http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, heinäkuuta 02, 2017

Suomen kansalaisten on yhdistäydyttävä polpon mielivaltaa vastaanTeksti: Teemu Vehkala

Helsingin rautatientorin kokoontumislaillinen no-go zone sai jatkoa 1.7.2017 Jolloin eräs suomalainen yksityishenkilö kokeili, että onnistuisiko hän pitämään julkisen mielenosoituksen Helsingin rautatientorilla.

Mutta poliittinen poliisi (POLPO) ilmoitti tälle yksityishenkilölle, ettei hänellä ole oikeus pitää mielenosoitusta. 


Tämä mielenosoittaja sattui olemaan enemmän lakioppinut kuin poliisi ja vaati poliisilta kirjallista selvitystä siitä, että mihin lakiin tämä mielenosoituksen kieltävä päätös perustui. Koska mielenosoitusta ei lain perusteella voi poliisi suoraan kieltää. 


Helsingin poliisi sekä poliisihallitus teki jälleen itsestään pellen

Suomen kokoontumislain kymmenes pykälä voi kieltää mielenosoituksen. Mutta sen pitää perustua johonkin päätökseen, johon täytyy olla riittävän pätevä syy. 

Samoin myös Helsingin poliisi on rikkonut valtuuksiaan, kun se on linkittänyt monia ihmisia Suomi Ensin kansanliikkeeseen. Kun se on kieltänyt kuluneen viikon aikana Helsingin rautatientorille ilmoitettuja mielenosoituksia.

Vaikka tätä kyseistä suomalaista yksityishenkilöä poliisi yritti kieltää pitää tuota julkista mielenilmausta, niin Helsingin poliisilaitos sekä Suomen poliisihallitus kusi jo omiin muroihinsa. Koska tämä mies kuitenkin ehti pitää tämän mielenilmauksensa ja puhua suoraan video streamiin tämän sanottavan asiansa, jonka yksi ahkeraa ja kovaa työtä aiemminkin ansiokkaasti tehnyt Olli Heikkilä mahdollisti kuvaamalla tämän mielenilmauksen suorana nettiin.


Elämme Suomessa tällä hetkellä aika erikoislaatuisia aikoja. Koska perusoikeuksiamme yritetään nyt polkea Kokoomuksen, RKP:n sekä muiden korruptoituneiden valtatahojen kautta maan rakoon. 

Mutta koska meillä on vieläkin puolelamme internetin ennakkosensuurista vapaa tiedon välitys, niin tämä kortti on ollut koko viime viikot sekä päivät meillä käytössämme.

Tällä kuluneella viikolla näitä Helsingin rautatientorilla tapahtuneita mielenilmauksia katsoi parhaimmillaan yli 6000 ihmistä suorana netin kautta ja tähän ei päässyt edes yksikään valhemedian sanomalehti. Vaikka he yrittivät myös kilpailla näiden Suomi Ensin liikkeen kuvaajien kanssa tuosta mediahuomiosta, jota MV-lehti välitti tuolta tapahtuma-alueilta.

Iltalehti (Alma Media Suomi Oy) sekä Iltasanomat (Sanomamedia Oy) yrittävät nyt epätoivoisesti kilpailla MV-lehden sekä Suomi Ensin liikkeen Youtube lähetyksiä lähettäviä kuvaajia vastaan huonolla menestyksellä. 

Joten näille valhemedioille jää enää se käteen, että heidän täytyy kopioida juttunsa melkein suoraan MV-lehdestä. Koska mikään muu journalismi ei näytä enää ihmisiä kiinnostavan niin paljon, kuin tällainen joka tulee suoraan ilman ennakkosesuuria paikan päältä.

Totuus on niin suuri piikki korruptoituneen eliitin lihassa, että tämän vuoksi nämä Suomen hyvinvointivaltiota tuhoavat konnat ovat kiristäneet otettaan.

Ja oikein näyttäisi siltä, että nämä roistot aikoisivat vielä oikein Suomen 100 vuotisen juhlan kunniaksi saada heikennettyä pienituloisten asemaa tuntuvasti mm. SOTE-uudistuksella. Vaikka SOTE-uudistuskin alkaa kuristamaan suomalaisia kovemmin muutaman vuoden viiveellä.

Se että koska Kokoomuksen, RKP:n sekä näiden muiden hillotolppa puolueiden poliittinen agenda on vapaa kaupalla ratsastava globalismi. Niin tällainen kauppa ei ole todellisuudessa koskaan vapaata kauppaa. Vaan se on juurikin päinvastainen toimenpide mitä siitä julkisesti ilmoitetaan.

Globalisaatio kun on tuhokapitalististen suuryhtiöiden käymää kauppaa ja tässä pelissä Suomen kaltaiset valtiot ovat pelkkiä kylmiä pelinappuloita.

Mutta kautta vuosien myös näissä viher-vasemmistolaisissa yliopisto piireissä alettiin lobbaamaan tätä globalisaation ilosanomaa. 

Näitä globalisaatiota ylistäviä järjestöjä oli jo ennen 2000-lukua, joista yksi oli Attac-järjestö. Joka oli yksiä näitä viher-vasemmistolaisia CIA:n NGO-rahoitteisia peitejärjestöjä. Joiden tarkoituksena oli mädättää yliopistojen sivistys alas tuolla globalisaatio propagandalla. 

Yliopistoissa vaikuttavat CIA- rahoitteiset peitejärjestöt ovat yhä vahvemmin myös keskittyneet mm. feminististen järjestöjen lobbaukseen. Joilla saadaan myös näiden akateemisten opiskelijoiden yksilöllistä älykkyystasoa madallettua. Myös nämä vuosittaiset Pride marssit ja kulkueet kuuluvat osin näihin samoihin peitejärjestöihin.


Ylikansallisen eliitin tavoite on tuhota sivistyneistö keinolla millä hyvänsä

Tämän ns. ylikansallisen eliitin tavoite on tuhota valtioiden sivistyneistö keinolla millä hyvänsä ja tämän vuoksi Suomikin on otettu tälle tuhonta listalle jo ajat sitten. 

Mutta siihenkin on aivan oma syynsä, että miksi tämä älykkyyden sekä sivistyneisyyden mädätys tapahtuu pääosin yliopistoissa.  Koska sieltä tulee ne korkeammin koulutetut ihmiset tämän maan väestöstä sekä mahdollisista tulevista veronmaksajista.

Mutta tämä yliopistoissakin vaikuttava sivistyneistöä tuhoava toimintaohjelma on lähes samanlainen kuin myös peruskoulussa. Eli sen tavoitteena on vain luoda suuri joukko valtiolle kuuliaisia kansalaisia, joiden ei oleteta ajattelevan omilla aivoillaan mitään. Koska taas itsenäinen ajattelu johtaa valtaeliitin mukaan valtiollista turvallisuutta vaarantavaan kansalliseen radikalismiin.

Suomi on kuitenkin tällä hetkellä näistä kaikista 27:stä EU maista varsin erityisessa asemassa. Koska täältä tätä sivistyneistöä ei olla vieläkään onnistuttu tuhoamaan. Mutta yritys on silti ollut kovaa ja tämä mm. George Sorosin säätiöiden rahoittama sekä organisoima haittamaahanmuuttokin on osa tätä projektia. 

Suomea on aiempina vuosisatoina sorrettu Ruotsin puolelta ja sitten Venäjän. Mutta tällä hetkellä elämme jo tätä kolmatta sortokautta. EU:n sortokautta.

Mutta koska enemmistön suomalaisten tietoisuus on tukittu. Mutta selvähän se on jos on vesijohtovedessä vieläkin lisätty liikaa fluoria, joka on tukkeuttanut liian monen suomalaisen käpyrauhasen. Jolla suuri määrä ihmisiä saadaan pysymään kurissa, etteivät he kykene ajattelemaan itsenäisesti. 

Lisäksi psyykelääkkeitä suomessa syö edelleen yli 700 000 kansalaista ja niissäkin kapseleissa on niin monia myrkkyjä, jotka lääketeollisuus näkee kemialliseksi lobotomiaksi.


Jos tämä Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö nyt väittää, että EU:hun tulisi nyt vahvistua.

Jos tämä enemmistö suomalaisista näkisi totuuden tästäkin Eurostoliitosta, niin totuushan on seuraava että tämä EU:n ei kuulu vahvistua. 

Tämä johtuu siitä, että koska EU on heikentynyt viime vuosien aikana ja tämän vuoksi koska liian monen EU-maan ihmisten yksilötietoisuus on noussut. Niin tämä on saanut tämän maailman salaisen valtaeliitin paniikkiin ja siksi he ovat sitten lisänneet sitä vastavoimaansa lavastamalla terrori-iskuja. Pankkiiri Björn "Nalle" Wahlroos kun lipsautti muutama viikko sitten tämän maailman salaisen ja rikollisen valtaeliitin väestönhallintakaavan toteamalla näin; "Maailma ei pysy tasapainossa ilman pelotetta. Ilman vastavoimaa mikä tahansa voima voi kasvaa liian suureksi".

Jos tämä sama logiikka otettaisiin käyttöön vaikka Suomen pahoinpitely tilastoissa. Niin sehän tarkoittaisi sitä, että Suomessakin tarvittaisiin näitä viikottaisia turpakäräjiä kylillä riittävän paljon, jottei tämä järjestyshäiriöitä rauhoittava vastavoima vaan pääsisi kasvamaan liian suureksi.

Mutta tätä samaa taktiikkaa tämä sama pankkiirien rikollisliiga on käyttänyt vuodesta toiseen. Koska sotilasliitto NATO on myös pelkkä peite-terroristijärjestö, joka virallisesti uskottelee olevansa puolustusliitto.


Lisäksi tällä terroristijärjestö NATO:lla on hyvin moni heidän salaisen Stay Behind verkostojen järjestämien terrori-iskujen päivämäärä ollut 22. päivä jotain kuuta. Että tuosta kun katsoo edellisten vuosien saldoja, niin joku päivä vielä tänä vuonna 22. päivä saattaa taas jossain päin Eurooppaa ajaa uusi Scania päin jotain ihmiskulkuetta. 

Tämä 22. päivän okkultistinen mystiikka perustuu Illuminaattien salaisen rituaalikalenteriin, jossa tuo 22 luku tarkoittaa hyvin usein okkultistista rituaalimurhaa. 

Esimerkiksi talvipäivänseisaus 22.12 on Illuminatin rituaalimurha kalenterissa yksi rituaalimurhien ajankohta.

Vuosi sitten esim. Brysselin lentokentän pommi-isku toteutettiin 22.3.2016 sen takia, koska se oli astrologisesti Illuminaattien rituaalimurhien ajankohta ja sattui vielä uuden kuun aikaan. Jonka Illuminaatit pyhittivät vielä okkultistiselle Ostara jumalalle. 


EU-maiden kansalaisten on nyt yhdistyttävä NATO:n terroristeja sekä miehittäjiä vastaan

Vaikka nämä EU-maiden johtajat on toinen toisensa jälkeen laitettu papukaijan tavoin toistelemaan heille EU:n komissiosta määrättyjä hokemia kuten "ei saa antaa pelolle valtaa". Kun taas tapahtuu uusia NATO:n toteuttamia terrori ja pommi-iskuja EU-maissa. 

Niin vieläkin olennaisempi juttu on se, että tässä nämä NATO:n ammattitappajia käskyttävät kenraalit sekä heidän toimeksiantajansa eivät halua, että me yhdistymme kansakuntina näitä NATO:n terroristeja sekä näitä näkymättömiä miehittäjiä vastaan.

Vaan nämä konnat haluavat, että nämä terroriteot aikaansaavat riittävän määrän pelkoa. Joka sitten on juuri tuota pankkiiri Wahlroosin kuvailemaan vastavoimaa, jolla valtaeliitti varmistaa vallassa pysymisensä. 

Sillä nämä Wahlroosin sarjassa pelaavat rikolliset pankkiirit tosiaankin ovat sitä mieltä, että myös tätä Euroopan unionia on pidettävä kurissa terrorismi pelotteella. 

Mutta meille tavallisille kansalaisille taas uskotellaan korruptoituneen valhemedian kautta, että näiden terrori-iskujen tekijät olisivat vain joitain yksittäisiä ISIS-terroristijärjestöjen värväämiä muslimeja.

Sillä näin saadaan aikaan tuo harhamielikuva, että kuinka tämä valtioiden turvallisuutta uhkaava terrorismi olisi vain islamisaation aikaansaama uhka. Vaikka se on koko tämän ajan ollut myös näiden EU-maissa sattuneiden sekä tapahtuneiden terrori-iskujen lomassa miltei vain läntisten tiedustelupalveluiden järjestämiä valtionterroritekoja. Joilla nämä rikolliset pankkiirit sekä heidän ylemmät kätyrinsä yrittävät säilyttää tuon huijaamiseen sekä valtioiden kusettamiseen perustuvan valtansa.

Mutta se on päivänselvä asia, että tämä heidän valtakulissi tulee vielä sortumaan kokonaan ja tuo heidän valtapyramidinsa liitokset ovat jo alkaneet natisemaan.

Maailman salaisen valtaeliitin valtapyramidin liitoksia on eniten saanut löystytettyä internet ja sosiaalinen media. Joten tämä selittää sen miksi he ovat niin suunniltaan siitä, kun nämä psykopaatit eivät saa somea kuriin.

Tämän vuoksi nämä konnat nyt yrittävät kitkeä tuota internetin ja sosiaalisen median kenttää luomalla näitä Orwellimaisia vihapuhe lakeja. Saksassakin luotiin äsken laki, jossa liittotasavalta uhkailee internetin vihapuhujia jopa miljoonien eurojen uhkasakoilla.

George Soros sekä nämä Rothschildit ja muut ylimmät perkeleet ovat oikein päättäneet ampua kullatuilla tykeillään kärpäsiä. 


Tämän tiettävästi maailman rikkaimman sedän Jacob de Rothschildin silmistä näkee oikein hyvin tuon pahuuden, jossa nämä parasiittit elävät. 

Jaacobille tämän Euroopan unioninkin talouskasvu on niin tärkeä asia, että tämä Rothschildien pankkisuku on valmis vaikka tuhoamaan koko Euroopan muslimisodassa. Joka itse asiassa on heidän salainen suunnitelmansa. 

Mutta tämän muslimiväestön Euroopan väestön kansanmurhan death-line on lyöty huhujen mukaan vuoteen 2050 mennessä. Joten tässä sen suhteen ehtii vielä kaikkialla Euroopassa vaikka mitä yhtä sun toista tapahtua siihen mennessä.

Suomen kansalaisten on yhdistäydyttävä polpon mielivaltaa vastaan

Mutta nyt kun tullaan tähän kaikista ollennaiseen asiaan. Eli siihen että nyt Suomen kansalaisten on yhdistäydyttävä ja koottava voimansa polpoa vastaan. Eli poliittista poliisivoimaa vastaan, joka on vielä monissa tapauksissa värvännyt nämä hulluimmat vaimojen hakkaaja poliisit muiluttamaan rauhanomaisia suomalaisia. 


Näitä psykopaatteja toimii lukuisissa poliisilaitoksissa ja he ovat juuri sitä jengiä, jotka nauttivat jokaisesta suomalaisiin osuvista Nokialaisen nuoriso-ohjaajan (patukka) lyönneistä. 

EU:n fasistinen liittovaltiota kohti edennyt byrokratia on tehnyt nyt Suomen poliisijohdosta poliittisen poliisin, joka ei juuri eroa natsi-Saksan Gestaposta tai Stalinin kansalaisia vainonneista poliisijoukoista.

Kaiken tämän fasismin pääpirut, jotka istuvat noissa kaikissa yksityisissä pankeissa haluavat vielä saattaa Euroopan unionin kaikkiin 27 jäsenvaltioon vielä armeijan kaduille. Jotta lopulta täällä kaduilla olisi vielä solttupojat turvaamassa, että tämä Suomen gestapoliisi/POLPO saisi muiluttaa rauhassa rauhanomaisia suomalaisia.

Helsingin rautatientori on itse asiassa ollut viimeisen viikon ajan Suomen sisäministeriön sekä poliisihallituksen koekenttä, jossa on testattu että miten suomalaiset reagoivat tällaiseen poliisiväkivaltaan. Sillä tämä Suomi Maidanin sekä tämän ns. matuleirin purkaminen ei ollut suinkaan sattumaa.

Nyt vaan tämä kissa-hiiri leikki kulkee sisäministeriön poliisihallitukselle antamien salaisten ohjeistuksien mukaan, joiden takana on edelleen Kokoomus.

Kokoomus halusi muuttaa kokoontumislakia, jotta se voisi kieltää yksittäisten suomalaisten järjestämät mielenosoitukset. 

Nyt tuota kokoontumislain lakkautusta kokeiltiin jo Helsingin rautatientorilla ja nähtiin, että se on todellakin toteutunut jo. 

Mutta tämä seuraava vaihe on sitten se, että siinä vaiheessa Kokoomuksen olisi tarkoitus hajoittaa tämä kokoontumislaki koko Suomesta ja sitä varten he ohjeistavat poliisihallintoa jatkossa. Joten tämän vuoksi tässä olisi nyt äärimmäisen tärkeää, että riittävän moni Suomen kansalainen olisi siellä nyt hereillä. Koska tässä on pelissä meille jokaiselle kuuluvat perusoikeudet, joiden yli nämä maanpetturifasistit aikovat röyhkeästi kävellä nyt.


Marco de Witt (kuvassa) sekä Suomi Ensin kansanliike on näiden isänmaan petturien ykkös maalitauluna siksi, että koska Suomi Ensin kansanliike on onnistunut yhdistämään myös monien muiden ns. kansallismielisten järjestöjen aktiiveja yhteen. 

Kun taas CIA:n tehtävä oli saada jo edellisenä vuonna mm. tämän Suomi Ensin liikkeen aktiivit riitelemään keskenään. Jotta tämä liike oltaisiin todennäköisesti saatu jo hajoitettua tähän 2017 vuoteen mennessä. 

Mutta koska näiden kätyrien suunnitelma kusi ja meni ns. reisille, niin tämän vuoksi Suomi Ensin kansanliike on tällä hetkellä listattu myös CIA:n toimesta Suomen tämän hetken poliittisesti vaarallisimmaksi valtiolliseksi turvallisuusuhaksi.

Koska sen katsotaan uhkaavan näiden korruptoituneiden puolueiden kuten Kokoomuksen, Keskustan, RKP:n valtaa.

Vaikka Kokoomus on väittänyt puolueohjelmassaan, että kuinka tärkeää heille on yksilönvapaus. Niin Kokoomuksen puoluejohto on ollut Timo Soinin tavoin kiinni vain tässä CIA:n hillotolpassa.

Mutta jos CIA:n hillotolppaan päätyy, niin lopulta joutuu myymään sielunsa tämän kaiken globalismin edessä. Joka on johtanut siihen, että meillä ei ole enää täällä Suomessa ollut eduskunnassa enää useisiin vuosikausiin oikeata oppositiota.

Sillä Suomen todellinen oppositio tällä hetkellä on ruohonjuuritasolla Suomi Ensin kansanliike ja tämän vuoksi heidän toiminnanjohtajansa Marco de Witt on otettu ykkösmaalitauluksi. Sekä lisäksi fasistinen Helsingin Sanomat on yrittänyt saada mustamaalauttua de Wittin mm. näyttämään agressiiviselta henkilöltä. 

Nämä ovat niitä eliitin epätoivoisia valheita, joilla he yrittävät nyt saada poliittisesti hiljennettyä tämän oikean Suomen oppositiojohtajan.Demarien Antti Rinne (vanha taloyhtiön kassalipaskavaltaja) nyt luonnossa näyttääkin ihan oppositiojohtajalta, kun hän n. puoli vuotta sitten poseerasi hetken linssiludena köyhien leipäjonoissa kameroille ja totesi haluavansa antaa köyhille ihmisille toivoa. 

Tarvitsee kuin suomi24.fi foorumille mennä, niin siellä eräs nimimerkillä kirjoittava kansalainen sanoo tästäkin demariveijarista suorat sanat.

Suoraan sanottuna jos tämän Suomen korruptoituneen CIA-rahalla voidellun hillotolppa hallinnon saisi kaadettua. Niin tilalle nousisi jokin aivan uusi järjestelmä, johon tämä tuhokapitalismi tai tuhokommunismi ei koskaan pystynyt.

Islannissa saatiin luotua 2008-2010 vuosina aivan uusi valtiollinen systeemi, joka kieltää mm. yli kaksi kautta istuvien kansanedustajien jatkuvan vallassa roikkumisen. 


Jos tätä Suomen mätähallintoa vertaisi mätään omenaan, niin ne mädäläikät siinä ovat mm. CIA:n aiheuttamia. 

Sillä se mitä CIA on saanut ja saa aikaan Suomen hallinnossa on se, että he ovat onnistuneet kaappaamaan opposition puolelleen. Jolloin tässä hallinnossa myös vasemmistokaan ei enää edusta tuota mitä se edusti vielä 60- ja 70-luvulla. 

Jos hallituksessa ei ole todellista oppositiota, niin se on kuin kaksi jääkiekko joukkuetta pelaisi samaan maaliin.

Joten jos kerta tässä plutokraattisessa pelissä ei ole mitään järkeä, niin nyt meidän suomalaisten on velvollisuus toimia tämän pelin keskeyttävinä päätuomarina. Koska CIA on sotkenut tämän pelin täysin.

Mutta vaikka tämän pelin luojina on myös äärimmäisen korruptoitunut Vatikaani sekä siellä toimivat pedofiili piispat sekä tämä muu pankkiirien rikollisliiga. Niin silti tämä vastus on ihan yhtä tavallista sakkia kuin mitkä muutkin vanhainkotien eläkeläiset.

Jacob de Rothshild ei myöskään ole mikään Temppeliritareiden ikuisen elämän maljasta juova loordi. Joten hänenkin ruumis mätänee siinä missä näiden muidenkin jo hiippakuntaa vaihtaneiden Telluksen vihollisten. 

Mutta suurin ongelma näiden pankkiirisukujen kohdalla on se, että valta siirtyy aina nuoremmille pankkirosvoille näissä suvuissa. Kun vielä näiden pankkisukujen liiketoiminta pysyy aina samana ja keskittyy valtioiden talouden tuhoamiseen tuolla sotia sekä huumeteollisuutta rahoittavalla tuhokapitalismilla.


Lähteet: http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/niinisto_symposium-67344

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/05/nalle-wahlroos-ilman-vastavoimaa-mika.html

https://fi.wikipedia.org/wiki/Brysselin_pommi-iskut_2016 

https://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm 

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/213794-antti-rinne-kavi-leipajonossa-haluan-olla-antamassa-toivoa-ihmisille