http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 11, 2017

Neljä nuorta katosivat mystisesti Pennsylvaniassa


Yhdysvalloissa katosi neljä nuorta miestä Pennsylvaniassa. Bucksin piirikunnan syyttäjänvirasto kertoi viime sununtai-iltana neljän nuoren miehen kadonneen alueella viikon sisällä.

Kadonneet ovat Mark Sturgis (22), Tom Meo (21), Dean Finocchiaro (21) ja Jimi Tar Patrick (18).

                                                           Jim Tar Patrick                                                

                                                             Dean Finocchiaro


                                            Mark Sturgis


                                                 Tom MeoValemedia uutiskanava Foxin mukaan yhdelle kadonneista kuuluva auto löydettiin sunnuntai-iltana Soleburyn pikkukaupungin lieppeillä sijaitsevasta autotallista.

Finocchiaron kerrottiin joutuneen aiemmin mm. useita kertoja ongelmiin poliisin kanssa. Kun hän olisi joututunut pidätetyksi muun muassa huumausaineide (tod. kannabis) hallussapidon, päihtyneenä ajamisen sekä pahoinpitelyn johdosta. 

Mutta taas toiset tiedot kertovat Finocchiarosta sitä, että hänellä olisi kuitenkin nykyään olleet asiat hyvin ja työpaikka.


Miten näiden neljän nuoren miehen katoamiset liittyvät yhteen ? 

Valemediat eivät missään vaiheessa spekuloineet näillä mahdollisilla motiiveilla, jotka voisivat ehkä selittää miksi nämä neljä nuorta miestä katosivat kaikki saman viikon aikana.

Jos kerta tällä yhdellä miehellä oli jo historiaa huumausaineiden kanssa, niin mistä sen tietää vaikka hänellä sekä näillä kolmella muulla nuorella miehellä saattoi olla vaikka joku oma salainen kannabisfarmi. 

Joten mikäli nyt nämä kaikki oltaisiin käyty kidnappaamassa sekä murhaamassa, niin siihen syy löytyisi mitä todennäköisimmin siinä, että nämä nuoret miehet olivat silloin mahdollisesti astuneet jonkun paikallisen isokenkäisen huumeparonin varpaille. Jonka liikevaihto myös kannabiskaupassa ulottui tuolle kadonneiden miestenkin alueelle.  

Valtaeliitin heinäkuussa järjestettävään Bohemian Grove rituaaleihin siepataan vain pääosin pelkkiä alaikäisiä pikkulapsia. Joten tähän ei näiden parikymppisten miesten katoaminen todennäköisestikään liity. 

Mutta sellainenkin vaihtoehto on vielä olemassa, että jos nämä nuoret miehet oltaisiinkin siepattu jonnekin USA:n armeijan sekä CIA:n salaiseen MK ULTRA ohjelmaan. Mutta CIA ei kyllä ottaisi tällaisia riskejä, että sieppaisi neljä miestä vielä pienestä Pennsylvanian piirikunnasta saman viikon aikana. Joten johtolangat kyllä vahvasti viittaavat nyt järjestäytyneen huumausainerikollisuuden liikkeisiin. Jossa myös CIA vaikuttaa vahvasti, koska näitä suuria huumekuljetuksia trokataan CIA:n ja yksityisten armeijan alihankintayhtiöiden kautta.Yhdysvalloissa jopa 80-luvulla eräät pikkupojat Kevin Ives ja Don Henry sattuivat näkemään yhden huumeiden salakuljetuksen, jota CIA ja armeijan alihankkijat olivat tekemässä. 

Huumetrokaajat saivat silminnäkijät kiinni ja nämä pikkupojat murhattiin kumpikin pahoinpitelemällä heidät ja sitomalla heidät sen jälkeen rautatiekiskoille, jolloin junat ajoivat kummankin yli. 

Mutta tämäpä ei vielä riittänyt CIA:lle ja huumetrokaajille. Koska myös myöhemmin tämän jutun todistajia sekä oikeudenkäynnin virkamiehiä murhattiin rankalla kädellä. 

Syyttäjä yritti vielä väittää, että nämä pojat olisivat olleet marihuanan vaikutuksen alaisena ja siksi kumpikin kuolleet rautatiekiskoille. Vaikka kummastakin pojasta löytyi myös ulkoisen väkivallan merkkejä.


Valtaeliitin huumeteollisuuden rautanyrkkiä pidetään CIA:n sekä yksityisten alihankintayhtiöiden avulla pystyssä 


Huumeteollisuudessa pyörii niin suuret rahat, että tämän vuoksi koska niillä rahoitetaan pääosin miltei kaikki tämän planeetan sodat. Niin tämän vuoksi tämän liiketoiminta haaran varpaille ei yhdenkään freelancerin odoteta tunkevan pilaamaan näiden CIA:n huumekenraalien apajia.

Joten tästä johtuu se äärimmäinen brutaalius, joka näkyy tämän huumeiden vastaisen sekä terrorismin vastaisen sodan kulussa. Joka on itse asiassa juuri vastakkainen asia mitä siitä julkisesti ilmoitetaan.

Terrorismin vastainen sota on terrorismia puoltava sota sekä huumeiden vastainen sota on taas huumeiden vapaakaupan vastainen sota.Lähde: http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005287048.html

http://unsolvedmysteries.wikia.com/wiki/Don_Henry_and_Kevin_Ives