaeliitti haluaa uskotella sinulle, ettei tuolla sinun äänelläsi olisi mitään vaikutusta yhteiskunnan asioihin. Vaikka sillä on hyvinkin paljon vaikutusta ja jokaisen yksittäisen ihmisen teot ovat tässä suhteessa hyvin ratkaisevia.

Mutta sen sijaan näille väkivaltaisille anarkisteille nämä maailman rikkaimmat valtiorosvo-pankkiirit nauravat, koska juuri näillä keinoilla he saavat säilytettyä tuon salaisen ylivalta-asemansa. Koska näistä poliiseja vastaan painivista anti-kommunisteista ja anti-fasisteista ei juuri kukaan osaa liittoutua edes keskenään. Koska tuo poliiseille rähinöinti vie jo heiltä kaikki voimat pois.


Eli jos taas on muutama autokin poltettu ja pistetty Hampurin keskustassa liikkeiden ikkunoita paskaksi, niin tämäkö on sitä aitoa kapitalismin sekä fasismin vastustamista ? 

Vaikka wikipedia väittää, että anarkismi olisi taloudellisista sekä yhteiskunnallisista ja sosiaalisista valtahierarkioista vapaata tavoitteleva poliittinen ideologia, joka korostaa yksilönvapautta.

Mutta jos katsotaan nyt ylipäänsä näitä ikkunoita kaupungilla hajoittavia anarkomarkoja, niin heistä yksikään ei ole edes älykkyytensä puolella yksilö. 

Koska heistä juuri kukaan ei kykene ajattelemaan yksilöiden tapaan. Joten sen vuoksi koska suuressa joukossa tyhmyys tiivistyy, niin tämän vuoksi tämä koko anarkia on itse asiassa valtaeliitin luoma valtiollinen massojen hajoita ja hallitse keino. Jolla eliitti vain mahdollistaa sen, että he keikkuvat yhä vallassa.


Lähteet: http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/07/07/aarivasemmistolainen-tervetuloa-helvettiin-mielenosoitus-tuhoaa-kaupunkia-saksassa-katso-videot/

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707072200251435_ul.shtml