http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 03, 2017

Uutisointi Pride kulkueeseen kohdistuneesta uhasta oli valhemedian propagandaa

Viime lauantaina järjestetty seksuaalivähemmistöjen Pride kokosi taas suuren määrän ihmisiä paikalle. 

Mutta valhemedian täytyi kuitenkin kirjoittaa tapahtumasta propagandaa, kun se uutisoi että kuinka yhdeltä Pride kulkueen vastamielenosoittajalta löytyi hallustaan ulostetta.

Valhemedian piti uutisoida tämä tapaus niin, että aivan kuin tätä ulostetta oltaisiin mahdollisesti käytetty Pride kulkuetta vastaan. Vaikka kyseessä oli vain yksittäisen aktivistin Eero Tillasen toimenpide, jossa hän tarjosi juuri tälle kuluneella viikolla suomalaisia rautatientorilla pahoinpidenneelle raakalaispoliisille pussillisen hevosenpaskaa.


Tästä performanssista poliisi suivaantui ja otti Tillasen kiinni. Jonka jälkeen Tillanen vietiin Helsingin töölön kisahallin putkaan. Mutta hänet kannettiin sieltä väkivalloin ulos, koska mies ei suostunut sieltä lähtemään kuin vain kantamalla.

Tillanen myös kertoi todistaneensa poliisiväkivaltaa, jota kuuli ja todisti ollessaan töölön kisahallin putkassa. Kun hän kuuli sähkölamauttimen käyttöä naapurisellistä. Kaikki nämä puolisuorat väitteet, joita valhemediassa esitettiin ikään kuin Marco de Wittin lauantaina musiikkitalon edessä klo 12.00 järjestetty vastamielenosoitus olisi ollut aikeissa iskeä Pride kulkuetta vastaan olivat täysin tuulesta temmattuja. Sillä paikalla oli vain kourallinen ihmisiä, joita vielä sitten lähti nämä 4 poliisin miekkataksia (poliisiauto) seuraamaan.


Huomioon ottaen vielä sen, että tällä maailmanlaajuisella Pride kulkueella on jopa seksuaalivähemmistöissä sen kritisoijia.

Suomen kristillisdemokraattien kansanedustaja Sari Tanus otti juuri äsken kantaa tämän Pride -liikkeen toimintaan ja kuvasi sitä muita ihmisiä suvaitsemattomaksi liikkeeksi.

Tässä hän on aivan oikeassa, sillä juuri nämä viher-vasemmistolaiset feministi arvomaailman omaavat kansalaiset ovat niitä, jotka vihaavat sekä tuomitsevat mm. maahanmuutto ongelman kyseenalaistavat ihmiset osoittaen heitä sormella rasisteiksi.

Mutta he itse syyllistyvät tässä samassa toimeenpiteessä rasismiin Suomen kansalaisia vastaan. 

Mutta koska tämä porukan aivot on jo ajat sitten mädätetty tällä vihervasemmistolaisella Frankfurtin yliopistoissa luodulla kulttuurimarxismilla. Niin tämän vuoksi tämän ihmisryhmän joukossa tyhmyys on tiivistynyt jo niin paljon, ettei tämän vuoksi näiden ihmisten kanssa voi syntyä koskaan älyllistä keskustelua.


Tänä vuonna kuitenkin poikkeuksellisesti maahanmuuttovirasto MIGRI ilmoitti, ettei se aio osallistua Pride kulkueeseen. Kun Suomen poliisihan sinne myös osallistui ja heiltä muutamat poliisit jorasivat yhdessä Pride pervojen rekassa. Olisivat voineet pukea vielä Village Peoplen asusteet päälle.

Vaikka homoseksuaalisuus on synnynnäinen piirre, niin ei sitä silti kuuluisi alkaa lobbaamaan nuorille ja alaikäisille peruskoululaisille.


Mutta koska tämä mm. Rockefeller Foundationin rahoittama feminismi, eli naisten tasa-arvo liike alkoi 60-luvulta. Niin tämän jälkeen tuo rauhanyhdistyksen sateenkaarilippu häväistiin ja se tuotiin osaksi Pride marsseja.

Helsingin sanomat mm. ylistää jo nyt heteromiesten välisiä parisuhteita. 

Tällainen homo propaganda tulee olemaan tulevaisuudessa myös osa Suomen opetusviraston siunaamaa. Koska jo nyt SETA ry:n oppaita jaellaan peruskouluissa alaikäisille oppilaille. 

Tätä tahtia peruskoululaisille opetetaan kymmenen vuoden päästä jo varmaan jalka ja nahkafetismiä SETA ry:n toimesta, jos ei tätä homopropagandan aaltoa kukaan pysty sitä ennen pysäyttämään.Perussuomalaiset sekä Kristillisdemokraatithan mm. vastustivat tätä homojen avioliittolakia, koska heidän piirissään on edelleen niitä jotka luulevat, että homous on sairaus joka tarttuu kuin virus ihmisiin.

Vaikka totuushan on, että homous on synnynnäinen geenivirhe, josta ei voi parantua takaisin heteroksi.

Jos vielä joku kristitty ihmettelee, että miksi jumala loi homot. Niin tähän kyllä vastaus ja totuus on se, että siihen on syynä edellisten elämien karma.

Lähteet: http://mvlehti.net/2017/07/02/paivan-video-tillanen-tarjoaa-vainoavalle-kansanviholliselle-paskaa/